Cautare

5249 de rezultate pentru "rezultate suplinire profesori 2009" (2.76 secunde)
In primul rand cred ca solidaritatea din universitate dintre profesori si studenti, dintre genearatii de profesori si studenti, creeaza un loc al increderii.
Tulburarea vestii ca, pentru distinsul nostru dascal, istoria clipei a devenit eternitate, data mie, tarziu in seara, de o colega intru bucuria de a fi avut un asemenea mentor, se mai stinge doar la gandul ca astfel de profesori, intai si intai de toate oameni, nu mor niciodata.
Magda Marincovici) Reputatii profesori Jonathan Michael Shapiro si Bonaventura Clotet au fost onorati de Universitatea de Medicina si Farmacie "Carol Davila" cu titlul de Doctor Honoris Causa in semn de recunoastere a exceptionalei lor contributii in domeniul cercetarii si luptei contra infectiei cu HIV.
E timpul unei mari provocari pentru elevi si profesori: ... La elaborarea celor 4 manuale au contribuit psihopedagogi, specialisti in proiectarea invatarii, programatori, graficieni, designeri si profesori de mare valoare din invatamantul romanesc.
In experimentul Milgram, participantilor li s-a spus sa joace rolul de "profesori" si sa administreze socuri electrice "elevilor" aflati intr-o camera apropiata, ori de cate ori acestia dadeau un raspuns gresit.
Acest test poate fi pentru multi copii pasaportul catre un centru de excelenta pentru copiii supradotati, Centrul Gifted Education, care beneficiaza de un program academic extracurricular specializat pentru copiii supradotati, cu profesori talentati si cele mai bune tehnologii didactice, validate la nivel international", a declarat Monica Gheorghiu, managerul ai unul dintre fondatorii Asociatiei "Centrul Gifted Education".
Pe parcursul pregatirii sale, cursantul trece prin mai multe etape fiind ghidat in tainele meseriei in care vrea sa se perfectioneze de persoane calificate, profesori din sistemul de invatamant si formatori de specialitate.
Prima zi de scoala este un moment semnificativ in viata oricarui tanar, fiind plina de emotii pozitive si de dorinta de a cunoaste, in primul rand viitorii colegi si profesori, dar mai ales detalii despre primul an al programului de studiu.
Acesti oameni marinimosi - organizatori, profesori, parinti si colaboratori - au oferit din timpul si resursele lor si au reusit sa ajunga la copii care si-au dorit si au avut nevoie sa vada stiinta cu alti ochi, iar verbul "a invata" nu i-a mai facut sa priveasca absent in gol, ci sa aiba sclipire in ochi si zambetul curiozitatii pe buze.
Din fericire, inca se mai gasesc in tara noastra medici si profesori care isi fac meseria cu dedicatie si cu profesionalism. ... Nu putem sa continuam sa avem asteptari de la profesori si de la invatatori fara a le oferi cadrul necesar si conditiile optime pentru a-si desfasura activitatea.
De altfel, medicul Cirstoveanu s-a consultat cu trei reputati profesori din Italia si SUA si, din pacate, raspunsul lor este identic: ... Asa spune literatura de specialitate, asa ne spun profesori celebri din clinici celebre.
Cinci lucrari de arta urbana vor fi pictate de catre voluntari, profesori si Ambasadori ai Culorilor Romaniei pe o suprafata de 3.800 de mp (din care 3.700 mp - vapoarele din Constanta si aprox. ... Ei sunt pictori, fotografi, mesteri populari, arhitecti, designeri, etnologi, profesori si cadre universitare.
Peste 800 de elevi cu deficiente de auz sau de vorbire si 120 de profesori psihopedagogi si logopezi au participat in perioada mai-decembrie 2017 la proiectul Logopedia, prin care s-a avut in vedere dezvoltarea limbajului in limba romana a acestor elevi.
34 de profesori si specialisti in educatie din cadrul a 13 centre sociale de tip Scoala dupa scoala” din zona rurala au absolvit cursuri de formare adaptate la nevoile copiilor.
Profesori: ... Invatamantul de atunci a fost si este criticat, dar din aproape 200 colegi absolventi in 1962, numai cativa au ramas la nivelul de liceu, in rest, medici din toate specialitatile, profesori, ingineri din toate domeniile, ofiteri superiori toate armele, scriitor, jurnalisti, cercetatoti, fizicieni, si fizicieni in nucleara, economisti.
Rosetti - Gheorghe Tatarascu - Christian Tell - Vasile Urseanu - Mihai al Romaniei Profesori celebri - Lista de profesori in Colegiul National Sfantul Sava:
Primaria Municipiului Bucuresti, prin Centrul pentru Seniori al Municipiului Bucuresti, a premiat, luni 25 martie 2019, intr-o gala a excelentei in educatie, 120 de de cadre didactice (invatatori, institutori, profesori pentru invatamantul primar de stat), ale caror dosare au fost validate in cadrul proiectului "Invatatorii seniori - sarbatoriti in an centenar.
Am stat de vorba cu mai multi profesori, care erau scirbiti de sistemul de examene de la noi, unde la bacalaureat de exemplu, profesorul nu pazeste elevii, ci pazeste comisia sa nu vina si sa ii prinda pe viitori bacalaureati cum copie.
Moda meditatiilor e buna batuta in cuie, cu toate amenintarile guvernantilor ca ii vor scarmani ei bine pe ai profesori de o mai fac fara sa dea si „darul” catre stat. ... Saracii copii, saracii parinti, saracii profesori
bage sute de mii în buzunarele unor profesori, pentru ca odraslele lor să
google-analytics.com