Cautare

54057 de rezultate pentru "stirile pro tv31 mai 2010 video" (5.94 secunde)
In continuarea DJ-ului, de la ora 19:30, trupa indragita de retro-electro Moonlight Breakfastva urca pe scena cu un show complex, un mix fresh de Soul, Electro, Beat, Nu-Jazz si Swing, din cadrul caruia nu vor lipsi proiectiile 3D, cu elemente vizuale abstracte si fragmente video.
Camera renunta, in schimb, la cumpararea de camere video mobile si fixe, module matrice video, monitoare video-rack, digital video recorder, retea transmisie 1Gb, porti detectie metale, repertor-software, releu transmisie, fotolii de piele.
Farcas) In perioada 29 aprilie - 3 mai 2013, s-a derulat la Washington asa-numita AUDIERE A CETATENILOR PRIVIND DEZVALUIREA (Citizen Hearing on Disclosure) privind dovezi ale unei prezente extraterestre pe planeta noastra.
Sony a prezentat trei camere video high definition de mici dimensiuni, capabile de a inregistra chiar si la rezolutie maxima 1920x1080 pixeli (1080p).
O puteti conecta la internet prin intermediul unui modem 3G sau puteti efectua apeluri video prin intermediul camerei web VGA incorporate.
VIDEO ASUS UX305 F - laptopul momentului - review complet Multa vreme mi-am permis doar desktop si chiar cand as fi avut bani de un laptop ieftin am ramas tot pe PC-ul cu carcasa mare.
Mai ales pentru botosaneni, ultima zi a saptaminii este cea a reintoarcerii spre tara. ... Cea mai ieftina calatorie spre tara costa 60 euro. ... Cre aca le vind mai scump in tara si mai fac ceva bani din ele.
Anul politic 2009 a fost unul dintre cei mai agitati ani din ultimele doua decenii. El lasa in urma un sistem politic puternic destructurat, dezechilibrat si dominat acum de un partid, PD-L, organizat mai degraba ca o organizatie paramilitara.
Adelin Petrisor, corespondent special al Stirilor TVR din septembrie 2010, a castigat un concurs de realizator de emisiuni organizat miercuri de Televiziunea Publica, devenind astfel angajat permanent al Televiziunii Romane. De la 1 septembrie 2010, Adelin Petrisor este corespondent special la Stirile TVR.
Romania Libera publica un articol despre caderea Guvernului Boc care devine din ce in ce mai dificil de sustinut in Parlament. ... 'Partidul lui Emil Boc a ajuns la 12%, potrivit unui sondaj IPP, mai putin de jumatate din voturile obtinute in 2008.
HotNews.ro publica estimarile unor economisti, bancheri si analisti privind cifrele macro pentru finalul lui 2010:
Romanii considera situatia lor financiara din acest an si perspectivele actuale mai putin bune decat la inceputul lui 2009, procentul celor care spun ca o duc mai rau din punct de vedere financiar ajungand, in februarie, la aproape 60%, reiese dintr-un studiu realizat de GfK Romania.
Apple a lansat un sistem Mac Pro dual-socket, considerand ca un simplu procesor quad-core de la Intel nu este de ajuns.
Cronica Carcotasilor va continua, dar nu se stie in ce formula Aseara am avut parte de o editie speciala destul de mohorata a emisiunii Cronica Carcotasilor, menita totusi a aduce argumente pro si contra continuarii fara Serban Huidu.
Un audit al primariei a descoperit ca directorul Marinel Florescu si-a dat un salariu mai mare decat cel legal si s-a plimbat nejustificat prin Dubai in anul financiar incheiat cu o pierdere de 6,4 milione de lei de institutia pe care o conduce O echipa de control trimisa de primarul Antonie Solomon a picat pe nepusa masa, la inceputul acestei luni, pe capul lui Marinel Florescu, directorul general al Regiei Autonome de Transport (RAT) Craiova.
Nu a fost nevoie decat de un spot de 30 de secunde cu imagini reale cu catei care traverseaza regulamentar, pe trecerea de pietoni, pentru ca o lume intreaga sa reactioneze la unul dintre cele mai creative mesaje de educare lansate de Politia Rutiera Romana.
E mai nasoala ca aia. ... Sau dupa cum au spus unii adepti ai teoriei conspiratiei, ei sunt un fel de camere video extraterestre care ne urmaresc fiecare miscare.
De la 6,8% din PIB in 2010 la 4,4% din PIB in anul 2011, 3,0% din PIB in anul 2012, si 2,5% din PIB pentru anul 2013. ... Nu mai vorbesc de atingerea tintei de deficit in 2011, 2012 si2013.
Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a hotarat, pe 5 mai, in unanimitate, retragerea licentelor audiovizuale pentru mai multe televiziuni, printre care si Telesport si Vox New.
Desi asigurarile sociale de batranete publice sunt individuale, de ele pot beneficia sotul supravietuitor si copiii, in cazuri care tin mai degraba de asistenta sociala.
google-analytics.com