Cautare

57554 de rezultate pentru "pedeapsa pentru inselaciune si uz de fals" (6.69 secunde)
Procurorii gorjeni au indentificat inca 15 persoane care au obtinut ilegat credite de la sucursala BRD Targu Jiu, prejudiciul total ridicandu-se pana in prezent la 500.000 de lei.
In cursul lunii aprilie 2011 Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti a confirmat inceperea urmaririi penale fata de mai multe persoane pentru comiterea unei infractiuni de inselaciune cu consecinte deosebit de grave, in speta declararea in fals a furtului unui autovehicul de lux in scopul inducerii un eroare a unei societati de asigurare, respectiv a unei societati de leasing, infractiune savarsita la inceputul anului in curs.
Am inceput o actiune de redeschidere a Procesului Referendumului Presedintele PSD Liviu Dragnea sustine o conferinta de presa, dupa sedinta Comitetului Executiv National al PSD. Este prima iesire publica a lui Dragnea de la aprobarea OUG pentru modificarea Codului Penal.
Desi, in cadrul conferintei de presa organizate la sfarsitul lunii ianuarie, Daniel Morar, seful DNA, anunta ca "luna viitoare se vor intocmi cateva rechizitorii" pe numele unor demnitari, pana in prezent singurii trimisi in judecata au fost deputatul Ion Dumitru si directorul adjunct al Finantelor Mures - Sorin Daniel Lazar.
Secretarul de stat in Ministerul Economiei si Comertului, Cosmin Popescu, a fost trimis in judecata de procurorii anticoruptie, fiind acuzat de fals intelectual si favorizarea infractorului.
Fostul responsabil al Compartimentului Legalitatea Actelor si ex-membru al Corpului de Control al Institutiei Prefectului Gorj, Stefan Burcheci, in prezent suspendat din functie si trimis in judecata pentru fapte de coruptie, a primit in aceasta luna o sentinta prin care s-a dispus ca functionarul sa isi primeasca leafa si sa stea acasa.
Fostul sef al Comandamentului Flotei, contraamiralul (r) Mircea Rusmanica (foto) si colonelul (r) Eugen Romanescu, de la Statul Major al Fortelor Terestre, au fost pusi sub invinuire de procurorii DNA pentru ca au cerut ca apropiati de-ai lor sa fie admisi nelegal la un examen din 2007 de la ISU Dobrogea.
Basescu, fals in acte publice (Autor: ... Domnul Adrian Nastase, presedintele Consiliului National PSD dar, in acelasi timp, un eminent specialist in stiinte juridice, a observat pe buna dreptate ca seful statului, Traian Basescu, a comis o infractiune de fals in acte publice. Si nu in orice fel de acte.
Acuzatii de fals si uz de fals la adresa Puterii CSA, Curtea de Conturi si Avocatul Poporului, in mana PDL Nerespectarea regulamentelor, voturile ilegale in comisii si in plen au devenit ceva banal in Parlament.
Victor Ponta cere ca presedintele Klaus Johannis sa fie cercetat de DNA pentru infractiunea de conflict de interese prin nominalizarea unui bun prieten ca ambasador, si pentru fals si uz de fals in vederea obtinerii unei case in Sibiu dcnews.ro:
Politistii au propus trimiterea in judecata a fostului primar din comuna doljeana Dranic, dar si a contabilului si referentului agricol, cei trei fiind cercetati pentru savarsirea infractiunilor de abuz in serviciu contra intereselor publice, fals intelectual si uz de fals.
Motiunea de cenzura "Guvernul Tariceanu trebuie sa plece" a fost citita ieri in Parlament.
Miron Mitrea acuza ca declaratia unei martore din dosarul sau a fost dictata de procurorii DNA.
Doi administratori de firme din Târgu Jiu au fost trimisi în judecata pentru fals si evaziune fiscala, prejudiciul estimat depasind zece miliarde de lei vechi. Doi oameni de afaceri din Gorj au fost trimisi în judecata pentru fals si evaziune fiscala.
Doi administratori de firme din Târgu Jiu au fost trimisi în judecata pentru fals si evaziune fiscala, prejudiciul estimat depasind zece miliarde de lei vechi. Doi oameni de afaceri din Gorj au fost trimisi în judecata pentru fals si evaziune fiscala.
Doi administratori de firme din Târgu Jiu au fost trimisi în judecata pentru fals si evaziune fiscala, prejudiciul estimat depasind zece miliarde de lei vechi. Doi oameni de afaceri din Gorj au fost trimisi în judecata pentru fals si evaziune fiscala.
Doi functionari ai fiscului din Olt au fost deferiti justitiei de procurorii DNA pentru ca, prin fals si abuz in serviciu, au contribuit la o evaziune fiscala de peste doua milioane de euro, produsa de trei afaceristi bacauani. ... trei afaceristi din Bacau si doi finantisti din Olt.
Politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Calafat, judetul Dolj, au depistat in zona de competenta un cetatean roman care conducea un autoturism marca Opel Astra avand permis de conducere fals, deoarece nu poseda permis de conducere legal.
Marian de 39 de ani, din judetul Calarasi, care, in calitate de administrator al unei societati comerciale cu sediul in Bucuresti, a desfasurat relatii comerciale cu o alta societate, avand ca obiect vanzarea - cumpararea mai multor pachete turistice sejur Bulgaria, pe baza de factura.
Fostul presedinte al Consiliului Judetean (CJ) Gorj, Nicolae Mischie, a depus mai multe plangeri la Consiliul Superior al Magistraturii in care il reclama pe prim-procurorul Parchetului de pe langa Tribunalul Gorj, Gheorghe Emil Mota.
google-analytics.com