Cautare

57554 de rezultate pentru "pedeapsa pentru inselaciune si uz de fals" (8.14 secunde)
Fiul fostului sef de stat major de la unitatea de graniceri Botosani a fost trimis in judecata de procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Botosani pentru savarsirea infractiunilor de abuz de incredere si inselaciune.
Un tanar aflat la inchisoare pentru furt calificat mai facea, cand si cand, un ban prin metoda "accidentul". In aceasta vara, mai precis in luna iunie, a format insa, din greseala, numarul unei sectii de politie si s-a dat de gol.
Cine este "milionarul atipic" Elan Schwartzenberg, noul patron al Realitatea TV Omul de afaceri Elan Schwartzenberg a confirmat sambata, pentru RealitateaTV, ca a achizitionat 92% din actiunile postului de televiziune, dupa ce in cursul zilei aparusera informatii legate de o tranzactie incheiata intre el si copiii lui Sorin Ovidiu Vantu.
in perioada 1999-2000, sotii Mircea si Liliana Maior din Tasnad au beneficiat de patru restituiri ilegale de TVA, in valoare totala de 412 milioane lei, aprobate de catre DGFP Satu Mare.
Ofiterii Serviciului de Investigare a Fraudelor au finalizat mai multe actiuni desfasurate in cadrul programului pentru asigurarea unui climat de afaceri curat in judetul nostru.
Biroul de Investigare a Fraudelor din cadrul Politiei Transporturi a declansat luni, 09.
Deputatul independent Nati Meir - membru in Comisia pentru Drepturile Omului din Camera Deputatilor - a fost trimis in judecata de procurorii Parchetului Inaltei Curtii de Casatie si Justitie.
Politistii din cadrul Serviciului Cercetari Penale au dispus retinerea pentru 24 de ore a lui Cristian Zelca, fata de care incepusera urmarirea penala din octombrie 2008 pentru savarsirea unor infractiuni la Legea cecului.
Doua autoutilitare furate, un IVECO DAILY si un FIAT DUCATO in valoare totala de 50.000 de euro, au fost confiscate marti seara de politistii de frontiera mehedinteni in cooperare cu ofiterii Directiei Generale de Informatii si Protectie Interna si cu sprijinul atasatului de afaceri interne roman din Franta, dupa ce acestea au fost semnalate ca fiind furate.
Este concluzia la care a ajuns seful verzilor, Ion Stefan, privind "inselaciunea practicata de primarul Dumitru Nicolae" cu cele 5.000 de familii galatene carora li s-au trimis adrese in anul 2004 prin care li s-au repartizat terenuri in cartierul Siret.
Simon nu a fost niciodata acuzat pentru inselaciune. El a fost inchis in Israel pentru utilizarea unui pasaport fals in 2019.
Unii dintre ei, insa, sunt suspectati de fals si inselaciune. La aceasta ora sunt derulate zeci de perchezitii domiciliare, in cinci judete din tara, la manelisti suspectati ca au incasat bani in mod fraudulos.
Politistii Serviciului de Investigare a Fraudelor - Politia Sectorului 6 au inceput urmarirea penala impotriva lui S. Dragos de 37 de ani, din Bucuresti, care, in calitate de reprezentant al unei societati comerciale, a evidentiat in actele contabile cheltuieli care nu au avut la baza operatiuni reale.
Mii de salariati din Dolj sunt jecmaniti pe fata de angajatori. Un sfert din firme retin pe state de la angajati banii pentru plata asigurarilor de sanatate, dar nu îi vireaza catre stat.
Conform Institutului pentru Cercetarea si Prevenirea Criminalitatii (2003) pg. ... EXPLICATII INDIVIDUALE SI INVATARE (se refera la caracteristicile persoanei si la influenta invatarii si modelelor familiale) A1. ... • Centrata pe conceptul de modelare imitatie, invatarea comportamentelor violente; • Familia este contextul de socializare prin violenta;
Doctor Menci, la un pas de eliberare dupa ce le-a conferentiat detinutilor de la Jilava despre agentii patogeni, probiotice si hidratare Gheorghe Mencinicopschi ar putea fi eliberat conditionat.
Aproape ca am uitat sa salut decizia autoritatilor (ha!) de a se suci in privinta ideii ca jurnalistii care publica imagini precum cele cu Remes si caltabosul sa faca puscarie.
Presedintele Traian Basescu a declarat, miercuri, dupa intalnirea cu membrii Coalitiei "Opriti Codurile", ca este "inadmisibila" reducerea pedepselor pentru faptele de coruptie, prevazuta in proiectul noului Cod penal, aflat in dezbaterea Parlamentului.
violent, nume schimbat, dosare penale, legaturi cu Serviciile Date incredibile legate de criminalul de la coafor.
Noul act normativ prevede pedepse aspre pentru angajatorii care incalca legislatia muncii si mareste "puterile" legale ale inspectorilor de munca. Inchisoare pentru folosirea fortei de munca la negru Potrivit Legii nr.
google-analytics.com