Cautare

1691 de rezultate pentru "rezultate" (3.41 secunde)
Dieta este doar un soc metabolic (ca o reteta de prajituri recomandata dupa stiinta si bunul plac al fiecaruia) cu rezultate pentru moment sau pentru o anumita perioada!
Pina acum erau sondaje diferite, cu rezultate diferite. La campania asta acelasi sondaj apare in trei ziare nationale cu trei rezultate diferite. Si ca sa fie treaba completa, a doua zi apare si la televiziuni, cu alte rezultate.
Vrea rezultate rapide la echipa nationala. ... La Federatie esti implicat, nu sunt rezultate, se face o analiza serioasa si se iau decizii.
Noi trebuie sa ne vedem de treaba si cum am mai spus, la final, trebuie sa ne uitam la rezultate. ... Noi trebuie sa ne vedem de treaba si cum am mai spus, la final, trebuie sa ne uitam la rezultate.
Spre deosebire de cele doua institutii mentionate, CURS se incapatana sa dea rezultate aproximativ egale, cand in favoarea opozitiei cand in cea a PSD.
Oricat de inteligent esti, cat crezi ca le cunosti pe toate, daca nu ai in jurul tau colaboratori adevarati, cu care sa te consulti inainte de a lua o decizie, nu poti sa ai pretentia obtinerii unor rezultate deosebite.
Indiferent de rezultat si indiferent de preferintele fiecaruia, cetateanul roman are nevoie sa vada rezultate, are nevoie sa vada ca a contribuit la alegerea unei clase politice responsabile si profund indatorate celor care au ales, are nevoie sa vada noi politicieni care sunt capabili sa sparga stereotipia ce invaluie clasa politica vazuta ca un grup care actioneaza in scopul satisfacerii propriilor interese.
USL a obtinut 50,22% din voturile pentru Consiliile Judetene, iar PDL a primit 14,88%, in timp ce PP-DD a primit 8,12%, potrivit primelor rezultate partiale, dupa numararea voturilor din 5.560 de sectii din cele 16.910.In ceea ce priveste situatia presedintilor de Consilii Judetene, USL a obtinut 50,29% dintre mandate, PDL - 14,51% si PP-DD - 7,96%.
- Constatarile rezultate in urma vizitelor de monitorizare sunt cuprinse in rapoarte de vizita. ... - Constatarile rezultate in urma vizitelor de monitorizare sunt cuprinse in rapoarte de vizita.
Seculici este singurul democrat aradean care si-a anuntat intentia de a candida pentru acest post, el afirmand ca doreste sa pregateasca filiala pentru rezultate mai bune la urmatoarele alegeri locale, fata de cele obtinute in 2004.
Activitatea secretarilor de stat, a sefilor de agentii guvernamentale si a prefectilor va fi evaluata saptamana viitoare de membrii Consiliului National al Coalitiei, intr-o sedinta la care va participa si premierul Calin Popescu- Tariceanu, in vederea inlocuirii persoanelor cu rezultate slabe.
Pierderile rezultate din tranzactionarea titlurilor de valoare (altele decat partile sociale si valori mobiliare in cazul societatilor inchise) se compenseaza la sfarsitul anului fiscal cu castigurile de aceeasi natura, realizate din tranzactionarea titlurilor de valoare, in cursul anului respectiv.
De asemenea, PD considera ca denumirea formatiunii rezultate in urma fuziunii va trebui sa contina in mod obligatoriu titulaturile celor doua partide. ... constituirea comisiei pentru organizarea congresului si a comisiei pentru elaborarea statutului formatiunii politice rezultate in urma fuziunii;
SEO este o subcategorie a marketing-ului online SEM, practica aparuta in anul 1990, odata cu aparitia primelor site-uri pe Internet, si care reprezinta totalitatea tehnicilor prin care un site web este adus la o forma in care este propulsat mai sus in lista de rezultate date de un motor de cautare pentru diverse cuvinte-cheie, astfel marindu-se traficul calitativ al site-ului si experienta oferita utilizatorilor.
Rezultate pozitive pentru tara noastra Romania are rezultate semnificative in ceea ce priveste progesele privind aderarea la Uniunea Europeana.
Lupta impotriva coruptiei la nivel inalt, una dintre cerintele impuse Romaniei pentru aderarea la Uniunea Europeana, inregistreaza tendinte pozitive, dar nu si rezultate concrete.
Nu ne putem astepta la rezultate extraordinare de la niste agenti care se ocupau pana acum cu paza. ... Putem sa spunem chiar ca avem rezultate foarte bune.
Singura modalitate de a aborda problema unor fenomene aeriene inexplicabile la Washington, asteptand si rezultate este sa prezinti fapte si sa ceri o ancheta legala pentru acel procent mic de cazuri bine documentate demne de investigatii serioase.
Inactivitate pe bani multi "Noi nu criticam azi parlamentarii pentru ca ar cheltui sume mari, ci pentru ca ar cheltui sume mari degeaba, fara rezultate.
Intuitia aceasta s-a dovedit insa gresita, chiar si daca amintim doar faptul ca multe dintre studiile cu celule stem au fost intrerupte din lipsa de rezultate. ... Si, injectate impreuna, par sa dea rezultate mai bune.
google-analytics.com