Cautare

43 de rezultate pentru "lazarescu minel" (4.09 secunde)
Drama teribila din trecutul lui Nae Lazarescu! ... Plangeam noi, in culise, iar el era acolo, pe scena, si isi facea rolul!", ne-a declarat un coleg de scena al lui Nae Lazarescu.
Dar domnul Lazarescu n-a mai ajuns la Florenta. ... Puteai sa castigi?" "Pai tocmai asta este mangaierea mea", raspunse domnul Lazarescu. ... Ajuns acasa, domnul Lazarescu incepu sa socoteasca ce si-ar fi putut cumpara daca ar fi castigat.
Cel care a castigat alegerile a fost candidatul USL Minel Prina, care a obtinut 70,36% din voturi. ... Victoria uselistului este cu atat mai spectaculoasa cu cat Minel Prina a fost a fost condamnat definitiv la inchisoare cu suspendare, cu numai doua luni in urma, pentru fapte de coruptie.
Patrimoniul SNIF este evaluat la 3.000 de miliarde de lei vechi, deci datoriile sunt sub 10% fata de patrimoniu“, a mentionat Berghes.Desi datoare, SNIF functioneazaSucursala SNIF Dolj pare ca are alta situatie financiara, directorul adjunct Minel Veghea fiind convins ca orice solicitare din partea ANIF va putea fi onorata.
Patrimoniul SNIF este evaluat la 3.000 de miliarde de lei vechi, deci datoriile sunt sub 10% fata de patrimoniu“, a mentionat Berghes.Desi datoare, SNIF functioneazaSucursala SNIF Dolj pare ca are alta situatie financiara, directorul adjunct Minel Veghea fiind convins ca orice solicitare din partea ANIF va putea fi onorata.
Anca Lazarescu, producatoral Jurnalului de noapte, a acuzat conducerea postului public de “cenzura prin omisiune“. “Doua exemple in acest sens sunt lipsa din jurnalele TVR a stirilor despre scandalul stenogramelor PSD si despre retragerea observatorilor PRO Democratia de la alegerile din noiembrie 2004“, a precizat Anca Lazarescu.
www.cinefan.ro (un articol de Emanuel Lazarescu) informea: ... Cel mai bun scenariu (lung metraj fictiune) Mimi Branescu - Acasa la tata Radu Jude, Florin Lazarescu - Aferim!
Domnul Dan-Amedeo Lazarescu, reprezentantul PNL in cadrul Comisiei Juridice a CPUN, prezentase amendamentul la Lege cu propuneri similare de interzicere a candidaturii unor oameni reprezentand cam aceleasi categorii de membri ai vechii nomenclaturi.
Florin Lazarescu, ce cuprinde lucrări ale specialistilor din domeniu: ... Lazarescu cu ocazia prezentarii volumului. Elementelor definitorii ale proiectului DENT, in cadrul caruia a fost organizat Congresul International de Estetica Dentara sunt:
Albumul a fost prezentat live alaturi de Daniel Olteanu - tobe (mix si master), Narcis Axinte - bass, Dan Minel Stoica - chitara, George Petrosel - voce si chitara.
Cele 100 de persoane ramase in sala dupa prima faza a alegerilor, care a durat mai bine de sapte ore, au optat pentru consilierii locali Ionut Stroe si Lucian Mincu, Cristian Burada si Minel Veghea.
Minel Tanase - fost comandant al Politiei - Serviciul Circulatie, Paul Stan - presedintele Asociatiei Arhitectilor din Galati si Braila si Cornel Murat - fost director al SC Drumuri si Poduri, specialisti cu care s-a colaborat pentru a vedea modul in care pot fi realizate cu succes obiectivele lui Andrei Lisinschi.
Colegiul 1 - Vasile Gherasim (PDL) Colegiul 2 - Augustin-Minel Ofiteru (PNTCD) Colegiul 3 - Nicolae Serban (PDL) Colegiul 4 - Anca Boagiu (PDL) Colegiul 5 - Cristian Radulescu (PDL) Colegiul 6 - Sandra Marilyn Andreea Budit (PNTCD) Colegiul 7 - Alexandru Stefanescu (PNTCD) Colegiul 8 - Iulian Craciun (Forta Civica) Colegiul 9 - Radu Alexandru Feldman (PDL) Colegiul 10 - Alexandru Ciocalteu (Forta Civica) Colegiul 11 - Nicolae Ivaschescu (PDL) Colegiul 12 - Valeriu Todirascu (PNTCD) Sursa Antena 3
Minel Prina, seful serviciului tehnic din primarie, a declarat ca parcarea va ramane in administrarea municipalitatii. S-a realizat si un studiu geodezic, stabilindu-se ca nu exista izvoare in subteran care sa complice activitatea constructorilor.
Anuntul a fost facut saptamana trecuta de city-managerul Slatinei, Minel Prina, si de consultantul Dragos Paslaru, in cadrul intalnirii care a avut loc intre reprezentantii administratiei locale si mai multi agenti economici. Muncipalitatea si-a pus mari sperante in fondurile europene.
Le-am eliberat Planul Urbanistic de Detaliu (PUD), documentatia de urbanism, care detaliza modul in care Regulamentul de Urbanism se aplica pe un anumit teren, insa de atunci nu mai stim nimic", a explicat Minel Prina, administratorul public al orasului.
Potrivit administratorului public al orasului Slatina, Minel Prina, termenul de finalizare a lucrarilor la Complexul Cultural "Eugen Ionesco" este sfarsitul lunii octombrie.
"Ursii iau cina la bloc", "Preludiu la sfarsitul lumii", "Cu mumia la tomograf", "Aventurile strigoiului Minel", "Supravietuirea prin chihlimbar", "Copilul-caine vrea sa devina om", "Iadul din Tara Sfanta", "Ice Hotel", "Satul lui Becali" sunt doar cateva dintre reportajele exceptionale publicate de Liliana Petrus in cartea sa.
Si Minel Prina, fostul primar al Slatinei care i-a urmat in functie lui Darius Valcov, a fost condamnat. Este insa de negasit si a fost dat in urmarire generala.
Fiu de suflet al lui Dan Amedeo Lazarescu, unul dintre veteranii liberali care au reinfiintat PNL-ul in decembrie 1989. Este unul dintre cei care au parasit PNL-ul in vara lui 1990, alaturi de Horia Rusu, Dinu Patriciu si Raymond Luca.
google-analytics.com