Cautare

1691 de rezultate pentru "rezultate" (2.70 secunde)
Conversia se poate face fie prin rotunjirea sumelor in lei vechi la ordinul sutelor, in plus pentru valori mai mari de 50 inclusiv, respectiv in minus pentru valori mai mici de 50, urmata de impartirea la 10.000 a sumelor astfel rezultate, fie prin impartirea sumelor in lei vechi la 10.000, urmata de rotunjirea zecimalelor sumelor astfel obtinute la a doua zecimala (banul), prin adaos sau lipsa, astfel:
Conversia se poate face fie prin rotunjirea sumelor in lei vechi la ordinul sutelor, in plus pentru valori mai mari de 50 inclusiv, respectiv in minus pentru valori mai mici de 50, urmata de impartirea la 10.000 a sumelor astfel rezultate, fie prin impartirea sumelor in lei vechi la 10.000, urmata de rotunjirea zecimalelor sumelor astfel obtinute la a doua zecimala (banul), prin adaos sau lipsa, astfel:
In cazul producerii unui fenomen meteorologic prevazut in asigurarea incheiata, asiguratul va primi suma de 20.000 de euro pentru fiecare locuinta de tip A (constructie cu structura de rezistenta din beton armat, metal ori lemn sau cu pereti exteriori din piatra, caramida arsa sau din orice alte materiale rezultate in urma unui tratament termic si/sau chimic) si 10.000 de euro pentru fiecare locuinta de tip B (constructie cu pereti exteriori din caramida nearsa sau din orice alte materiale nesupuse unui tratament termic si/sau chimic).
Interesele politice si complicitatea lucratorilor Fiscului au dus la un control slab al evaziunii, fapt recunoscut si de presedintele Basescu, si de ministrul Vladescu, care a declarat ca in urmatoarea jumatate de an va avea rezultate in lupta cu evaziunea.
In ultimii ani a avut rezultate notabile pe plan national si international, este devotat muncii pe care o face de o viata intreaga. ... Conform organizatorilor proiectului "Mentor", castigatorii au fost alesi din profesori cu rezultate exceptionale, care au dat dovada de excelenta in munca lor.
Un an bun pentru echipa nationala de fotbal a Romaniei Anul 2012 a fost unul bun pentru echipa nationala de fotbal, care a inregistrat o serie de rezultate pozitive, cu un grup de jucatori care s-a inchegat si poate readuce Romania in elita internationala.
Compania a anuntat, marti, rezultate Zeitgeist ("spirit al vremurilor"), un raport despre tendintele bazate pe cautari efectuate in Romania in 2012. ... rezultate bacalaureat 3. ... rezultate live Top 10 cele mai cautate feluri de mancare:
In cazul logoului interactiv al Google, urmele lasate de cerneala si implicit formele rezultate pot fi schimbate la apasarea unor sageti postate in dreapta si in stanga imaginii.
Rezultate sondaj: ... Rezultate (285 respondenti) 25/01/2017 Rezultate sondaj: DACA ATI PARTICIPA CA VOTANT LA UN REFERENDUM DE DEMITERE A LUI KLAUS IOHANNIS DIN FUNCTIA DE PRESEDINTE AL ROMANIEI, CE ATI VOTA ?
intre primele rezultate ale motoarelor de cautare, ceea ce va conduce la un numar mai mare de vizitatori pe site-ului dvs si in continuare la un numar mai mare de clienti.
Este un tratament cu substante relaxante pentru riduri fine, dar si singurul cu rezultate vizibile dupa prima sedinta.
REZULTATE BACALAUREAT 2013 Adevaratul bilant de la Bac: ... Analiza la Adevarul Live, marti la 11:00 Profesorii analizeaza marti, la Adevarul Live, incepand cu ora 11.00, principalele rezultate la Bac 2013 anuntate luni de ministrul Educatiei, Remus Pricopie: ... HARTA INTERACTIVA Rezultate Bacalaureat 2013, judet cu judet.
Iar de multe ori acestea nu dau rezultate. ... -, unele traumatizante, nu dau rezultate. ... Cu aceste remedii se obtin rezultate deosebite intr-o perioada de 6, pana la cel mult 10 luni, insa prescrierea acestora trebuie facuta, in fiecare caz in parte, individualizat", a declarat dr.
As mentiona ca multe tipuri de cancer pancreatic pot fi abordate in prezent miniinvaziv, laparoscopic sau robotic, cu bune rezultate. ... Chimioterapia paliativa, desi cu rezultate relativ modeste, poate prelungi cu cateva luni viata bolnavului.
Acestea trebuie sa se caracterizeze prin specialisti care sa aiba expertiza necesara fiecare in domeniul lui in primul rand si care sa fi probat in timp rezultate si in al doilea rand prin caracterul multidisciplinar, prin constituirea unor echipe din care fac parte gastroenterologi, anatomopatologi, radiologi, chirurgi.
Ministrul Sanatatii a anuntat ca in anul 2015 va fi reluat programul national de fertilizare in vitro, pe noi baze, rezultate si din analiza rezultatelor programului pilot desfasurat in perioada 2011-2012, in urma caruia s-au derulat peste 1.000 de proceduri ce au avut ca rezultat nasterea a aproape 200 de copii.
Unele teste de sarcina pot da rezultate relevante inca din prima zi de intarziere a mentruatiei, sau chiar si mai devreme. ... Majoritatea testelor promit rezultate corecte, indiferent de momentul zilei, insa unele prospecte avertizeaza ca prima urina de dimineata da rezultate mai corecte.
Antrenamentul este personalizat in functie de nevoile dumneavoastra - pentru obtinerea celor mai bune rezultate antrenorii Hypoxi va vor asigura in mod constant supraveghere si indrumare, in studiourile autorizate. ... Principalul avantaj al metodei Hypoxi este ca pana si sesiunile de exercitii scurte pot genera rezultate pozitive.
In cea mai noua locatie dedicata frumusetii si ingrijirii, poti incerca OxyGenera - un concept unic in tratamentele faciale cu Oxigen Hiperbaric si InfraRed Soft Laser cu rezultate incredibile in tratamentele anti-age si de lifting instant.
Ai parcurs un drum anevoios, ai muncit din greu, dar esti multumit de rezultate. ... Nu orbecai de unul singur fara sa stii foarte clar ce ai de facut sau incotro mergi, ca sa nu pierzi timp si energie inutil, fara rezultate palpabile.
google-analytics.com