Cautare

5035 de rezultate pentru "pop ion isu mm" (3.32 secunde)
Georgian Pop vorbeste, in telegramele Wikileaks, despre Geoana, Nastase, Basescu, Ponta, Udrea.
Intrucat numarul echipelor era impar, organizatorii au decis ca Romania sa mai intre in lupta cu o formatie, aceasta urmand sa fie compusa din jucatori de la ISU Prahova. ... Petre Baluta (ISU Dolj), Marius Kaltenbek (ISU Bucuresti);
Virgil Pop, primul parlamentar roman condamnat la puscarie cu executare. ... Este vorba de Virgil Pop, deputat PNL. ... Vigil Pop este deputat PNL.
Astazi ni se spune ca cei de la ISU habar nu aveau de ce se afla acolo. ... ISU a mers la fața locului, a stins incendiul, iar omul de la ISU a dat atunci si o declaratie.
Gheorghe Pop: "In 2004 am ramas acasa, desi am obtinut cel mai mare numar de voturi din judet" Senatorul Gheorghe Pop este candidatul Uniunii Social-Liberale pentru un nou mandat in Senatul Romaniei pe Colegiul nr.2 Jibou - Zalau.
Sotii Alice Gabriela Pop si Ioan Pop participa in acest week-end la targul Piata Taraneasca si Mester(Esti!) organizat in curtea Muzeului National Roman. ... Mestesugul e din partea de nord a tarii, unde exista lana", ne-a spus Alice Gabriela Pop.
Rebuturile profesionale ale lui Moldovan Procurorul-sef Moldovan si-a facut un titlu de glorie in ultimii ani din arestarea judecatoarelor Mariana Rosca si Elena Pop Blaga de la Tribunalul Bihor pentru luare de mita.
Citind cu atentie aceste pasaje din Raportul Corpului de Control al Primului-ministru din 2009, lucrurile se complica si atat procurorii, cat si ANI, trebuie sa reia cercetarile, caci lucrurile nu mai sunt asa de simple cum au fost tratate pana acum, mai ales in ceea ce priveste activitatea Casei de avocatura GORGHIU, POP SI ASOCIATII in timpul procesului cu Baaklini Said!
Sotii Alice Gabriela Pop si Ioan Pop au participat recent la targul Piata Taraneasca si Mester(Esti!) organizat in curtea Muzeului National Roman. ... Mestesugul e din partea de nord a tarii, unde exista lana", ne-a spus Alice Gabriela Pop.
Sotii Alice Gabriela Pop si Ioan Pop participa in acest week-end la targul Piata Taraneasca si Mester(Esti!) organizat in curtea Muzeului National Roman. ... Mestesugul e din partea de nord a tarii, unde exista lana", ne-a spus Alice Gabriela Pop.
De asemenea, Romania libera, fost organ al Frontului Democratiei si Unitatii Socialiste, apare la 23 decembrie 1989, iar printre colaboratori se numara Ion Pavelescu, Bogdan Ficeac, Emil Munteanu sau Marius Georgescu.
Daca, in ultima conferinta de presa, deputatul Claudiu Pop clama sus si tare ca, desi vineri se vor cunoaste numele candidatilor PSD pentru Parlamentul Romaniei, presa va afla numele acestora abia la urmatoarea conferinta de presa, se pare ca reprezentantii PSD s-au razgandit peste noapte.
Astfel, nu mai putin de 14 sefi de inspectorate, sectoare si birouri din toata tara se regasesc acum pe lista neagra a chestorului principal Nelu Pop, seful Politiei Romane de Frontiera.
Am in biblioteca pe care mi-a lasat-o mostenire mama mea, scriitoarea Areta Sandru, 5 carti semnate de Sanziana Pop: ... De fapt, inainte de 1989, mama mea a cunoscut-o pe Sanziana Pop, amandoua au scris si publicat in anii 80 proza, poezie si reportaje in Luceafarul. ... Sanziana Pop:
ISU a AMENDAT constructorul Catedralei Constructorul Catedralei Mantuirii Neamului a primit, vineri, o amenda contraventionala in valoare de 10.000 de lei pentru incalcarea normelor de securitate la incendiu aplicabile la organizarea de santier.
Fostul sef al Comandamentului Flotei, contraamiralul (r) Mircea Rusmanica (foto) si colonelul (r) Eugen Romanescu, de la Statul Major al Fortelor Terestre, au fost pusi sub invinuire de procurorii DNA pentru ca au cerut ca apropiati de-ai lor sa fie admisi nelegal la un examen din 2007 de la ISU Dobrogea.
Mai multe echipaje ale Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bacau au fost mobilizate dupa ce ISU a fost anuntat la 112 ca un elicoptermilitar s-ar fi prabusit intr-o localitate din judet, afirma purtatorul de cuvant al ISU, precizand ca nu are alte informatii si ca echipajele sunt pe drum.
Incendiul izbucnit in zona Garii Obor a fost stins, a anuntat Daniel Vasile, purtator de cuvant al ISU Bucuresti. Pompierii de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Bucuresti-Ilfov au intervenit cu 6 autospeciale si o autoscara.
Planul rosu a fost declansat la ora 04:00”, a declarat Daniel Vasile, purtator de cuvant al ISU Bucuresti, intr-o declaratie pentru presa facuta de la fata locului.
- De asemenea, Romania libera, fost organ al Frontului Democratieisi Unitatii Socialiste, apare la 23 decembrie 1989, iar printre colaboratori se numara Ion Pavelescu, Bogdan Ficeac, Emil Munteanu sau Marius Georgescu.
google-analytics.com