Cautare

1691 de rezultate pentru "rezultate" (2.91 secunde)
CIA era ingrijorata in special de potentialele aplicatii operationale ale rezultatelor acestor cercetari, rezultate pazite de rusi cu strasnicie. ... Prima experienta de acest tip a avut loc pe 22 februarie 1972, cu rezultate incurajatoare.
Prin tratamente supravegheate de medic da bune rezultate in afectiunile sistemului nervos la persoane cu ameteli, nevralgii, migrene de natura nervoasa, dureri de cap, nevroze cardiace, epilepsie si apoplexie. ... Rezultate bune s-au constatat si in tratamentul reumatismului si al gutei, precum si la persoane cu boala Basedow (gusa).
Studii recente au demonstrat ca medicatia combinata da rezultate mult mai bune decat utilizarea unui singur medicament. ... In prezent se fac studii clinice si cercetari si se spera ca noile vaccinuri sa aduca rezultate mai bune.
Energia pe care o investesti cu entuziasm in proiectul in desfasurare va avea rezultate excelente, deci merita sa continui in acelasi ritm, pentru ca nu mai e mult pana la rezultate.
Rezultate excelente la partiale Pe de alta parte, Mircea Geoana a apreciat ca rezultatele obtinute de PSD la alegerile partiale locale din 2 si 9 iulie sunt cele mai bune rezultate ale partid din 2004 incoace, in ceea ce priveste scrutinul pentru primari.
"Pentru acestea, despagubirile acordate reprezinta 80% din valoarea de asigurare diminuata cu valoarea subproduselor rezultate. ... Astfel, pana in prezent, la DADR Dolj au fost depuse 14 dosare cu privire la suprafetele afectate de inundatiile rezultate din revarsarea Dunarii.
"Cat l-am balacarit eu pe Papari, uite ca a dat sondaje bune", a sustinut Mazare, care a prezentat cateva rezultate, potrivit carora el si PSD au cele mai bune rezultate din intreg judetul Constanta.
"Am luat aceasta decizie deoarece statutul Partidului Initiativa Nationala prevede ca atunci cand aceasta formatiune obtine rezultate nesatisfacatoare conducerea sa demisioneze. ... Decizia fostului lider PIN vine dupa ce ultimele rezultate anuntate de Biroul Electoral Central in legatura cu alegerile europarlamentare arata ca PIN a obtinut 2,64 la suta.
Daca nu se va veni cu o alta imagine si cu un alt mesaj, nu se va face nimic si nu vom avea rezultate", a declarat Pantea. ... Daca eram de la inceputul campaniei, obtineam rezultate mai bine", a declarat Pantea.
La intrunirea de la Mamaia a liderilor centrali cu cei judeteni ai partidului, ca urmare a solicitarii PSD Constanta, prin intermediul vocii prim-vicepresedintelui Nicusor Constantinescu, organizatiile cu rezultate slabe au fost "decapitate".
Potrivit NewsIn, presedintele partidului, Adrian Semcu, a anuntat, imediat dupa alegerile locale, ca va lua masuri pentru reorganizarea partidului in vederea alegerilor generale din toamna acestui an, el spunand ca nu se asteapta demisii de la organizatiile cu rezultate sub 15%, ci mandatele lor sunt depuse automat.
Lista candidatilor ce va fi suspusa aprobarii Delegatiei Permanente de marti va tine cont de propunerile venite din partea organizatiilor judetene, mai putin cele care au avut rezultate slabe la alegerile locale si care nu vor putea sa isi impuna proprii candidati.
Vicepresedintele PD-L Gheorghe Flutur a anuntat luni, dupa sedinta BPN, ca o comisie formata din primii cinci lideri ai partidului si lideri ai organizatiilor cu rezultate bune in alegeri va analiza candidaturile pentru secretarii de stat, pe baza unor criterii de competenta si onestitate.
Am fost secretar executiv, vicepresedinte, presedinte executiv si acum sunt presedinte, deci este clar ca performanta nu se face decat prin munca si prin rezultate", a declarat Adrian Duicu.Acesta il inlocuieste in functie pe deputatul Eugen Nicolicea, caruia partidul i-a reprosat slabele rezultate la alegerile de anul trecut.
S-a suspendat, pentru anul 2009, reportarea pierderii anuale rezultate din tranzactionarea titlurilor de valoare (altele decat cele rezultate din tranzactiile cu parti sociale si valori mobiliare, in cazul societatilor inchise).
Potrivit acelorasi rezultate provizorii, grupul Verzilor/Alianta Libera Europeana va avea 52 de reprezentanti, grupul UEN a obtinut 35 de locuri, grupului GUE/NGL i-au revenit 33 de locuri in PE , in timp ce grupul IND/DEM va beneficia de 19 reprezentanti.
Potrivit declaratiilor liberalilor care pana acum cateva zile voiau capul lui Mario Oprea, acesta a scapat de demiterea din functie pe motiv ca in situatia Doljului mai sunt 12 organizatii judetene, cu rezultate la alegeri sub media pe tara.
Pana acum, obiectivul sau principal a fost promovarea propriei imagini, eventualele rezultate mai bune ale turismului romanesc fiind o simpla intamplare", scrie Nastase. Tot liderul PSD a completat ca pana in prezent, "datele arata ca, dimpotriva, nu exista rezultate pozitive".
El a aratat, totodata, ca verificarea vointei politice a actualei coalitii si a existentei unei majoritati parlamentare care sa sustina actualul Guvern se poate face la asumarea raspunderii Executivului pe acest pachet de masuri, rezultate in urma acordului cu FMI, si nu prin asumarea raspunderii pe legile educatiei, unde, in opinia PSD, este nevoie de o dezbatere parlamentara.
Mesajele "471 - 300 parlamentari" si "Hai la referendum!", postate pe site-ul lui Basescu, au devenit "1 mandat - 0 rezultate" si, respectiv, "Hai la revedere!", pe site-ul www.traianbasescu.org "Viziunea mea pentru o dictatura sanatoasa!
google-analytics.com