Cautare

62783 de rezultate pentru "un italian a inpuscat patronul unui club din timisoara" (7.34 secunde)
Patronul terasei "Mitu" din Eforie Nord a primit, ieri, din partea Ispectoratului Teritorial de Munca Constanta un "cadou" de toata frumusetea, adica o amenda in valoare de 9.
Tragedia a scos la iveala un sir lung de nereguli, dar cea mai grava pare una de constructie a localului, care nu le-a permis victimelor sa sesizeze pericolul.
Sub semnatura unor slujbasi ai patronului Universitatii, un comunicat de presa a incercat saptamina trecuta, intr-un limbaj specific unor anumite personaje pitoresti din Banie, sa acrediteze ideea ca unii ziaristi ar inventa stiri, ca ar fi gugustiuci etc.
Sub semnatura unor slujbasi ai patronului Universitatii, un comunicat de presa a incercat saptamina trecuta, intr-un limbaj specific unor anumite personaje pitoresti din Banie, sa acrediteze ideea ca unii ziaristi ar inventa stiri, ca ar fi gugustiuci etc.
Patronul societatii Alro Slatina, Vitaly Machitsky, este asteptat astazi la Slatina.
Patronul Stelei: ... In schimb, patronul Stelei s-a jurat la Romania TV ca nu are nicio datorie fata de realizatorul tv.
Prezent, luni, in cadrul emisiunii "Sub semnul intrebarii", moderata de Robert Turcescu, presedintele suspendat Traian Basescu a facut o declaratie soc: "patronul postului Romania TV mi-a trimis un email in care imi solicita o discuție!".
La Steaua, soarta antrenorilor se decide la TV Gigi Becali i-a promis lui Ilie Stan ca indiferent de rezultatul returului cu Twente, postul sau nu e in pericol. ... Dorinel Munteanu regreta perioada petrecuta ca antrenor al Stelei si spune ca a aflat ca a fost demis de la TV:
Prima editie a Whisky Fest va avea loc la Casa Presei, Sala de Marmura, in perioada 10 - 12 noimebrie 2016, fiind primul eveniment dedicat in intregime uneia dintre cele mai apreciate bauturi ale tuturor timpurilor - whisky-ul.
Prima editie a Whisky Fest va avea loc la Casa Presei, Sala de Marmura, in perioada 12 - 14 noimebrie 2015, fiind primul eveniment dedicat in intregime uneia dintre cele mai apreciate bauturi ale tuturor timpurilor - whisky-ul.
Fundatia Orange a desemnat castigatorii editiei 2015 a programului de finantare Lumea prin culoare si sunet, dedicat proiectelor de educatie, cultura sau sanatate realizate in beneficiul persoanelor cu deficiente de vedere si/sau de auz.
Nicolae Dica l-a anuntat pe Gigi Becali ca vrea sa demisioneze. Anuntul a fost facut de Mihai Stoica, managerul general al echipei. I-a anuntat pe cei din club ca vrea sa demisioneze, a discutat cu Mihai Stoica, iar deznodamantul a fost decis cu Gigi Becali.
Valeriu Iftime nu vrea sa renunte la club, dar spera ca FC Botosani sa se autofinanteze, ceea ce are sanse mari sa se intample avand in vedere ca a obisnuit sa vanda jucatori pe sume importante pentru Liga 1.
Gigi Becali, patronul de la FCSB, a avut o interventie telefonica in cadrul emisiunii Fotbal Club in care a explicat modul in care sa boicoteze regula U21. De asemenea, patronul ros-albastrilor a vorbit despre ultimele transferuri ale vicecampionilor.
Organizarea unui Consiliu de Coordonare Local al Organizatiei Municipale a PD Constanta nu a picat tocmai bine pentru anumite stomace democrate.
Cele mai noi victime ale sale sunt Raluka si Skizzo Skillz, care au fost provocati la un duel muzical, miercuri, 28 noiembrie, incepand cu orele 22:00, in Club Bound din Centrul Vechi.
Senatorul Florinel Butnaru a sustinut o declaratie politica intitulata: Tragedia din clubul Colectiv din data de 30 octombrie 2015. ... Tragedia din clubul Colectiv din data de 30 octombrie 2015 ne-a pus in fata unei situatii cumplite.
Animusic Night are loc pe 13 octombrie, la Club Fabrica, iar din programul serii nu lipsesc concertele, proiecțiile in premiera si atmosfera animata cu care festivalul si-a obisnuit publicul, la fiecare ediție. ... Acestora li se alatura si videoclipul pentru piesa Sailor, a duoului Platonic Scale & Alla (feat.
Culmea, pasiunile sunt atat de mari in sportul rege, dar invers proportionale cu performantele realizate, atat la nivel de club, cat si la echipa nationala.
La data de 5 septembrie 2010, ora 05.30, Sectia 20 Politie a fost sesizata de catre Dispecerat 112 - Sector 6, cu privire la faptul ca in fata unui club, este in derulare un conflict intre doua grupuri de tineri.
google-analytics.com