Cautare

1441 de rezultate pentru "marc stefan" (5.42 secunde)
La eveniment a participat si o delegatie a PSD Salaj, compusa din 17 membri, fiind condusa de presedintele organizatiei, Tiberiu Marc. Intors de la Bucuresti, Marc a organizat, sambata, o conferinta de presa, in cadrul careia si-a exprimat satisfactia fata de rezultatele alegerilor la care a participat:
Marc Antonius si Cleopatra Memorabila relatie dintre Marc Antonius si Cleopatra a fost asternuta pe hartie de dramaturgul William Shakespeare si, astfel, facuta cunoscuta intregii lumi. ... In timpul luptei impotriva lui Octavian, Marc Antonius a fost fals informat despre moartea Cleopatrei si, indurerat, a cazut in propria sabie.
Sfantul Stefan, primul diacon si martir al Bisericii Sfantul Stefan este praznuit pe 27 decembrie, in a treia zi dupa Nasterea Domnului.
Participand si el la intalnirea de la Poiana Brasov, presedintele PSD Salaj, Tiberiu Marc, sustine ca evenimentul a avut darul de a rezolva unele probleme aparute pe marginea scandalurilor mediatice, avandu-i ca protagonisti pe Adrian Nastase si, desigur, Dan Ioan Popescu.
Marc Antoniu, Octavian ( care mai tarziu avea sa fie cunoscut ca "Augustus") si Marcus Aemilius Lepidus.
Stefan Manea, Senatorul plantelor, aparuta la Editura HERON. ... Stefan Manea, Directorul Fondator al Societatii Hofigal, un veritabil Spiritus Rector al acestei prestigioase societati medico-farmaceutice. ... Stefan Manea, cuprinse in cadrul revistei Hofigal-Natura si Sanatate: ... Stefan Manea in cercetarea stiintifica de profil si activitatea manageriala derulata in conducerea S.C.
Titulara imprumutului, Camelia Stefan, avea deja o executare silita in favoarea TBI - poprirea pe salariu - si considera un abuz din partea firmei de creditare sa o execute din nou.
Stefan Banica a lansat ieri cel mai nou single al sau, "Alerg printre stele", o colaborare inedita cu Pacha Man. ... Stefan Banica si Pacha Man sufera transformari pe parcursul povestii, se inverseaza rolurile, Stefan "imprumuta" imaginea lui Pacha Man, iar Pacha pe a lui Stefan.
Prezent si el la acest eveniment, presedintele Consiliului Judetean Salaj, Tiberiu Marc, a declarat ulterior, in cadrul unei conferinte de presa, care a avut loc sambata, ca membrii UNCJ au aprobat un document de dispozitie privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, act inaintat si Guvernului.
Marc D'Antonio, din SUA, astronom si analist video senior pentru organizatia MUFON, afirma, intr-o recenta comunicare, ca a fost martor al detectarii unor obiecte subacvatice neidentificate (unidentified submerged object - USO), in timp ce se afla la bordul unui submarin al US Navy, in Atlanticul de Nord.
Inca un spectacol "O noapte de Craciun cu Stefan Banica" la Sala Palatului Stefan Banica sustine trei concerte din seria "O noapte de Craciun cu Stefan Banica", nu doua cum s-a anuntat initial. ... Afla mai multe despre "O noapte de Craciun cu Stefan Banica"!
Stefan Banica Jr. ... Stefan Banica, Dem Radulescu, George Constantin si Dinu Manolache. ... Stefan, sunt convinsa ca acolo sus, printre stele, tatal tau a zambit fericit ! ... Sper ca maine-poimaine sa fiu prezenta si la dezvelirea unei stele si pentru Stefan junior in viata si nu postmortem RESPECT - Kati Bexa:
crestinii care se confrunta cu probleme de sanatate sau se judeca de multa vreme cu persoane foarte orgolioase, este bine sa aduca in casa lor o icoana cu SFANTUL STEFAN, sfintita in aceasta zi.
Candidatul PNL la Primaria Carcea sustine ca Valerica Pupaza, actualul primar pesedist al comunei, i-a rupt mandibula dintr-un pumn, dupa o cearta in plina strada Doljeanul Ion Vasile Stefan, de 37 de ani, candidat din partea PNL la functia de primar al comunei doljene Carcea, a ajuns marti seara la Spitalul de Urgenta Craiova cu dubla fractura de mandibula, dupa ce ar fi luat un pumn in fata de la contracandidatul sau de la PSD, actualul primar din Carcea, Valerica Pupaza, de 44 de ani.
Astfel, singurul inscris in cursa pentru presedintia organizatiei judetene, in speta Tiberiu Marc, a obtinut functia de presedinte, desigur, in urma unui vot secret, in care 231 de colegi de-ai sai i-au incercuit numele pe buletinul de vot.
Marina Constantinoiu) AFP pregateste cu ample comentarii vizita premierului francez la Bucuresti Premierul francez, Jean-Marc Ayrault, se va afla la Bucuresti joi si vineri pentru a discuta, printre altele, despre consolidarea legaturilor economice dintre Franta si Romania, anunta France Presse intr-un amplu comentariu despre situatia din Romania, vazuta prin ochii investitorilor francezi din tara noastra.
Jean-Marc Ayrault:
13 Pol, 2 Martinez, 3 Marc Vales, 5 Garcia, 7 Marc Pujol, 8 Marcio Vieira, 9 Riera, 11 Sergi Moreno, 15 Adrian Rodrigues, 18 Josep Ayala, 21 Marc Garcia.
Nu pot sa divulg mai mult, cel putin deocamdata", spune designerul Silvia Terziu, care a avut sansa de a lucra alaturi de faimosul Marc Jacobs pentru Louis Vuitton.
Silvia Terziu a avut sansa de a lucra alaturi de faimosul Marc Jacobs pentru Louis Vuitton! ... Silvia a fost discipola lui Stephane Rolland, designerul partener al Festivalului de la Cannes si a avut sansa de a lucra alaturi de faimosul Marc Jacobs pentru Louis Vuitton.
google-analytics.com