Cautare

772 de rezultate pentru "str elefteriei nr 47 49" (3.23 secunde)
Proaspat inauguratul magazin din Timisoara functioneaza in format Standard pe str. ... Apostoli Petru si Pavel, nr. ... Magazinul lansat la Sibiu recent, tot in format Standard, este al 10-lea din oras si se afla pe str. Vasile Aaron, nr.
Cel din Moinesti, judetul Bacau, se afla pe str. Capitan Zaganescu, nr.6, si are o suprafata totala de 400 mp, sala de vanzari fiind de 297 mp. Primul magazin PROFI din orasul Vaslui este amplasat la Silver Mall, pe str.
Unitatea din Beliu, judetul Arad, se gaseste pe str. Principala, nr. ... Unitatea din Lehliu Gara, judetul Calarasi, se afla in format Standard pe str. Crinului, nr. ... Magazinul din Cluj-Napoca, al 25-lea din oras, este inaugurat pe str. Rodnei, nr. ... Cel din Targu Secuiesc, judetul Covasna, amplasat pe str.
Decebal, intoarcere inainte de intersectia cu str. ... Bratianu, stanga str. ... Bratianu, stanga pe Str.
MIHAI de 31 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Dacia Logan, pe str. ... Cand a ajuns la intersectia cu str. ... Cand a ajuns la intersectia cu str. ... ISMAILOV de 49 de ani, cetatean bulgar, a condus un autotractor marca Volvo, pe str. ... Odai catre str.
Libertatii, intre Splaiul Independentei si Rond George Cosbuc, pe Str. Izvor si pe Str. ... Accesul riveranilor va fi permis pe Str. ... Averescu - Str. ... Averescu - Str. ... Crangasi - Podul Grant - Str.
CONSTANTIN de 47 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Peugeot, pe str. Ghica Tei dinspre str. Judetului catre str. Maica Domnului, iar cand a ajuns la intersectia cu str.
Nicolae Balcescu, intre Piata Universitatii şi str. Batistei, sensul de mers catre Piata Romana si banda IV sensul spre Piata Universitatii, intre str. Batistei si Piata Universitatii, precum si banda I de circulatie, intre str. Batistei si str. ... Eroilor - Stirbei Voda - Calea Victoriei - Str.
RODICA de 63 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Opel Astra, pe str. ... Mihai Bravu catre str. ... Cand a ajuns la intersectia cu str. ... Tascu de 36 de ani din Bucuresti, care circula pe str. Agricultori dinspre Calea Calarasilor catre str.
IONUT de 20 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Opel Vectra, pe Str. Stupilor dinspre Str. Somesul Mare catre Str. ... Cand a ajuns in dreptul imobilului cu nr.
Alexandru Obregia, dinspre str. Nitu Vasile către str. ... Mihaela de 31 de ani, din Bucuresti, a condus un autoturism marca Ford Fiesta pe str. Resita, dinspre str. Izvorul Muresului către str. ... Cand a ajuns la intersectie cu str.
Circulatia va fi deviata pe str. ... Traficul auto pe str. Valea Ialomitei va fi inchis incepand de luni, 30 Ianuarie 2012, pe o perioada de doi ani pe tronsonul cuprins intre Drumul Taberei si str. ... Circulatia rutiera in zona se va desfasura deviat pe str.
Str. ... str. ... Calea 13 Septembrie, tronsonul intre str. ... Calea 13 Septembrie, intre str. ... Str. Izvor; Parcarea adiacenta Academiei Romane; Bretea adiacenta Pietei Constitutiei (Parchet General si Ministerul Finantelor);
Ghencea nr. ... • str. Drumul Taberei nr. ... • str. Drumul Taberei nr. ... • str. Drumul Taberei nr.18 - Piata Orizont; • str. Drumul Taberei nr. ... • str. Drumul Taberei nr.42 - Piata Drumul Taberei; ... Iuliu Maniu nr. ... Iuliu Maniu nr.73 - 92 - Piata Veteranilor;
Mai multe scoli si gradinite La capitolul educatie, primaria si-a propus ca, in acest an, sa demareze lucrarile de extindere, consolidare si restaurare la Gradinita nr.
Bulevardul va decongestiona si fluidiza traficul in toata zona centrala, in principal in zonele Gara de Nord, Piata Victoriei, Piata Virgiliu, Str. Dinicu Golescu, Str. Stirbei Voda, Str. Vasile Parvan, Str. Hasdeu, Str.
Unitatea din Tantareni, judetul Gorj, se gaseste de astazi pe Str. Principala, nr. ... Situat pe str. Principala nr.137, acesta se intinde pe o suprafata totala de 316 mp, din care suprafata de vanzari este de 189 mp. In localitatea Balaceanca, judetul Ilfov, pe str. Libertatii, nr.
Unitatea din Bechet, judetul Dolj, se afla pe str. ... Ioan Cuza, nr.89B si se intinde pe o suprafata totala de 363 mp, din care suprafata de vanzari masoara 238 mp. Magazinul din Dobra, judetul Hunedoara, este situat pe str.
Cel din Baltesti, judetul Prahova, se gaseste pe str. Principala, nr.314, si se intinde pe o suprafata totala de 328 mp, din care sala de vanzari este de 212 mp. Unitatea din Baia de Aries, judetul Alba, este situata pe str.
Cel din Blejesti se afla pe soseaua Pitesti, nr. ... La Poeni magazinul este amplasat pe str. ... Gheorghe Radulescu, nr.49, si are o suprafata totala de 304 mp, din care sala de vanzari masoara 196 mp. La randul sau, unitatea din Botoroaga se gaseste pe str. Principala, nr.
google-analytics.com