Cautare

262 de rezultate pentru "teleorman" (3.03 secunde)
El s-a aratat iritat de un paragraf al motiunii simple, in care se sustine ca, practic, singura casa complet dotata, care a fost data in folosinta unei batrane, a fost cea donata de presedintele PRM, senatorul Corneliu Vadim Tudor, in judetul Teleorman.
Claudiu Neagoe este din Bucuresti si s-a apucat sa picteze si sa lucreze lemnul in judetul Teleorman. Pictura era o mai veche dragoste a mea si in prezent si sculptez si pictez.
Daca nu ai stofa de erou, mai bine te intorci la Teleorman! ... Daca nu ai stofa de erou si nu esti in stare sa iti dai viata pentru cauza ta, mai bine te intorci la Teleorman.
Teleorman - 33,22%, Buzau -32,34%, Dambovita - 32,03%, Ialomita - 31,27%, Olt - 30,20%, Tulcea - 29,52%, Constanta - 29,40%, Botosani - 28,94%, Arad - 28,50%, Neamt - 27,95%, Brasov - 27,73%, Bihor - 27, 72%, Suceava - 26,60%, Calarasi - 26,52% si Arges - 26,20%.
Presedintele PDL, Emil Boc, a anuntat, luni, la finalul sedintei BPN, ca, in urma analizei interne a rezultatelor la alegerile locale, s-a decis dizolvarea conducerilor filialelor din Bacau, Constanta, Galati, Salaj, Gorj, Satu Mare, Teleorman, Vaslui si Vrancea.
La fel si liderul de la Teleorman, Liviu Dragnea, care a declarat ca nu este de acord cu votul pe liste inchise.
Blaga le da pesedistilor prima palma dupa ceafa Actiunile "subversive si extrem de nocive" ale prefectului din Teleorman vor ramane necercetate de parlamentari, a decis conducerea Senatului. ... Prefect reclamat de Liviu Dragnea, presedintele CJ Teleorman, inca de pe vremea cand Senatul era prezidat de colegul Geoana.
Senatorul de Teleorman, Romeo Nicoara, este un om tanar, cu farmec.
Potrivit datelor din teren, cele mai mari suprafete de culturi cu grâu afectate se afla în judetele Teleorman, Ialomita, Calarasi, Dolj, Giurgiu si Vaslui, pentru culturile de orz si orzoaica cele mai întinse suprafete se regasesc în judetele Teleorman, Ialomita si Constanta, iar în cazul culturilor de rapita, culturile cele mai afectate sunt în judetele Ialomita, Vaslui, Calarasi si Constanta.
Teleorman - 917 lei, Vaslui - 925 de lei, Maramures - 926 de lei, Covasna - 955 de lei, Neamt - 962 de lei, Vrancea - 971 de lei, Bihor - 979 de lei, Suceava - 987 de lei, Alba si Ialomita - 995 de lei. ... Teleorman 917;
Societatea, infiintata anul trecut in Bucuresti si mutata ulterior in Teleorman, beneficiaza de onorarii considerabile din bugetul statului, dupa ce anul trecut fosta conducere a Societatii Lignitului i-a incredintat pentru recuperare creante in valoare de 128 de milioane de lei.
Cel mai ridicat nivel al ratei somajului a fost atins in judetul Vaslui, de 10,3%, urmat de Mehedinti (9,8%), Teleorman (8,6%), Dolj (8,5%), Gorj (8,0%), Covasna (7,9%) si Alba (7,9%).
Cod Galben - in intervalul mentionat va ninge viscolit si in judetele Mehedinti, Gorj, Valcea, Olt, Dolj, Arges, Dambovita, Teleorman, Bacau, Vaslui, Iasi, Neamt si Botosani, iar in judetele Constanta si Tulcea precipitatiile, local insemnate cantitativ, vor fi mixte, favorizand producerea de polei.
Alba, Arad, Bacau, Bihor, Bistrita-Nasaud, Brasov, Buzau, Botosani, Caras Severin, Calarasi, Cluj, Constanta, Covasna, Dambovita, Galati, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Iasi, Mures, Neamt, Salaj, Suceava, Sibiu, Teleorman, Timis, Tulcea si Vrancea.
Este vorba despre reabilitarea DJ 701 limita judetului Dambovita-Gratia-Poeni-Silistea-Scurtu Mare-Slavesti-Ciolanesti-Zambreasca-Dobrotesti, beneficiar CJ Teleorman, reabilitare DJ 506 Cervenia-Vitanesti-Babaita, beneficiar CJ Teleorman, modernizare sistem rutier pe DJ 101B, DN 1 Snagov- Gruiu, beneficiar CJ Ilfov, si modernizarea infrastructurii de acces la zonele turistice cu potential demonstrat ale judetului Buzau, beneficiar Parteneriat UAT CJ Buzau - UAT Comuna Mereni.
Arges, Braila, Buzau, Calarasi, Constanta, Dambovita, Dolj, Galati, Giurgiu, Gorj, Ialomita, Ilfov, Mehedinti, Olt, Prahova, Teleorman, Tulcea, Valcea si Vrancea. ... este vorba de judetele:Caras-Severin, Gorj, Mehedinti, Dolj, Olt, Valcea, Arges, Teleorman, Dambovita, Giurgiu, Calarasi, Ialomita, Buzau, Galati, Vrancea, Prahova, Braila, Ilfov, Tulcea, Constanta.
"De la standul meu puteti achizitiona doua costume traditionale autentice, unul din Olt - la 2.000 RON, si unul din Teleorman - la 3.000 RON, gentute tricotate de mine - la 30 - 40 RON, genti hand-made (din materiale reciclate) - intre 50 - 70 RON (detalii despre acestea pe site-ul www.oanaciufu.eu5.org), icoane pictate pe lemn - intre 70 RON - 120 RON.
Tot la standul celor doi soti din Teleorman mai gasiti si: fote din Sibiu - la 100 RON si 150 RON si ii cu diverse modele - la 150 RON.
Potrivit meteorologilor, luni, judetele Arad, Timis, Caras-Severin, Mehedinti, Dolj si Olt se vor afla sub cod portocaliu de canicula, iar marti sub aceeasi avertizare vor fi judetele Olt, Teleorman si Giurgiu.
De asemenea, Nicolae-Liviu Dragnea a trasat sarcini unor apropiati ai sai (membri de partid din judetul Teleorman, unde indeplinea functia de presedinte al Consiliului judetean) sa faca tot ce le sta in putinta, inclusiv prin incalcarea prevederilor legale, pentru a scoate oamenii la vot.
google-analytics.com