Cautare

57554 de rezultate pentru "pedeapsa pentru inselaciune si uz de fals" (6.00 secunde)
"Atacul la Mircea Geoana nu e in calitatea lui de lider al PSD, ci de presedinte al Senatului", a spus, sambata, Adrian Nastase.
Acestea simbolizeaza la nivelul subconstientului spiritul feminin, independent si puternic. In acelasi timp, pentru ca pisicile sunt prin natura lor viclene, ele pot reprezenta si ghinion pentru cel care viseaza.
"Cateii lui Basescu de la ANI sunt protejati de cei de la DNA".
Persoanele condamnate pentru spalarea banilor sau terorism nu pot sa infiinteze companii. Astfel, persoanele condamnate pentru infractiuni prevazute de legea pentru prevenirea si sanctionarea spalarii banilor nu vor putea fi fondatori de companii, potrivit unei ordonante pentru modificarea legii societatilor comerciale.
Edward Snowden si OZN-urile (Autor: ... FARCAS) Partea a II-a Arta inselatoriei Principala dovada sugerand manipularea rapoartelor OZN si a credintei in OZN-uri consta in faptul ca prezentarea, provenind de la agentia britanica de spionaj GCHQ, poarta titlul "Arta inselatoriei:
Fostul presedinte al Ligii Sindicatelor Miniere Valea Jiului si deputat in Parlamentul Romaniei, Vasile Ioan Savu, a fost trimis in judecata de procurorii DNA, care au stabilit ca a folosit in interes propriu banii minerilor.
Pentru prima data la nivel national, Directia de Investigare a Fraudelor (DIF) din cadrul Politiei Române a monitorizat activitatea infractionala privind modalitatea solicitarii si a acordarii creditelor de consum.
Primarul democrat al localitatii Agigea, Ion Ionita, s-a prezentat ieri, pentru a doua oara dupa sarbatorile pascale, la Departamentul National Anticoruptie - Constanta.
Potrivit unui comunicat al DNA, procurorii au inceput urmarirea penala la solicitarea unei parti a mass-media, dar si ca urmare a declaratiilor facute de presedintele PC, Dan Voiculescu, la o conferinta de presa din 3 aprilie 2007, in legatura cu anumite acte procedurale efectuate de procurorii anticoruptie.
Primarul Navodariului, Tudorel Calapod, declara in urma cu ceva timp, pentru cotidianul "Replica" de Constanta, ca lucrurile nu stau deloc roz la firma care furnizeaza agent termic pentru locuitorii din Navodari.
Directorul sucursalei galatene a unei firme de asigurare-reasigurare din Bucuresti s-a ales cu dosar penal, fiind prins de specialistii Serviciului Investigatii Fraude ca emitea tichete de asigurare RCA chiar daca nu avea dreptul.
Procurorii anticoruptie i-au prezentat ieri liderului PC, Dan Voiculescu, invinuirile aduse in dosarul privind spalarea unei parti din suma de peste un milion de euro pe care a obtinut-o fostul vicepremier Gheorghe Copos in dosarul Loteria, care se judeca la Inalta Curte de Casatie si Justitie.
Camera Deputatilor a aprobat, prin vot secret, cererea de perchezitie domiciliara, retinere si arestare a deputatului Mihail Boldea. Au fost inregistrate 147 de voturi "pentru", 17 voturi "impotriva", iar patru voturi au fost anulate. La vot au participat, pentru asigurarea cvorumului, si cativa deputati ai opozitiei, potrivit mediafax.ro.
Deputatul Mihail Boldea a fost deferit justitiei de procurorii Dircetiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT) - Serviciu Teritorial Galati, pentru fraude imobiliare in valoare de aproximativ un milion de euro, informeaza Mediafax.
din Constanta sunt cercetate de politistii din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor sub aspectul comiterii infractiunilor de inselaciune, fals si uz de fals.
Nu numai Adrian Nastase, ci si alte minti stralucite au avut probleme cu legea, ajungand in inchisoare.Unii au stat in puscarie perioade mai mari sau mai mici Adrian Nastase Ramane un mister motivul real pentru care justitia controlata de Traian Basescu l-a aruncat in inchisoare pe Adrian Nastase.
Steaua, din nou judecata de UEFA, dupa scandalul provocat de MM. ... Observatorul trimis de UEFA pentru partida din Macedonia a anuntat ca in raportul de joc vor fi consemnate atat scandalul provocat de managerul Stelei, cat si faptul ca Steaua nu a permis accesul ziaristilor la antrenamentul oficial.
Dupa ce saptamana trecuta, imediat dupa crima comisa in Italia de un roman, conservatorii propuneau un proiect prin care, timp de 10 ani, cei ce au comis infractiuni sa nu mai poata parasi statul de origine, ieri Eugen Durbaca, presedintele Organizatiei Judetene a PC, a declarat ca pentru criminali ar introduce pedeapsa cu moartea.
Pedeapsa cu inchisoarea, amenzi penale usturatoare, acestea vor fi tratamentele de care se vor bucura firmele care vor fi descoperite, de catre organele de control financiar, ca au prejudiciat bugetul statului.
Sa iasa cat mai repede, a suferit destul Tehnicianul echipei FC Viitorul, Gheorghe Hagi, a declarat, sambata, intr-o conferinta de presa, ca il bucura faptul ca magistratii Judecatoriei Medgidia au admis cererea de eliberare conditionata a lui Gigi Becali, mentionand ca finantatorul FC Steaua a suferit destul.
google-analytics.com