Cautare

915 de rezultate pentru "trafic" (3.46 secunde)
Aplicatia care iti arata cum sa eviti blocajele din trafic, in Bucuresti Ambuteiajele din trafic vor putea fi evitate cu ajutorul unei aplicatii disponibile pe GPS, smartphone si tableta.
• 15 oct 2009 - Premierul moldovean, Vlad Filat, a discutat telefonic cu presedintele roman, acesta dandu-i asigurari ca vor fi intreprinse actiunile necesare pentru urgentarea semnarii Acordului privind micul trafic la frontiera, conform unui comunicat al Guvernului de la Chisinau.
Politia Romana, prin Institutul de Prevenire si Psihosociologie si Directia Rutiera, in colaborare cu Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei din cadrul Universitatii Bucuresti si Colegiul Psihologilor din Romania, a realizat un sondaj de opinie la nivel national asupra atitudinilor sociale privind riscul in trafic.
"Este de remarcat faptul ca acest trafic ridicat din ultima saptamana s-a realizat utilizand cate o singura ecluza la capetele canalului, neinregistrandu-se aglomerari sau strangulari de trafic din partea numeroaselor convoaie de barje aflate la ecluza Cernavoda, respectiv ecluza Agigea", a afirmat si Ovidiu Cupsa, directorul general al CN ACN.
Daca nu utilizezi serviciul zilnic, poti chiar sa cumperi valabilitate pentru doua luni la un pret accesibil cu o cantitate rezonabila de trafic.
Pentru a pune capat valului de acte de violenta in trafic, politistii de la Circulatie au propus unele masuri de pedepsire, inspirate din modelul spaniol.
La varsta lor este specifica adrenalina, care, din pacate, se consuma in contextul asta de trafic. ... Exista aceasta meteahna si totul pleaca de la educatie, privind circulatia cu viteza excesiva, indiferent de conditiile de trafic.
Bucuresti, trafic restrictionat. ... Mihai Ciobanu) Politia Rutiera informeaza soferii asupra strazilor si zonelor din Bucuresti cu trafic restictionat. TRAFIC RUTIER DEVIAT SAU RESTRICTIONAT, PARTIAL, CA URMARE A LUCRARILOR LA INFRASTRUCTURA RUTIERA:
inspectia si controlul, in trafic si la sediul operatorilor de transport si al intreprinderilor, privind indeplinirea conditiilor de efectuare a transporturilor rutiere si activitatilor conexe acestora;
In topul celor mai circulate drumuri din Romania conduce DN 1 Bucuresti-Bors, care are un trafic insumat al sectoarelor ce il compun de aproape 720.000, fiind urmat la distanta considerabila de DN 2 Bucuresti-Siret, cu putin peste 400.000 de ve¬hicule zilnic, arata o analiza a ZF pe baza re¬cen¬samantului general al circulatiei rutiere realizat de Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR).
Astfel, o anexa la respectivul act normativ include sute de produse alimentare, incepand cu rosiile si cartofii, si incheind chiar cu reziduuri rezultate din fabricarea unor produse, gen amidon, bere sau zahar, care se supun neconditionat noilor reguli, astfel ca aproape nu vor mai exista importatori sau exportatori de produse alimentare care sa nu trebuiasca sa fie autorizati in acest sens si sa nu fie inclusi intr-o baza de date, denumita "Trafic".
Pentru 15 euro avem 8 GB de trafic de date. ... Acesta are 3.000 de minute incluse in retea, 400 de minute nationale, 300 de MMS-uri nationale, 1,5 GB de trafic inclus, 500 de SMS-uri nationale si 3.000 de SMS-uri in retea.
Aceeasi pedeapsa este prevazuta si pentru deschiderea usilor autovehiculului atunci cand acesta este oprit sau stationat, fara asigurarea ca nu se pune in pericol siguranta deplasarii celorlalti participanti la trafic. ... cei care ii agreseaza verbal sau "gestual" pe ceilalti participanti la trafic.
pe drumurile din Romania circula zi de zi mii de masini cu defectiuni grave - RAR a publicat un raport ingrijorator - Anul trecut au fost verificate in trafic peste 76.000 de automobile - Aproape 3.800 dintre acestea prezentau pericol iminent de accident Potrivit unui raport publicat de Registrul Auto Roman, anul trecut, aproape 3.800 de soferi au fost depistati in trafic cu masini care prezentau pericol iminent de accident.
• 25 mar 2008 - Guvernul de la Bucuresti adopta un memorandum prin care stabileste posibilitatea reluarii micului trafic de frontiera cu Ucraina, Serbia si Republica Moldova, aceasta activitate fiind stopata la momentul intrarii Romaniei in Uniunea Europeana, in ianuarie 2007.
Nu neaparat, pentru ca drumul a fost sub trafic mai bine de cinci ani. ... Un disconfort vor avea cei care participa la trafic.
"Sa constate ca ofertantul desemnat castigator are un subcontractant, respectiv UTI Trafic Management, care a participat la intocmirea documentatiei de atribuire, realizand alaturi de SC ROBRICONS SRL Proiectul nr.
Machiavelli.ro publica stirea "Adrian Nastase il acuza pe Traian Basescu ca face trafic de influenta pentru Guvern in Parlament", pe care o puteti citi in continuare.
Conform unui proiect de hotarare de guvern pus in dezbatere de Ministerul Afacerilor Interne care vizeaza modificarea Regulamentului de aplicare a OUG privind circulatia pe drumurile publice, functionarii din cadrul Agentiei Nationale de Administrare Fiscala vor fi introdusi in categoria persoanelor ale caror semnale sunt obligatorii pentru participantii la trafic.
In plus, 4,9 la suta din totalul traficului de voce a fost generat in retelele furnizorilor alternativi de servicii de telefonie fixa, iar 42 de procente reprezinta trafic de voce din reteaua fostului operator monopolist, Romtelecom, se arata in "Raportul privind sectorul de comunicatii electronice din Romania in anul 2005", dat publicitatii, ieri, de Autoritatea Nationala de Reglementare in Comunicatii (ANRC).
google-analytics.com