Cautare

792 de rezultate pentru "martis biatrice o devoratoare de barbati" (2.76 secunde)
Camera Deputatilor a adoptat ieri articolul din proiectul de lege a pensiilor care prevede egalizarea varstei de pensionare intre femei si barbati, la 65 de ani, pana in 2030, fiind inregistrate 105 voturi "pentru", 82 "impotriva" si noua abtineri.
Basescu vrea azi pensionarea femeilor la 63 de ani, dupa ce in septembrie spunea ca egalizarea varstei de pensionare la barbati si femei la 65 de ani este imperativa!
Numarul real al persoanelor afectate de boli respiratorii cronice a fost aproximat pana acum, deoarece nu a existat niciun studiu care sa cuprinda cifre reprezentative la nivel national.
Pe cat de multe femei se plang ca s-au ingrasat, tot atatia barbati urla sus si tare ca nu stiu ce sa mai faca sa scape de faimoasa "burta de bere".
Femeile sunt mai expuse riscului de atac de cord (Autor : Magda Marincovici) Femeile sunt mai expuse riscului de infarct miocardic.
Autismul afecteaza diferit creierul barbatilor si al femeilor Autismul afecteaza in mod diferit creierul barbatilor si al femeilor, releva un studiu britanic, citat de BBC, preluat de agerpres.ro. Experti britanici au studiat tomografiile a 120 de femei si barbati, jumatate dintre cei studiati suferind de autism.
SFANTUL ION, sarbatorit pe 7 ianuarie de aproape 2 milioane de romani. Obiceiuri de SFANTUL ION Aproape 2 milioane de romani, in majoritate barbati, isi sarbatoresc onomastica marti, cu ocazia Sfantului Ioan Botezatorul.
ADRIAN-NICOLAE POPESCU) Matrimoniale de nivel planetar Orasul brazilian Noiva do Cordeiro este faimos pentru faptul ca locuitorii sai sunt doar locuitoare, adica exclusiv femei.
6 recomandari bazate pe stiinta - continuare - Ce se poate spune insa despre aspectele care ii fac pe barbati sa fie considerati atragatori fizic de catre femei? Un clip complementar de pe acelasi site Business Insider prezinta si in acest caz 6 elemente importante.
Senatorul Viorel Chiriac a sustinut o declaratie politica, de la tribuna Senatului Romaniei, intitulata:
Cum pot scapa barbatii de burta. Reteta garantata de nutritionisti. Burta este primul semn ca puteti face in infarct dupa 50 de ani Cu cat burta e mai voluminoasa, cu atat e mai periculoasa.
6 adevaruri descoperite in studii Ce le place femeilor in materie de barbati? Este intrebarea care ii obsedeaza pe barbati incepand cu 13-14 ani. ... Insa, stiinta ii poate ajuta pe barbati sa descopere ce le place femeilor. Iata o lista care incearca sa acopere acest subiect:
O initiativa de modificare a Legii Pensiilor, prin care se reduce stagiul de cotizare si varsta standard de pensionare cu 13 ani, a fost adoptata de Camera Deputatilor, urmand sa ajunga la presedintele Klaus Iohannis pentru a fi promulgata.
Despre caini si barbati Am asternut pe hartia digitala, alaturi de Corina Ozon, gandurile noastre de filozofi practicieni despre caini, barbati si crampeie de viata.
Hipersexualitatea la barbati: ... Simona TUDORACHE) De multe ori, barbatii cred ca isi pot demonstra puterea erotica sau se simt fericiti si impliniti prin numarul partenerelor bifate. Din pacate, de aici la dependenta sexuala nu mai este insa decat un pas. - O perioada aceasta hipersexualitate functioneaza.
Irina-Gabriela Buda) Femeile poseda de zece ori mai multi receptori cutanati pentru contact: occitocina si prolactina (hormoni ai atasamentului) multiplica nevoile acestora de a atinge si de a fi atinse; ... Acesta stimuleaza agresivitatea, instinctul de dominare, viteza de reactie.
Niste pomi infloriti, proba-bil ciresi, din aceia carora le vindea rodul Arghezi in anii grei ai stalinismului, un cort cu un grevist al foamei care, in fata asezarii lui de panza, isi racoreste picioarele goale in aerul tare al diminetii, asteptand rabda-tor sa iasa cineva din palatul bran-covenesc de vizavi, iarna un pom falnic cu globuri albe fosforescente iluminand feeric soseaua pe care autobuzul trece sageata fara nicio statie...
Politistii au retinut doi barbati, tata si fiu, din judetul Mures, care sunt acuzati ca au plasat pe piata din Gorj trei bancnote false de 100 de lei.
Deputatul PD-L Maria Stavrositu va participa, sambata si duminica, la Strasbourg, la lucrarile Comisiei pentru egalitate de sanse, din cadrul Adunarii Parlamentare a Consiliului Europei.
Deputatii din partidele de opozitie au ajuns ieri la un amendament comun in cadrul Legii pensiilor, care prevede ca varsta de pensionare va fi de 60 de ani pentru femei si 64 de ani pentru barbati.
google-analytics.com