Cautare

5249 de rezultate pentru "rezultate suplinire profesori 2009" (3.66 secunde)
Pentru prima data, institutul EuroNCAP din Bruxelles a centralizat toate rezultatele obtinute in urma testelor de impact efectuate pe parcursul anului 2009 si a identificat cea mai sigura masina a anului:
Cativa mari profesori si oameni de cultura care si-au dedicat o parte din viata adancirii Dosarului Eminescu au sustinut demersurile jurnalistice.
pedagogi, educatori, invatatori, profesori. ... psihologi, psihanalisti, profesori, astrologi, numerologi, vindecatori, preoti, fotografi, arheologi, cercetatori in domeniul stiintelor oculte. Numarul casei 8 Aspecte pozitive:
Diriginta mea, doamna Marioara Dobrinescu, a discutat teza cu ceilalti profesori de fizica si a avut o surpriza: ... - Mai cunosti si alti profesori sau cercetatori romani in Olanda?
El va coordona personal comisia de profesori care va recorecta aceste lucrari.
Potrivit unui studiu GFK, realizat anul acesta in 19 tari europene, romanii au cea mai mare incredere in profesori, cadre militare si preoti, la polul opus aflandu-se politicienii, politistii si managerii.
Posturile de director de gimnaziu vor fi ocupate de profesori care au numai definitivat, in timp ce liceele vor fi conduse numai de profesori cu gradul didactic 2.
Aflat la deschiderea noului an universitar la Universitatea "Alexandru Ioan Cuza", Basescu a afirmat, in discursul pe care l-a rostit in fata studentilor, ca scoala romaneasca sufera in continuare de "tare mai vechi", cum ar fi mita la promovarea examenelor si plagiatul practicat deopotriva de studenti si profesori.
Plini de elan electoral, vin din urma inginerilor 11 medici gata de lupta, carora li se adauga nici mai mult, nici mai putin de opt profesori.
In Constanta, potrivit datelor Inspectoratului Scolar Judetean, 330 de profesori pensionari predau in unitatile de invatamant din judet. Cei 330 de dascali pensionari ocupa 319 norme didactice, in 53 dintre cazuri fiind vorba de norme didactice intregi, iar restul, fractionate.
Partidele vor gasi cu greu profesori universitari, specialisti in diferite domenii dispusi sa imparta galeti in colegii sau avand resursele financiare pentru a-si sustine o campanie electorala.
Nici la capitolul invatamant lucrurile nu stau mai bine, din nomenclator lipsind termenii "conferentiar", "lector", "asistent universitar", asa cum sunt mentionati in clasamentul aflat in vigoare "profesori universitari, conferentiari, lectori, asistenti si asimilati ocupanti in invatamantul superior"
Doi bucuresteni, profesori universitari la Politehnica, s-au adresat instantei de judecata pentru a executa silit Ambasada Congo, informeaza stirileprotv.ro.
Am niste profesori foarte buni, pe care insa nu pot sa ii spun. ... Am fost recent alaturi de trei oameni din generatii diferite, Florin Georgescu, Daniel Daianu si Liviu Voinea, pe care ii consider niste profesori pentru mine, ca sa va dau niste exemple.
Grecia a numit astazi un guvern interimar format din 16 ministri, in majoritatea lor inalti functionari si profesori universitari, executiv a carui misiune va fi pregatirea noilor alegeri anticipate de la 17 iunie, informeaza Agerpres.ro citand AFP.
Apoi am avut sansa sa studiez, la Politehnica din Bucuresti, cu mari profesori, care au facut scoala in Romania, in domeniile lor, de la matematica la electromecanica.
Rectorul Universitatii "Dunarea de Jos", Viorel Minzu, a declarat ieri ca doar putin peste 30 de profesori universitari cu functii de conducere in cadrul Universitatii - rector, prorector, decan, sef de catedra etc.
Functionari publici, politisti, medici, mineri, profesori, ceferisti si pensionari militeaza pentru drepturile lor si pentru un trai decent. ... Functionari publici, politisti, medici, mineri, profesori, ceferisti si pensionari au militat in Piata Victoriei pentru drepturile lor si pentru un trai decent.
Avem trei tipuri de salarizari pentru profesori, unii care au salarii marite cu 33% + 17%, altii doar cu 17%, majorarea de la inceputul anului, altii reincadrati pe legea unica.
Initial au fost organizate traininguri pentru profesori, apoi workshop-uri demonstrative in scolile ale caror profesori au fost receptivi la o astfel de activitate.
google-analytics.com