Cautare

1910 de rezultate pentru "scoli postliceale acreditate iasi" (3.57 secunde)
"Legea 16 prevede un control riguros al celor care profeseaza in acest domeniu, insa Legea 217, aparuta la mai putin de sase luni, da dreptul si persoanelor cu studii medii sau postliceale sa dea avize pe lucrarile de cadastru", se arata in comunicat.
In tara noastra exista aproximativ 5.000 de moase recunoscute de Ordinul Asistentilor Medicali Generalisti, Moaselor si Asistentilor Medicali din Romania, atat cu studii postliceale, cat si universitare.
Absolva liceul in Calarasi si apoi urmeaza studii tehnice postliceale. La inceputul carierei a lucrat in invațamant. Din anul 1959 activitatea profesionala se identifica aproape integral cu cercul de modelism (navo-racheto-aero-automodele) al Casei Pionierului devenita dupa 1989 Clubul Elevilor.
Popescu Baleni, prefectul judetului Ialomita, se vor intocmi lucrarile necesare pentru infiintarea in localitate a unei scoli de pilotaj, chiar din primavara acestui an: ... Aurel Teodorescu - primarul orasului Calarasi si Grigore Trancu-Iasi - fost ministru.
CAR-urile functioneaza in mai toate intreprinderile de stat sau privatizate recent, cum ar fi Renel, Posta, CFR, Sidex, Antibiotice sau Arctic, dar si in administratia locala sau centrala, in scoli, spitale, justitie, prefecturi, consilii locale si judetene.
Flash mob in patru orase din Romania Peste 500 de dansatori de salsa de la 18 scoli de dans din Bucuresti, Iasi, Galati si Focsani vor participa sambata, de la ora 17,00, la un flash mob, care are rolul de a promova dansurile latino.
Marinela a fost 5 ani profesoara de matematica la Rosia Montana, dar s-a mutat la Cluj si la indemnul unor prieteni a inceput cursurile unei scoli de IT.
Numeroase unitati functioneaza fara forme legale, sau se ascund in spatele unor forme de organizare alternative, pretinzand ca sunt cluburi pentru copii, scoli de limbi straine, sau furnizori de educatie alternativa. ... Mai mult decat atat, din totalul gradinitelor particulare autorizate, foarte putine sunt si acreditate in conditiile legii.
- Republica Moldova urmeaza sa deschida un consulat la Iasi, a anuntat ministrul moldovean de Externe, Iurie Leanca. ... - Iurie Leanca a declarat ca deschiderea unui consulat la Iasi este o prioritate pentru Republica Moldova.
TUDOR CIUHODARU • Interese legate de firma de constructii din Iasi A candidat la Iasi, unde l-a invins in lupta directa din colegiu pe liderul PD-L Iasi, Dan Carlan. ... Are interese financiare in construirea unui Spital de Urgenta la Iasi legate de firma de constructii.
PRM Iasi a depus luni o plangere penala impotriva fostului presedinte al filialei judetene, Anghel Stanciu, si a altor sapte persoane care nu mai fac parte din Partidul Romania Mare pentru savarsirea infractiunii de furt calificat, prevazuta si pedepsita de Codul Penal.
Guvernul a decis oprirea privatizarii Antibiotice Iasi, dupa ce, in urma cu o saptamana, Parlamentul a decis crearea unei comisii pentru anchetarea acestei privatizari.
Nerecomandat sub 16 ani Festivalul Internațional de Teatru Sibiu 2014 Festivalul Antagon Timisoara 2014 Festivalul Perform Iasi 2014 Festivalul International de Teatru Scurt Oradea 2014 Sambata, 21 martie, ora 16.30 LA TIGANCI” dupa Mircea Eliade Proiect finantat in programul Bucuresti 555, sustinut de ARCUB Centrul Cultural al Municipiului Bucuresti Regia si adaptarea :
Curentul care cerea unirea devenise de nestavilit.Contactele basarabenilor cu factorii politici si cu presa de la Iasi erau tot mai intense, ziare precum CUVANT MOLDOVENESC, ARDEALUL, ROMANIA MARE, SFATUL TARII, nu conteneau sa scrie pe seama unirii, sporind sentimentul de proprie constiinta nationala.
Curtea de Apel Iasi a decis in cursul zilei de ieri, 3 aprilie a.c., ca nu au fost intrunite conditiile legale, drept pentru care nici conducerea CJC, nici membrii, dar nici hotararile luate nu sunt valide.
In seara zilei de 3 ianuarie 1859, membrii partidei nationale s-au strans la Iasi in cabinetul de istorie naturala, in sala Elefantului, unde era expus un exemplar cumparat cu mai multi ani in urma de domnitorul Mihail Sturdza.
Eu tot auzeam de Stefan Procopiu de la Iasi, ca a lucrat cu Niels Bohr la Paris… Am studiat si fizica atomica, dar nu am ajuns niciodata la Iasi in perioada respectiva.
Presedintele Camerei Deputatilor, liberalul Bogdan Olteanu, a declarat, luni, intr-o conferinta de presa la Iasi, ca "singura deosebire evidenta dintre Irina Schrotter si Elena Udrea este ca ultima nu a facut inca puscarie". ... Observ ca aceasta istorie se repeta la Iasi.
Principele Radu, care si-a anuntat in data de 9 aprilie candidatura pentru alegerile prezidentiale din acest an, a vizitat, luni, Biblioteca Centrala Universitara "Mihai Eminescu", institutie care functioneaza in aceeasi cladire cu Fundatia Culturala "Ferdinand I" din Iasi.
Presedintele PSD Mircea Geoana a declarat, vineri, la Iasi, ca este imposibil de aprobat un referendum pentru reducerea numarului parlamentarilor si a precizat ca este partizanul reformarii Constitutiei, insa ca acest lucru poate fi facut doar in cadrul unui forum constitutional.
google-analytics.com