Cautare

57554 de rezultate pentru "pedeapsa pentru inselaciune si uz de fals" (6.64 secunde)
Coalitia pentru Familie, neafiliata confesional sau politic, la care au aderat 44 de organizatii neguvernamentale, fundatii si asociatii si 4 federatii romanesti care militeaza pentru promovarea valorilor familiei traditionale, a realizat o recapitulare rapida a principalelor argumente ale Referendumului pentru clarificarea definitiei casatoriei in Constitutie si a motivelor pentru care acestea nu sunt valide.
Inculpatii din "Dosarul Transferurilor" asteapta cu sufletul la gura sentinta care va fi pronuntata, luni, la Inalta Curte de Casatie si Justitie. Pentru sedinta programata la Curtea Suprema exista cinci variante posibile, dintre care una reprezinta o mare surpriza.
Copos, Borcea, fratii Becali, MM Stoica, Padureanu, Netoiu si Gica Popescu, judecati pentru inselaciune Astazi are loc un nou termen in "Dosarul Transferurilor", in care mai multi martori vor fi audiati de magistrati la Curtea de Apel Bucuresti .
Procurorii anticoruptie l-au trimis in judecata pe Radu-Ion Fotino, pentru ca, folosindu-se de certificate fictive de mostenitor, pe care le-a prezentat autoritatilor locale din Calarasi, Ilfov si Teleorman, a obtinut reconstituirea dreptului de proprietate asupra a peste 200 de hectare de teren.
Politia a intrat pe firul unor afaceri de amploare, derulate cu statul, in mare viteza, la sfarsitul anului trecut, pentru ca niste firme sa se infrupte din buget inainte ca fostul guvern sa plece acasa.
Politistii Serviciului de Investigare a Fraudelor au dispus retinerea a doi administratori de firma suspectati de savarsirea infractiunilor de inselaciune cu consecinte deosebit de grave, fals si uz de fals, fapte prin care au produs un prejudiciu de 775.000 de lei.
Au vrut sa-l trimita la puscarie Condamnarea la trei ani de inchisoare cu executare a lui Gigi Becali, in dosarul schimburilor de terenuri cu MapN, a venit in urma contopirii cu pedeapsa cu suspendare primita in dosarul sechestrarii de persoane.
Fostul primar al localitatii Ciocarlia, Nicolae Marghiol, are la activ nu mai putin de 19 dosare penale. ... aceea de a-si umple buzunarele, localitatea mergand mai departe din...
Stoica, Copos si Popescu isi vor executa pedeapsa in regim inchis Mihai Stoica, George Copos si Gheorghe Popescu, condamnati in Dosarul Transferurilor, isi vor executa pedeapsa in regim inchis, potrivit deciziei Comisiei speciale de la Penitenciarul Rahova, unde sunt inchisi acestia.
"Facem plangere la CEDO, eliberarea conditionata e un pas firesc" Fostul premier Adrian Nastase a fost din nou incarcerat, dupa ce a fost gasit vinovat de santaj si luare de mita in dosarul "Zambaccian".
Condamnatii care au primit pedepse cu executare in dosarul privatizarii ICA vor sta in urmatoarele 21 de zile in perioada de carantina, pe durata careia le vor fi studiate comportamentul si personalitatea, iar apoi se va stabili regimul de incarcerare.
Tribunalul Constanta a decis, miercuri seara, achitarea lui Sever Muresan (foto) si a lui Mircea Horia Hossu, pentru savarsirea infractiunilor de inselaciune, fals material, uz de fals, folosirea creditului cu rea credinta si abuz in serviciu, in dosarul fraudarii Bancii Dacia Felix.
La data de 25 mai 2011, in jurul orei 12:00, Sectia 6 Politie a fost sesizata prin Dispeceratul 112 - Sector 2, cu privire la faptul ca un barbat ar fi victima unei infractiuni de inselaciune.
O condamnare de sase luni de inchisoare a primit si Alexandru Crisan senior • In ciuda unui prejudiciu de peste sase miliarde de lei, cei doi Crisan ar putea scapa de executarea pedepsei, intrucit perioada in care au stat in arest coincide cu lunile de condamnare • Alexandru Crisan junior a fost trimis in judecata si de Parchetul de pe linga Inalta Curte de Casatie si Justitie • Uzina de Reparatii din Rovinari la care Crisan a fost patron nu reuseste nici in prezent sa isi revina Alexandru Crisan junior, fostul patron al UREX Rovinari, societate pe care a falimentat-o, a fost condamnat de o instanta din Bistrita la opt luni de inchisoare, pentru infractiunea de inselaciune.
Pedofilii nu vor fi castrati Propunerea legislativa prevede ca faptuitorul gasit vinovat de violenta si Comisia juridica din Senat nu este de acord:
Politisti din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor - Sector 6 au inceput urmarirea penala impotriva lui S.
Citeste asta daca esti sofer si te opreste un politist in trafic. ... Exista foarte putini conducatori auto care nu au fost niciodata opriti in trafic de agenti rutieri. Totodata, exista insa si foarte multi soferi care nu stiu ce obligatii are politistul atunci cand ii opreste.
Ofiteri din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor- Politia Sectorului 3, in urma cercetarilor, au depistat faptul ca doi cetateni straini cu identitate necunoscuta, prezentandu-se sub identitatile de A. TALAT si C.
Afacerea Delphin International, care se deruleaza si la Botosani este ilegala.
Politistii suceveni au finalizat cercetarile intr-un nou dosar in care este implicat omul de afaceri sucevean Severin Tcaciuc, in legatura cu activitatea firmei Truck Trans Bosanci, a declarat seful IPJ Suceava, chestor Vasile Motoc.
google-analytics.com