Cautare

5713 de rezultate pentru "program de functionare examinare permise auto vaslui" (2.68 secunde)
Rapidul se califica in finala, dupa 1-0 si 3-2 cu FC Vaslui Min. ... 90+4 Vasluienii sunt foarte nervosi si faulteaza la fiecare atingere de balon. ... 86 Arbitrul Marius Avram ii elimina pe antrenorii secunzi Panait (de la Vaslui) si Perja (de la Rapid).
De parca erai din Vaslui. ... Stii bine ca in cariera ta politica n-ai fost in stare sa castigi nici macar o primarie de comuna, iar la Bucuresti, Oprescu te-a batut in 2008 de parca erai DIN VASLUI, si nu de la vamile din Bihor.
Procedura si pregatirea pacientului Pregatirea pentru examinare In vederea efectuarii investigatiei PET-CT programate, va rugam sa va prezentati in centru cu 30 minute inainte de ora stabilita si sa aveti la dumneavoastra urmatoarele documente:
Senatoarea Doina Silistru a sustinut o declaratie politica, de la tribuna Senatului Romaniei, intitulata: In vizita la caprele din Vaslui. ... Am citit, a doua zi dupa vizita in judetul Vaslui a copresedintilor PNL Alina Gorghiu si Vasile Blaga, cu mare atentie presa locala.
Pentru ca se apropie anotimpul calduros si vremea concediilor, incepe si perioada cresterii vanzarilor de autoturisme. Totodata, se diversifica si modalitatile financiare de achizitionare a unei masini.
Guvernul va elibera anul viitor doar 5.500 permise de munca pentru straini, destinate in principal muncitorilor permanenti, cu 2.500 autorizatii mai putin decat in acest an, si va restrange numarul autorizatiilor pentru lucratori detasati, invocand pericolul de "dumping social" prin neplata CAS.
250 de cetateni din Bangladesh vor munci in industria confectiilor in Vrancea, Serviciul pentru Straini Galati fiind in curs de a le emite permisele de munca.
O analiza intocmita de GdS arata ca vanzarile de masini noi in Oltenia au scazut vertiginos in ultimii patru ani, iar singurele "zvacniri" ale pietei auto sunt inregistrate anual prin programul "Rabla".
Piata pieselor auto din Romania, estimata la un miliard de euro in 2011, este controlata de unele companii de asigurari. Service-urilor li se impune sa comande piese de la un singur furnizor agreat, piesele fiind de fapt "cumparate" de asiguratori prin incalcarea dispozitiilor legale.
Vezi aici lista noilor deputati Potrivit rezultatelor partiale de la alegerile parlamentare, USL ar putea obtine peste 60% de voturi pentru Senat, ARD 16,9%, PP-DD 14,1%, iar UDMR 5,4%.
Clubul Pandurii Targu Jiu a ajuns la un acord cu FC Vaslui pentru transferul rebelilor Jaka Stromajer si Stojan Vranjes Pandurii ii trimite pe Vranjes si Stromajer "la pachet" in Moldova, la FC Vaslui.
Fondata la inceputul anilor '90, Auto Schunn este una dintre primele entitati Mercedes-Benz din Romania, avand ca principii de baza constructia si consolidarea perpetua a relatiilor cu piata romaneasca.
Pe langa Johnson Controls, care a inceput chiar recrutarile de personal pentru fabrica pe care o va pune in functiune in incinta Ford, alti furnizori au ales sa isi deschida operatiuni in curtea fabricii auto din Craiova. Este vorba despre companii de calibru din industria componentelor auto.
Vanzarile Dacia in Romania au cazut cu 54,9% in luna decembrie a anului trecut, fata de perioada similara din 2007, la 3.622 de unitati, iar pe parcursul intregului an 2008 livrarile au totalizat 84.719 autovehicule, in coborare cu 16,7%, constructorul auto inregistrand astfel scaderi record.
Cel mai spectaculos eveniment auto al anului se desfasoara intre 19 si 28 octombrie.
Fostul ministru al Muncii Marian Sarbu va candida pe listele parlamentare ale social democratilor din judetul Vaslui pentru Camera Deputatilor, in Colegiul Murgeni, acolo unde fusese desemnata initial Ana Birchall.
Rapid si Vaslui si-au batut rau adversarele de Paste Cu moralul ridicat dupa remiza obtinuta de CFR la Ploiesti si cu amenintarea Stelei, victorioasa la Galati, FC Vaslui si Rapid nu si-au menajat adversarele si au obtinut victoriii la scor de neprezentare.
Incepind cu Steaua-Vaslui Masura aducerii arbitrilor straini a fost aprobata de Comitetul Executiv al FRF, intrunit de urgent.
Senatoarea de Vaslui Doina Silistru a sustinut o DECLARATIE POLITICA, intitulata "Domnului Eugen Nicolaescu, ministrul Sanatatii", pe care o puteti citi in continuare.
Cand, in urma cu trei saptamani, antrenorul "pandurilor", Eugen Neagoe, declara ca la Vaslui (FC Vaslui - Pandurii 1-0) echipa din Targu Jiu nu a fost lasata de arbitru sa joace, sugerand ca, de fapt, "Kosovo" s-a mutat de la Piatra Neamt la Vaslui, unii nu l-au crezut, mai ales ca finantatorul echipei din Vaslui se lamenta si acuza in stanga si-n dreapta ca (si) echipa lui a fost defavorizata, bla, bla.
google-analytics.com