Cautare

62694 de rezultate pentru "stirile locale tv neptun constanta din data de 23 09 2010" (5.55 secunde)
Senatorii Grupului PSD, in frunte cu liderul de Grup Ilie Sarbu, s-au intalnit miercuri 5 iunie, la Azuga, cu autoritatile locale din judetul Prahova, la initiativa senatorului de Prahova, Georgica Severin si a primarului din Azuga, Constantin Samson.
Este un opozant puternic al regimului Putin-Medvedev si spera sa ajunga prin miscarea "Solidaritatea" sa asigure mai multa democratie intr-o tara in care termenul are intelesuri diferite fata de Europa. ... O carte scrisa de el care analiza "Deceniul Putin" a fost confiscata pentru "continutul extremist".
La nivelul SC Neptun-Olimp S. ... au fost constituite comisii care vor verifica rentabilitatea de care au dat "dovada", anul trecut, activele societatii.
Locurile de cazare de pe litoralul romanesc pentru sezonul estival 2008 vor fi contractate in septembrie, la Mamaia si Neptun, in cadrul Bursei Litoral, organizata de Asociatia pentru Promovarea Turismului, Litoral.
Radu Mazare (foto) a declarat, miercuri, in conferinta de presa, ca dosarul deschis de DNA privind modul in care Primaria Constanta a atribuit 800.
Criza economica aduce si in judetul Constanta o crestere alarmanta a numarului de societati aflate in procedura generala sau simplificata de insolveta, precum si in faliment.
Ziua si schimbarea pentru ministrul Turismului, o alta societate de stat din turismul constantean desemnandu-si noua conducere, potrivit unui document remis Bursei de Valori Bucuresti. ... din Constanta, a venit si randul SC Neptun Olimp S. ... din Mangalia sa-si schimbe sefii.
Interesele locuitorilor judetului Constanta sunt reprezentate, in Parlamentul Romaniei, de un numar de 12 deputati (Gheorghe Dragomir, Stelian Dutu, Laurentiu Mironescu, Gelil Eserghep, Alexandru Mazare, Mircea Iustian, Andrian Mihei, Amet Aledin, Eduard Martin, Iusein Ibram, Corneliu Dida si Dan Mocanescu) si 4 senatori (Cristian Diaconescu, Puiu Hasotti, Dorel Onaca si Virgil Serbu).
Despre "averea" sotilor Elena si Nicolae Ceausescu inca se mai vorbeste - si asta pentru ca multe obiecte din casele de vacanta ale acestora au devenit exponate prin muzeele tarii.
Organizatia PSD Constanta a facut o figura atat de reusita la alegerile locale din iunie, incat sefii de la Bucuresti au fost nevoiti sa o recunoasca, public, cu fiecare ocazie. Si la intrunirea PSD de la Mamaia, liderul social-democrat Mircea Geoana a dat Cezarului ce este al Cezarului:
Presedintele Traian Basescu se afla pe litoral, seful statului petrecand cateva ore, joi seara, cu familia la o terasa din statiunea Neptun, transmite corespondentul MEDIAFAX.
ADEVARUL DE RESITA: Acoperisul cladirii de patrimoniu care a gazduit Baile Imperiale Neptun s-a prabusit. Conservarea cladirii este blocata de proprietarii terenurilor (Autor: Daniel Groza) O parte importanta din acoperisul uneia dintre cele mai valoroase cladiri din Baile Herculane s-a prabusit zilele trecute.
Sondajul CURS, comandat de Antena 1 a indicat, la orele 21.00, ieri seara, ca Adrian Nastase, candidatul Uniunii Nationale PSD + PUR a obtinut 41,1% din voturi, iar candidatul Aliantei "D.A.” PNL - PD, Traian Basescu a fost preferat de 35,2% dintre alegatori.
Senatorul PSD de Satu Mare, Valer Marian, a prezentat luni, 17 mai a.c., in plenul Senatului o declaratie politica intitulata "Premierul Boc nu mai raspunde nici la interpelari", pe care o redam integral.
In cateva zile, cele trei mari partide care s-au impus in alegerile locale din Constanta vor trebui sa-si desemneze consilierii judeteni si locali care ii vor reprezenta in urmatorii 4 ani.
Profitand de vacanta pe care si-o petrece ca in fiecare vara la Neptun, Corneliu Vadim Tudor, presedintele Partidului Romania Mare si vicepresedinte al Senatului, si-a lansat vineri la Constanta cele mai noi trei carti ale sale.
'Crima de la Neamt, ocazia ideala pentru Zeus sa-i pedepseasca pe sefii politistilor care i-au strigat mascari.
Compania Olimp Estival va scoate la vanzare prin licitatie hotelul Neptun din statiunea Olimp, pretul de pornire fiind stabilit la sapte milioane de euro, fara TVA. Complexul Neptun cuprinde un hotel clasificat la trei stele, un restaurant si o piscina.
Grupul petrolier Petrom impreuna cu ExxonMobil Exploration and Production Romania Limited (EEPRL), o filiala a companiei Exxon Mobil, au inceput forajul de explorare la sonda Domino -1, prima sonda de explorare in ape de mare adancime din sectorul romanesc al Marii Negre, informeaza Petrom, intr-un comunicat remis luni Agerpres.
In cursul zilei de ieri s-a desfasurat sedinta de licitatie privind vanzarea complexului "Neptun" din statiunea de pe litoral cu acelasi nume. Licitatia a fost organizata de SC Olimp Estival 2002, proprietara complexului "Neptun".
google-analytics.com