Cautare

57554 de rezultate pentru "pedeapsa pentru inselaciune si uz de fals" (6.00 secunde)
Doua raspunsuri pentru intrebarile lui CTP, legate de maidanezi si de pedeapsa cu moartea Intr-un editorial publicat a doua sau a treia oara (ziar-carte-ziar), de data asta in Gandul, Cristian Tudor Popescu sustine eutanasierea maidanezilor si a criminalilor.
O pedeapsa meritata! PDL a primit o meritata pedeapsa, mai ales in Bucuresti. ... Se pare ca si boc si-a luat-o in freza, la Cluj. Practic, boc a pierdut presedintia partidului, iar Fecioara din Plescoi, pe cea a organizatiei de Bucuresti.
Ce mesaj are fostul international pentru opinia publica Fostul international Gica Popescu, aflat in arest, dupa pedeapsa prea aspra primita in Dosarul Transferurilor, va da publicitatii in cursul zilei de miercuri o scrisoare deschisa.
Pedeapsa "Du-te in camera ta!" este considerata invechita de Consiliul Europei, scriu jurnalistii italieni. Acestia au interceptat un mail in care expertii Consiliului spun ca aceasta pedeapsa ar trebui inlocuita cu explicatii care sa nu contina urme de violenta la adresa copiilor.
Comisia juridica a Camerei Deputatilor a stabilit ca persoanelor juridice care-si desfasoara activitatea in domeniul presei sau audiovizualului, partidelor, sindicatelor si patronatelor sa nu li se aplice pedepse penale complementare.
Romania s-a impus clar in Belgia, in Cupa Europeana a Natiunilor Selectionata de rugby a Romaniei a invins cu scorul de 32-14 (15-9) reprezentativa Belgiei, intr-o partida din Cupa Europeana a Natiunilor, desfasurata sambata dupa-amiaza la Bruxelles.
Peste 18 milioane de alegatori sunt asteptati duminica la urne pentru a alege consiliile locale, consiliile judetene, primarii si presedintii consiliilor judetene. Alegerile locale din 10 iunie vor incepe la ora 7.00 si si vor incheia la ora 21.00.
Potrivit proiectului, oricine realizeaza astfel de materiale video sau audio si nu precizeaza ca este vorba despre un fals, risca amenzi uriase, intre 10.000 si 200.000 de lei, dar pedeapsa cu inchisoarea de pana la 2 ani.
Magistratii Tribunalului Constanta au ascultat, ieri, argumentele fostului politist Bogdan Rosu, pentru care solicita redeschiderea si rejudecarea dosarului in care a fost condamnat pentru trafic de influenta si complicitate la fals material si uz de fals.
Senatorul PSD, Antonie Iorgovan, a anuntat ieri in Plenul Senatului ca partidul sau va depune astazi un denunt penal, la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Justitie si Casatie, impotriva “cetateanului Traian Basescu“.
Trei barbati si o femeie care pretindeau ca sunt inspectori ai Oficiului pentru Protectia Consumatorilor (OPC) au fost retinuti de politistii gorjeni sub acuzatia de inselaciune.
Surse ramase anonime afirma ca implicarea romanilor in furtul tablourilor de mare valoare din Muzeul Kunsthal din Rotterdam este o inscenare pusa la cale de servicii. ... sa ofere argumente convingatoare pentru opinia publica fata de refuzul acceptarii Romaniei si Bulgariei in spatiul Schengen.
Ne-au scos in strada de bucurie, ne-au facut sa aruncam televizoarele pe geam de disperare, ne-au facut sa simtim ca suntem si noi cineva acolo, intre cei mari ai fotbalului, ne-au infrumusetat viata.
Nascut intr-o familie care a fost mult timp asociata cu armata si absolvent al Academiei Militare West Point, Twining a ajuns, la sfarsitul carierei sale, presedinte al Statelor Majore Reunite, cea mai inalta functie militara in fortele armate ale SUA, ca si consilier militar principal al unui presedinte al SUA.
Administratorul unei firme constantene este cercetat penal pentru inselaciune, dupa ce oamenii legii au strans dovezi ca ar fi eliberat file cec fara acoperire.
Gigi Becali a fost oprit de politisti, ieri noapte, pe aeropotul Henri Coanda, si a fost dus la Parchetul Inaltei Curti de Casatie si Justitie a Romaniei (ICCJ), fiind cercetat pentru inselaciune si abuz in serviciu intr-un nou dosar, informeaza sursele de presa.
In urma cu o zi, Curtea de Apel Bucuresti a decis sa mentina decizia de judecare in stare de libertate a omului de afaceri Dinu Patriciu, avand in vedere ca nu s-a gasit nici un temei pentru arestarea acestuia.
La data de 14 septembrie 2010, politisti din cadrul Sectiei 21 Politie sprijiniti de lucratori din cadrul Serviciului Special de Interventie Rapida, in baza autorizatiilor de perchezitie emise de Judecatoria Sectorului 6 au efectuat doua perchezitii la domiciliile lui T. GEORGE de 28 de ani si B.
O femeie de etnie roma din Strehaia este cercetata de politistii de frontiera din Mehedinti pentru abuz de incredere si tentativa de inselaciune. Aceasta a cumparat in anul 2008 o masina de la o firma de leasing din Bucuresti si nu a mai achitat ratele.
Cantaretul de manele Culita Sterp a fost luat pe sus de la Tribunalul Cluj si dus in fata procurorilor pentru a fi audiat intr-un dosar de inselaciune in care prejudiciul se ridica la 400.000 de euro.
google-analytics.com