Cautare

37 de rezultate pentru "sebes" (6.94 secunde)
Ministrul Transporturilor, Dan Sova, a semnat, sambata 10 mai 2014, ordinul de incepere a lucrarilor pentru autostrada Turda-Sebes, lucrari care vor incepe efectiv pe 20 mai. ... Printre altele, autostrada Turda-Sebes va lega Clujul de autostrada Sibiu-Nadlac.
La finele saptamanii trecute, senatorul Toni Grebla a primit confirmarea faptului ca drumul rapid Calafat-Craiova-Targu Jiu-Sebes a fost inclus in strategia europeana de transport rutier. ... "prin acest drum ne vom conecta rapid la viitoarele autostrazi(coridoare europene) Bucuresti-Brasov-Sebes-Timisoara sau Bucuresti-Craiova-Turnu Severin-Timisoara.
Sebes-Turda (70 kilometri) - constructori selectati in timp record Pentru Sebes-Turda (70 kilometri) au fost selectati in timp record constructorii care vor realiza autostrada ce va face legatura intre Autostrada Transilvania si coridorul IV.
Curtea de Apel Alba-Iulia a respins printr-o sentinta definitiva plangerea inaintata de Vasile Todea, directorul Agentiei Judetene pentru Protectia Mediului Alba (APM Alba), au declarat reprezentantii Centrului Independent pentru Protectia Mediului Sebes.
inaugurarea simultana a 6 magazine la Nusfalau, Sebes, Talmaciu, Teius, Timisoara si Suceava. ... De ieri, doua noi localitati din judetul Alba, Sebes si Teius, fac parte din reteaua PROFI. Magazinul in format City din orasul Sebes este situat pe strada Mihail Kogalniceanu, bl.
Imediat dupa achizitia fabricilor Sebes si Sepal de catre grupul austriac Kronospan, Consiliul Concurentei a primit informatii de pe piata potrivit carora preturile la PAL au crescut in medie cu 40%, periclitand pozitia pe piata a producatorilor de mobila.
CE a aprobat extinderea metroului (Parc Bazilescu - Straulesti si Drumul Taberei - Universitate) cu fonduri structurale Comisia Europeana a aprobat includerea magistralelor de metrou M4 (Parc Bazilescu - Straulesti) si M5 (Drumul Taberei - Universitate), precum si a tronsonului de autostrada Sebes-Turda in randul proiectelor care sunt finantate prin Programul Operational Sectorial de Transport (POS-T), conform Mediafax.
Planul cuprinde, pe langa alte investitii, demararea lucrarilor pentru autostrada Iasi - Targu Mures, centura Timisoarei, autostrada Sibiu-Pitesti si autostrada Sebes-Turda (denumita astfel Mures - Aries).
Recent, PROFI a inaugurat inca cinci magazine la Timisoara, Buzau, Voluntari, Sebes si Baltatesti, iar saptamana viitoare va deschide magazinul cu numarul 500.
Austostrada Sebes-Turda va fi deschisa complet circulatiei incepand de maine. Ministrul transporturilor, Sorin Grindeanu, anunta ca au mai ramas de finalizat doar "cateva lucruri minore", astfel ca maine dupa-amiaza se va da drumul circulatiei si pe Lotul 2, insa "fara festivisme" si "fara taieri de panglici".
S-a deschis ultimul lot al Autostrazii Sebes-Turda, cu o intarziere de 5 ani. Sunt restrictii de viteza in unele locuri de 60 km/h, iar in altele de 100 km/h.
Un tanar de 21 de ani, din Sebes, a murit dupa ce a lovit in plin un sens giratoriu. Momentul impactului devastator a fost surprins de camerele de supraveghere.
Incendiu puternic, luni dupa-amiaza, pe Autostrada A10 Sebes - Turda, in apropiere de nodul rutier Alba Iulia Nord. Un camion s-a facut scrum.
Ion Diaconu tocmai a implinit 40 de ani luna trecuta, s-a nascut la Sebes (judetul Alba), are doi copii si activeaza ca inginer in termoficare din 1999.
Un lucru foarte bun pentru judetele din Oltenia este modernizarea drumului 67C, care pleaca de la Bengesti, judetul Gorj, si traverseaza Ranca, ajungand pe teritoritorul judetului Valcea, la Obarsia Lotrului si apoi la Sebes.
al patrulea complex cuprindea termocentralele Rovinari si Bucuresti Progresul, precum si hidrocentralele Sebes, Targu Jiu, Caransebes, Buzau. Fiecare dintre aceste complexuri energetice ar fi avut o capacitate de productie de 2.200-2.300 MW, fiind gandite astfel incat sa fie competitive pe piata nationala de energie.
Fostul presedinte al PSD Alba, deputatul Liviu Mugurel Sarbu, s-a inscris in PD, parlamentarul urmand sa fie, cel mai probabil, candidatul democratilor la viitoarele alegeri pentru Primaria municipiului Sebes.
Si el mai fost consilier in municipiul Alba Iulia in legislatura 2000-2004, iar la alegerile trecute a candidat pentru functia de primar al municipiului Sebes, fara insa sa castige fotoliul de edil.
Procurorii au comparat preturile la locurile de joaca din strainatate cu cele din Sebes, numai ca nu sunt aceleasi produse de calitate.
Gatej a lucrat, pana in 1993, ca economist si apoi ca director de export la Fabrica de piele Sebes. In perioada 1993-1996 a lucrat la Radio Europa Libera si la Interquest Bucuresti, iar din 1996 a lucrat la Unilever.
google-analytics.com