Cautare

4972 de rezultate pentru "stiri antena 1 pitesti pe 16 o1 2010" (3.25 secunde)
Asa cum s-a vazut imediat dupa lansarea sa, Dacia Logan a avut un succes neasteptat pe piata romaneasca, dar si mai neasteptat pe piata internationala.
Mircia Gutau spune ca este obligat sa puna in aplicare hotararea Curtii de Apel de la Pitesti in legatura cu salubrizarea Ramnicului. ... Pe mine personal nu ma intereseaza cine face curatenie in oras.
Compania de Autostrazi si Drumuri Nationale va organiza, in mai o licitatie pentru contractarea de servicii de paza pe autostrada Bucuresti-Constanta, incercand sa previna furturile si sa faciliteze transmiterea de informatii privind incidentele care pot pune in pericol traficul.
Pe de alta parte, oficialitatile locale sunt îngrijorate de faptul ca nu dispun de fonduri sau de alte spatii care ar putea fi amenajate în cazul în care actualul muzeu ar fi retrocedat.
Pe de alta parte, oficialitatile locale sunt îngrijorate de faptul ca nu dispun de fonduri sau de alte spatii care ar putea fi amenajate în cazul în care actualul muzeu ar fi retrocedat.
Ministrul Transporturilor, Ludovic Orban, a declarat, miercuri, in localitatea argeseana Bascov, ca a fost aprobat studiul de fezabilitate pentru constructia tronsonului de autostrada Pitesti-Sibiu, iar lucrarile vor incepe cel mai tarziu la 1 octombrie 2009.
Angajatii hipermarketului Pic din Craiova au protestat ieri, pentru cateva ore, fiindca nu si-au primit drepturile salariale pe ultima luna.
Unii si-au deschis mici divizii in incinta Ford Craiova, altii testeaza piata terenurilor din Slatina si Bals, pentru a se pozitiona avantajos atat fata de Ford Craiova, cat si fata de Dacia Pitesti.
Recent, premierul Emil Boc a invitat oamenii de afaceri chinezi sa investeasca in Romania intr-o serie de proiecte care vor fi realizate in parteneriate public private, precum autostrazile Comarnic-Brasov si Sibiu-Pitesti.
Sorin Oprescu a vizitat santierul de la Splaiul Independentei - Autostrada Bucuresti-Pitesti. Primarul general Sorin Oprescu a verificat sambata lucrarile la pasajul de la Splaiul Independentei cu autostrada Bucuresti-Pitesti. Podul de peste raul Dambovita le va fi util soferilor care ies din Bucuresti, pe autostrada A1.
Chinezii vor sa cumpere Oltchim si vor sa faca autostrada Craiova-Pitesti Chinezii sunt interesati de modernizarea si extinderea capacitatilor de productie la termocentrala Rovinari, dezvoltarea Unitatilor 3 si 4 de la Centrala Nucleara Cernavoda, privatizarea combinatului petrochimic Oltchim, realizarea centralei hidroelectrice cu acumulare prin pompaj de la Tarnita - Lapustesti, realizarea tronsonului de autostrada Craiova - Pitesti, constructia tronsonului feroviar de mare viteza Bucuresti - Constanta, anunta un comunicat al ministerului Economiei.
Casa Rusu, divizia de retail a Rus Savitar, unul dintre cei mai mari producatori de mobilier din pal si mobilier tapitat din Romania, deschide vineri, 15 august 2014, un nou magazin propriu in Pitesti.
PROFI incheie aceasta saptamana cu opt noi magazine deschise de la Timisoara, Sibiu, Pitesti, Bucuresti, Roman, Iasi, Barlad si pana la Sapanta, localitate recunoscuta pentru atractia sa turistica unica in lume, Cimitirul Vesel. ... Proaspat inauguratul magazin din Timisoara functioneaza in format Standard pe str.
Antrenorii echipei masculine de baschet SCM-U Craiova, Andelko Mandic si Marius Toma, au mari batai de cap inaintea meciului de duminica, de pe teren propriu, cu BCM-U Pitesti, programat cu incepere de la ora 18.00.
Dupa aproape zece ani de pauza, echipa feminina de minivolei (clasa a sasea) de la colegiul craiovean s-a calificat la turneul final al Campionatului National, unde alaturi de alte sapte formatii va lupta sa urce pe podium Echipa feminina de minivolei (clasa a sasea) de la Colegiul National "Nicolae Titulescu"
Echipele de baschet masculin CSU Ploiesti, BC Timisoara, BCM Pitesti vor evolua direct in grupele FIBA Eurochallenge, in timp ce Gaz Metan Medias va juca in preliminarii, potrivit anuntului de joi al FIBA Europe. CSU Ploiesti este campioana Romaniei, BC Timisoara finalista, iar BCM U Pitesti castigatoarea Cupei Romaniei.
Stafeta (care i-a mai cuprins pe Daniel Macovei, Robert Glinta si Norbert Trandafir) a fost inregistrata cu timpul de 3 min 16 sec 71/100, nedepasind performanta de saptamana trecuta, de la Campionatele Europene de la Londra. ... MASCULIN 1.500 m liber 1.
ziua 2 (5 euro / persoana) - programele optionale (deplasare la Palatul Dolmabahce, croaziera pe Bosfor) - asigurare medicala de calatorie, optionala dar recomandata * Grup minim 30 persoane * Grup 25; ... Asezarea strategica, pe doua continente, l-a facut centrul tuturor activitatilor comerciale dintre Europa si Asia. ... Ziua 1: PITESTI;
"In ziua de 31.01.2011, intre orele 13.30 - 16.45 la sediul unui partid politic, Filiala Arges din Pitesti, (PSD n.red.) s-a desfasurat o actiune de protest la care au participat un numar de aproximativ 350 - 400 membri si simpatizanti care si-au exprimat nemultumirile ca urmare a arestării Presedintelui Consiliului Judetean Arges, Constantin Nicolescu.
Doi oameni au murit intr-un accident care a avut loc luni noapte, pe A1 Bucuresti - Pitesti. ... In masina care transporta stupina se aflau soferul si alti doi pasageri, care se indreptau spre Pitesti cu viteza redusa, din cauza conditiilor in care trebuie transportate insectele.
google-analytics.com