Cautare

4237 de rezultate pentru "stirile pro tv deva 23 08 2010" (3.16 secunde)
Toate bune si frumoase, dar parca imi imaginam un 1 Decembrie putin mai altfel, cu toata lumea (ma refer la autoritati) prezenta la manifestari, fara copilul care sta in intersectie, pe ploaie, sa cerseasca un banut si, mai ales, fara rahatul debitat de televiziunea care se cheama PRO TV.
PRO TV a luat decizia radicala de a scoate din grila emisiunea ratata Lectii de viata” dupa numai doua editii, care au tras toata media postului in jos in audientele din prime-time, scrie reportervirtual.ro.
plante marine!" Gheorghe Dragan, 53 ani, administrator, Deva: ... Oricum, fiind prima data cand ajungem la mare, nu prea pot face o comparatie cu ceea ce a fost in anii trecuti" Elena Dragan, 50 ani, casnica, Deva:
Primaria a decis sa ceara stramutarea dosarului parcarilor Cronos, de la Tribunalul Deva, sa sesizeze Consiliul Superior al Magistraturii de o presupusa implicare a unui judecator in trucarea expertizelor si chiar sa-si schimbe avocatul.
Consiliul Concurentei a aprobat preluarea de catre producatorul de materiale de constructii Macon Deva a tapte firme membre ale grupului Simcor Oradea, apreciind ca aceasta nu are ca efect crearea sau consolidarea unei pozitii dominante pe piata, care sa conduca la restrangerea, inlaturarea sau denaturarea semnificativa a concurentei, se arata intr-un comunicat al autoritatii.
Firmele Macon Deva si Sipromat Hunedoara, care detin concertat participatii majoritare la Simbeton (SIOB) si Simcor (SIOR), din Oradea, vor derula in intervalul 8 octombrie-4 noiembrie, oferte publice de preluare a celor doi producatori de materiale de constructii, in valoare totala de 22,64 milioane de lei.
Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) va plati aproximativ 10,69 milioane euro pentru supervizarea lucrarilor la varianta de ocolire Deva-Orastie, care va avea standard de autostrada.
Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) a selectat companiile care vor proiecta si construi tronsoanele de autostrada Nadlac-Arad, Timisoara-Lugoj, Lugoj-Deva si Orastie-Sibiu, valoarea totala a contractelor fiind de 3,45 miliarde lei.
Se inaugureaza tronsonul de autostrada Simeria-Orastie Tronsonul de autostrada Simeria-Orastie, cu o lungime de aproape 18 kilometri si care face parte din soseaua Deva-Orastie, va fi deschis circulatiei incepand de joi.
Cat de importante sunt inaugurarile de "petice de autostrada" si de ce nu trebuie sa ne bucuram ca a plecat Bechtel (Ziarul Financiar) "Cei din urma, activi pe forumurile de specialitate au reactionat pozitiv atunci cand s-a anuntat inaugurarea tronsonului de 18 km intre Deva si Orastie, la care se adauga celui de 15 km intre Deva si Simeria - in total 33 de kilometri de autostrada, considerand acest tronson unul foarte important, si nu unul care leaga "nimic de nimic".
Cu doua zile inainte de Craciun, au fost inaugurati si 27 de kilometri din primul lot al autostrazii Lugoj- Deva, desi se poate circula efectiv doar pe 17 kilometri din ei, pentru ca autostrada se termina in camp.
Cosmarul lui Nicusor Dan e o doamna din Deva, nu PSD (Autor: Andrei Radu) USR ar putea fi scos din alegeri nu de PSD, ci de Monica Nicoleta Patrut, o jurista din Deva foarte activa in tot felul de chestiuni politico-civice, este de parere jurnalistul Liviu Avram.
24 martie 1975, Bucuresti) este o celebra prezentatoare TV de stiri din Romania. Incepand cu 1996, ea a prezentat intotdeauna stirile cu fostul ei sot, Andrei Zaharescu, fie ca a fost vorba de Stirile Pro TV, sau de Observatorul Antenei 1.
Numit ministru de Interne la 27 septembrie 2010, Traian Igas i-a "nasit" in scurtul timp de cand e la carma Internelor pe toti mai-marii din Politie, Jandarmerie si de prin Interne, iar ziua in care politistii aveau sa-si semneze sentinta este 24 septembrie 2010. ... • 26 septembrie 2010.
O initiativa mai mult decat laudabila, intr-o perioada in care stirile despre agresiuni de tot felul se tin lant. ... Grav este faptul ca manifestam o morbida apetenta pentru stirile in care ni se prezinta ticalosii care de care mai sinistre.
Mii de simpatizanti ai PSD au protestat sambata 12 iunie 2010 impotriva masurilor antiumane luate de Guvernul Basescu-Boc. Manifestatiile continua la Deva, in vreme ce la Suceava si Bistrita mitingurile s-au incheiat fara incidente.
Pro Democratia joaca marsav anti Ponta (Autor: Mihai Palsu) Voluntarii de la Asociatia Pro Democratia, in frunte cutelegenicul politolog Cristian Pirvulescu, se opun votuluiuninominal pur. ... Pirvulescu face un joc marsav pro PDL.
Anul acesta, romanii vor putea sa cumpere produse din magazine certificate cu marca Pro Q.
Site-urile FURA Razboiul dintre voyo.ro si Pro Tv impotriva site-urilor care ofera filme si seriale gratuit se inteteste.
'In data de 29.03.2010 am adresat primului ministru al Guvernului Romaniei, Emil Boc, o interpelare intitulata "Nerespectarea termenului de raspuns la interpelari", prin care ii semnalam ca nerespectarea termenului de raspuns la interpelari prevazut de art.63 alin.4 din Regulamentul Senatului (cel mult doua saptamani) a devenit o practica a membrilor Guvernului Romaniei.
google-analytics.com