Cautare

1236 de rezultate pentru "institutul geologic" (3.97 secunde)
Ce se baga Baconschi, care, ce are el, ca ministru de Externe, cu Institutul Revolutiei?
Cat a costat evenimentul organizat de Institutul de Marina din Constanta? Cat este el de marinaresc, institutul functioneaza pe bani publici. ... Toate aceste intrebari si multe altele ar fi trebuit puse cu ocazia sprito-evenimentului aniversar al promotiei de acum 35 de ani de la Institutul de Marina.
Este vorba despre Institutul National de Cercetari Aerospatiale, Institutul de Cercetare si Proiectare Tehnologica pentru Constructia de Masini, STRAERO, Institutul de Cercetari Metalurgice, Institutul National al Lemnului, INTEC, EUROTEST, ICPE-cercetari Avansate, ISPIF.
Zeci de ore de dezbatere, transmisiuni live de la Institutul Clinic Fundeni, totul intr-un singur eveniment medical de renume:
"INSTITUTUL CANTACUZINO:
Fara vaccinuri si salarii la Institutul Cantacuzino. ... Institutul National de Cercetare si Dezvoltare pentru Microbiologie si Imunologie Cantacuzino a fost infiintat in anul 1921 si in prezent se confrunta cu o situatie de subfinantare cronica.
Conducatorul auto a fost condus la Institutul National de Medicina Legala pentru recoltarea de probe biologice in vederea stabilirii alcoolemiei. ... Conducatorul auto a fost condus la Institutul National de Medicină
Ele trebuie sa aiba la baza criteriul geologic si economic, plus traditiile si istoria acestor regiuni. Trebuie sa speculam in favoarea dezvoltarii regionale mandria de a fi moldovean, maramuresean, banatean sau hunedorean care exista in acele zone ale tarii", a declarat Iuliu Winkler.
Conducerea Statiunii a chemat ieri politia dupa ce proprietarul terenului pe care ar urma sa se deschida hipermarketul Carrefour, Silvian Cristescu, a tocmit o firma sa prospecteze geologic pamantul.
Se estimeaza, intr-adevar, de catre specialistii Institutului Geologic Roman, ca in diferite campuri aurifere din aceasta tara se afla 1.500 de tone din acest metal extrem de pretios.
Este vorba de lucrari importante de terasamente precum si de consolidare a versantilor datorate profilului geologic si geotehnic al zonei strabatute de autostrada, lucrari a caror stabilitate este direct influentata de executarea unui sistem vast si judicios gandit si realizat de preluare si indepartare a apelor meteorice sau de infiltratie.In plus, exista o varietate de alte lucrari specifice unui proiect de autostrada, cum ar fi sistemul de monitorizare a traficului, marcaj si semnalizare rutiera, sistemul de apel in regim de urgenta, sistemul ITS (IntelligentTrafficSystem), sistemul de taxare, centrele de intretinere, spatiile de servicii si de parcare.
A fost sefa a laboratoarelor Institutului Geologic al Romaniei. A fost membra a Asociatiei Generale a Inginerilor din Romania si membra a Asociatiei Internationale a Femeilor Universitare.
Mircea Tocaci, artist plastic, alaturi de Muzeul National de Geologie la initiativa Institutului Geologic al Romaniei, propune o fabuloasa incursiune in depozitele marine de varsta cretacica de pe Valea Teleajenului.
Din punct de vedere geologic o asemenea anomalie nu este posibila, iar o explicatie plauzibila nu se poate gasi. Oamenii de stiinta l-au analizat in nenumarate randuri si pentru ca nu au gasit nicio explicatie plauzibila l-au numit "muntele cu capul in jos".
Explicatiile rationale ale specialistilor au venit uneori cam cu o jumatate de gura, astfel ca in jurul fenomenului geologic in sine s-au tesut adevarate legende.
Cutremurul de magnitudine 7,8 produs in Turcia a fost urmat de cel putin 100 de replici cu magnitudinea de 4,0 sau mai mare, a transmis Serviciul Geologic al Statelor Unite, citat de CNN.
Institutul Social Democrat (ISD), condus de deputatul PSD Adrian Severin, a criticat, intr-un comunicat de presa, inclinatiile dictatoriale ale presedintelui Basescu, invocand „pericolul neocezarismului basescian“ pentru democratie.
Festivalul International de Film de Animatie Anim'est, membru al retelei paneuropene Cartoon, este organizat de Asociatia Este'n'est, si finanțat de Centrul National la Cinematografiei, Administratia Fondului Cultural National, Uniunea Cineastilor din Romania, Institutul Cultural Roman si Fundatia Japonia.
Mi-am adus fizicianul, am adus omul care a facut computerul cu care calculam planurile si am fost gazduiti exceptional la Institutul Oncologic Cluj. ... a vrut sa infiinteze Institutul de Oncologie la Iasi, dar a fost impiedicat?
ii ia Institutul lui Ion Iliescu. ... Ministrul a avansat ideea reorganizarii institutelor de profil finantate din bani publici si comasarea acestora, precum Institutul de Investigare a Crimelor Comunismului in Romania sau Institutul Revolutiei Romane, infiintat de Ion Iliescu.
google-analytics.com