Cautare

1341 de rezultate pentru "marius salajan" (3.96 secunde)
Un interviu emotionant cu Marius Tuca despre marea lui dragoste, fiica sa Daria, a fost publicat pe site-ul anamama.ro. ... Cand m-am gandit la un tata cool, mi-a venit in minte instant numele lui Marius. ... Marius nu da interviuri, mai ales despre Daria. ... Marius este o enciclopedie ambulanta.
Pe pagina de facebook a lui Marius Tuca a aparut in data de 5 septembrie 2017 urmatorul anunt, preluat de pe site-ul Miscarii de Rezistenta: ... De altfel, un prieten - Alin Alexandru Niculescu - il intreaba pe Marius Tuca:
La standul fitoterapeutului Tirban Marius Gheorghe, din Poienii de Jos, Bihor, din cadrul targului producatorilor de la Universitate, puteti achizitiona: ... Pentru relatii si comenzi (ramburs) il puteti contacta telefonic pe Marius Tirban, la nr. ... Si cremele merge foarte bine", ne-a spus Tirban Marius Gheorghe.
La standul fitoterapeutului Tirban Marius Gheorghe, din Poienii de Jos, Bihor, din cadrul targului producatorilor, "Traditii si flori de sarbatori" organizat in Parcul Cismigiu, puteti achizitiona: ... Pentru relatii si comenzi (ramburs) il puteti contacta telefonic pe Marius Tirban, la nr.
Departament oncologic la Institutul "Marius Nasta" (Autoare: MAGDA MARINCOVICI) Joi a fost inaugurat oficial Departamentul de Oncologie Medicala in cadrul Institutului de Pneumoftiziologie "Marius Nasta", cu aportul Clinicii Amethyst.
Marius Vintila, cunoscutul om de radio, a participat astazi la conferinta de presa legata de lansarea campaniei Respira sanatate!, ce a avut loc la Sky Bar din Capitala. ... Cu prilejul campaniei, am stat de vorba in exclusivitate pentru www.estiri.ro cu Marius Vintila.
La standul fitoterapeutului Tirban Marius Gheorghe, din Poienii de Jos, Bihor, din cadrul targului producatorilor, Bucharest Christmas Market 2015 de la Universitate, puteti achizitiona: ... Pentru relatii si comenzi (ramburs) il puteti contacta telefonic pe Marius Tirban, la nr.
sociologul Marius Pieleanu a prezis in urma cu un an ca referendumul nu va intruni conditia de participare de 30% pentru a fi validat! Marius Pieleanu a motivat ipoteza sa, subliniind ca orice fel de scoatere a oamenilor la vot presupune un urias efort financiar, uman:
Presedintele Marius Stan este suparat si da vina si pe presa pentru violentele prezentate de la meciul de vineri, dar nu uita nici de suporteri. ... In mare parte cred ca Marius Stan are dreptate. ... Din acest punct de vedere Marius Stan are perfecta dreptate.
Jurnalistul Marius Dobrescu, accident violent. BMW-ul a fugit dupa impact Omul de televiziune Marius Dobrescu a fost victima unui accident rutier violent, in Capitala, pe strada Batistei de langa Intercontinental.
Marius Chelcu, Institutul de Istorie "A.D. ... Marius Costa, DrMed; ... Marius Ghilezan, scriitor; ... Marius Oprea, directorul Departamentului de Investigatii Speciale, Institutul de Investigare a Crimelor Comunismului si Memoriei Exilului Romanesc;
De asemenea, Romania libera, fost organ al Frontului Democratiei si Unitatii Socialiste, apare la 23 decembrie 1989, iar printre colaboratori se numara Ion Pavelescu, Bogdan Ficeac, Emil Munteanu sau Marius Georgescu.
Pe pagina de Facebook Deci Se Poate, a aparut stirea ca Mihai Gainusa, Marius Vintila si Laura Ivancioiu se reintorc la radio. ... Mihai Gainusa, Marius Vintila, Laura Ivancioiu, Bogdan Stratula, Mihai Dinu, Marius Chivu, Ana Maria Adam.
Consilierul premierului si totodata presedinte al Institutului de Investigare a Crimelor Comunismului, istoricul Marius Oprea (foto), a afirmat in revista a€žApropoa€œ ca fostul presedinte al RomA¢niei, Ion Iliescu, are o mare problema:
Presedintele executiv al PD, Adriean Videanu, a declarat, luni, in cadrul unei conferinte de presa, ca Biroul Permanent National va discuta cazul senatorului Marius Marinescu "la momentul oportun", si ca nu s-a primit inca raportul Comisiei de Etica si Litigii pe acest subiect.
Presedintele Consiliului Judetean Cluj, liberalul Marius Nicoara, a anuntat, duminica, intr-o conferinta de presa ca il va actiona in judecata pe deputatul PIN Cozmin Gusa care a declarat ca este cercetat penal de DNA.
Astfel, Marius Stan va fi "aruncat" oficial in cursa pentru fotoliul de primar, maine seara, in cadrul Galei premiilor PNL, festivitate ce se va derula sub cupola Teatrului Muzical "Fani Tardini".
Purtatorul de cuvant interimar al PSD, Marius Lazar, a declarat, luni, intr-o conferinta de presa, ca PSD va decide, miercuri, la Consiliul National, asupra unei eventuale aliante cu PC, dupa ce luni si marti cele doua formatiuni politice vor discuta despre acest lucru.
Potrivit lui Marius Ionescu, directorul tehnic al Primariei Targu Jiu, suprafata totala prevazuta in proiectul de infrumusetare este de 26.690 de mp, din care s-au finalizat lucrarile pe 13.617 mp.
Spunem asta pentru ca directorul adjunct al ITM Constanta, Marius Ciobanu (foto), care fusese injurat la momentul controlului de catre administratorul "Quadro Industries", a primit scuzele de rigoare.
google-analytics.com