Cautare

1236 de rezultate pentru "institutul geologic" (7.73 secunde)
Pentru asta vor intra in reorganizare administrativa Institutul de Investigare a Crimelor Comunismului si Memoria Exilului Romanesc (IICCMER), condus de Vladimir Tismaneanu, si Institutul Revolutiei Romane din Decembrie 1989 (IRRD), infiintat de Ion Iliescu.
Pentru a putea sa-si decupeze colegiile electorale conform intereselor politice, tartorii PD-L au utilizat la maximum instrumentul politic numit Institutul National de Statistica. ... Intre aceste instrumente de manipulare, un loc important il ocupa Institutul National de Statistica, transformat intr-o politie politica.
Astfel, Institutul National de Cercetare si Dezvolatre pentru Cresterea Ovinelor si Caprinelor Palas -Constanta, pe langa faptul ca este cea mai veche unitate de cercetare, datand dinainte de 1870, este si singura de acest profil din tara.
Cele patru unitati care vor beneficia de fonduri sunt Institutul de Cercetare-Dezvoltare pentru Cartof si Sfecla-de-Zahar Brasov, Institutul pentru Biotehnologii in Horticultura ßtefanesti (judetul Arges), Institutul pentru Pedologie, Agrochimie si Protectia Mediului - ICPA Bucuresti si Institutul pentru Biologie si Nutritie Animala - IBNA Balotesti (judetul Ilfov).
Evenimentul comercial organizat de real,- Hypermarket se bucura de recunoasterea si sprijinul oferite de Ambasada Italiei in Romania si de Institutul Italian de Comert Exterior (ICE) din Bucuresti.
estivalul International de Film de Animatie Anim'est, membru al retelei paneuropene Cartoon, este organizat de Asociatia Este'n'est, si finantat de Centrul National la Cinematografiei, Administratia Fondului Cultural National, Uniunea Cineastilor din Romania, Centrul Cultural al Municipiului Bucuresti ARCUB, Institutul Cultural Roman, Fundația Japonia.
Festivalul International de Film de Animatie Anim'est, partener EMILE Awards Premiile Europene ale Industriei Filmului de Animatie, este organizat de Asociatia Este'n'est si finantat de Centrul National la Cinematografiei, Administratia Fondului Cultural National, Uniunea Cineastilor din Romania si Institutul Cultural Roman.
A fondat si condus Asociatia pentru Stiinta si Reforma Sociala (1919-1921), Institutul Social Roman (1921-1939, 1944-1948), Institutul de Stiinte Sociale al Romaniei (1939-1944), Consiliul National de Cercetari Stiintifice (1947-1948).
Magda Marincovici (Jurnalul National) - Institutul Clinic Fundeni: Anual, milioane de analize, sute de transplanturi si peste o suta de mii de pacienti internati Institutul Clinic Fundeni, 2013.
La Institutul Clinic Fundeni, aparatura performanta pentru diagnosticarea precoce si monitorizarea cancerului De anul viitor, Institutul Clinic Fundeni va beneficia de aparatura performanta pentru diagnosticarea precoce si monitorizarea cancerului la copil si adult.
Laborator unic la Institutul " Matei Bals": Identificarea in cel mai scurt timp a microorganismelor agresive pentru protejarea populatiei La Institutul National de Boli Infectioase "Matei Bals", va functiona, din decembrie 2015, Centrul Roman de Cercetare Biomoleculara Aplicata Bolilor Infectioase, unic in tara noastra si in zona sud-est europeana.
Mariustuca.ro / Institutul Regional de Oncologie Iasi are un un sistem de brahiterapie HD (Autoare: Magda Marincovici) Din 2 iunie a.c., la Institutul Regional de Oncologie Iasi, este complet functional Sistemul de Brahiterapie HD din cadrul Laboratorului de Radioterapie cu Energii Inalte si Brahiterapie.
Mariustuca.ro / Profesorul doctor Gheorghe Mencinicopschi este internat la Institutul CC Iliescu pentru analize de rutina, dar nu se afla intr-o stare grava (Autoare:
HotNews.ro Institutul Ellie Wiesel:
1955) a fost membru al Academiei Romane (din 1919), presedinte al Academiei Romane (1944-1946), fondatorul Asociatiei pentru Stiinta si Reforma Sociala (Institutul Social Roman, fondatorul Scolii Sociologice de la Bucuresti, primul presedinte al Casei Autonome a Monopolurilor Regatului Romaniei si presedinte al Consiliului de Administratie al Societatii de Radiodifuziune, ministru al instructiei, cultelor si artel, director generalal a Fundatiei Culturale Regale Principele Carol, fondatorul Muzeului National al Satului din Bucuresti.
Conducatorul auto a fost condus la Institutul National de Medicina Legala pentru recoltarea de probe biologice, in vederea stabilirii alcoolemiei. ... Conducatorul auto a fost condus la Institutul National de Medicina Legala pentru recoltarea de probe biologice, in vederea stabilirii alcoolemiei.
Conducatorul auto a fost condus la Institutul National de Medicina Legala pentru recoltarea de probe biologice in vederea stabilirii alcoolemiei. ... Conducatorul auto a fost condus la Institutul National de Medicina Legala pentru recoltarea de probe biologice in vederea stabilirii alcoolemiei.
Senatul va avea in subordine ICR Domnia lui Patapievici se apropie de final Institutul Cultural Roman va fi trecut in subordinea Senatului. ... Institutul Cultural Roman functioneaza in forma actuala de pe vremea Guvernului Nastase.
Dinu Patriciu a absolvit Institutul de Arhitectura "Ion Mincu" din Bucuresti in anul 1975, obtinand diploma de arhitect. Dupa absolvirea facultatii, a fost repartizat ca arhitect la Institutul de Proiectari al Ministerului Comertului Exterior. ... Apoi, in anul 1978 este admis ca asistent universitar la Institutul de Arhitectura din Bucuresti.
tot la Institutul de Marina Militara! ... Acesta a mai explicat ca si el a facut Institutul de Marina, cu fratele sau, asa ca stie "mersurile", mai exact ca Institutul, fiind institutie de invatamant militara, se afla in grija unui ofiter de contra-informatii.
google-analytics.com