Cautare

1236 de rezultate pentru "institutul geologic" (2.55 secunde)
Institutul Francez din Bucuresti face parte din reteaua institutelor franceze din Romania. ... Institutul Francez din Romania (in franceza Institut francais de Roumanie, IFR) face parte din reteaua globala a institutelor franceze. ... Institutul a fost instalat intr-un imobil (proprietate a Uniunii Franceze) din piata Lahovary.
Institutul Cantacuzino isi reia productia de vaccin antigripal Institutul Cantacuzino isi reia productia de vaccin antigripal, la inceput cu aproximativ trei milioane de doze, a anuntat ministrul Sanatatii. ... Potrivit actului normativ, Institutul va primi 10 milioane de lei din fondul de rezerva al Guvenului .
Marius Chelcu, Institutul de Istorie "A.D. ... Corina Iosif, cercetator stiintific, Institutul de Etnografie al Academiei Romane, Cluj - Napoca; ... Alexandru Mamina cercetator stiințțific, institutul de Istorie ' Nicolae Iorga ' al Academiei Romane, Bucuresti;
De exemplu, de la Ministerul Mediului, condus chiar de catre un constantean, Nicolae Nemirschi, a venit vestea ca vor fi comasate trei institute de cercetare, intre care si Institutul de Cercetare - Dezvoltare "Grigore Antipa".
La Institutul Oncologic Bucuresti "lucrurile nu merg bine" 77 de spitale din intreaga tara, inclusiv din Bucuresti, sunt controlat in aceasta luna, a anuntat Ministerul Sanatatii. Controlul a debutat ieri, cand ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, a fost la Institutul Clinic Fundeni, Institutul "C.C. Iliescu" si Institutul Oncologic Bucuresti.
Institutul Cantacuzino se pregateste pentru producerea, din 2017, a vaccinului antigripal, dar si a vaccinurilor BCG si DTP (Autoare:
INSTITUTUL CULTURAL ROMAN DIN BUCURESTI SI DE FILIALELE SALE DIN STRAINATATE Ziua Culturii Nationale este sarbatorita si de Institutul Cultural Roman din Bucuresti si de filialele sale din strainatate BUCURESTI • Astfel, Institutul Cultural Roman de la Bucuresti celebreaza Ziua Culturii Romane, marti, de la ora 18.00, prin intermediul evenimentului "Gala Tinerilor Scriitori", in cadrul caruia va fi decernat premiul pentru cartea de poezie a anului 2012 si vor fi desemnati Tanarul Poet, Tanarul Prozator si Tanarul Critic literar ai anului 2012.
Festivalul International de Film de Animatie Anim'est, membru al retelei paneuropene Cartoon, este organizat de Asociatia Este'n'est, si finanțat de Centrul National la Cinematografiei, Administratia Fondului Cultural National, Uniunea Cineastilor din Romania, Institutul Cultural Roman si Fundația Japonia.
Festivalul International de Film de Animatie Anim'est, membru al retelei paneuropene Cartoon, este organizat de Asociatia Este'n'est, si finantat de Centrul Nattional la Cinematografiei, Administratia Fondului Cultural National, Uniunea Cineastilor din Romania, Institutul Cultural Roman si Fundatia Japonia.
Institutul Geologic al Romaniei organizeaza la Muzeul National de Geologie expozitia cu vanzare de cristale si bijuterii din pietre pretioase si semipretioase "Iarna Cristalelor".
Institutul Geologic al Romaniei organizeaza in curtea Muzeului National de Geologie expozitia cu vanzare de cristale si bijuterii din pietre pretioase si semipretioase "Expo Cristal".
Institutul Geologic al Romaniei organizeaza la Muzeul National de Geologie expozitia cu vanzare de cristale si bijuterii din pietre pretioase si semipretioase "Expo Cristal".
varstele sale sunt stratificate intr-un mod aproape geologic. ... Au avut loc concursuri interne nationale, in cadrul anumitor institutii de proiectare, de stat, la care au participat echipe din acestea si de la Institutul de Arhitectura Ion Mincu (la vremea aceea singura scoala din domeniu).
Institutul Geologic al Romaniei organizeaza la Muzeul National de Geologie expozitia cu vanzare de cristale si bijuterii din pietre pretioase si semipretioase "Expo Mineral Flowers".
Institutul Geologic al Romaniei organizeaza la Muzeul National de Geologie expozitia cu vanzare de cristale si bijuterii din pietre pretioase si semipretioase "Expo Mineral Flowers".
Institutul Geologic al Romaniei organizeaza prin Muzeul National de Geologie in perioada 26 iulie-4 august traditionala expozitie, care reuneste cei mai dedicati si experimentati participanti.
Institutul Geologic al Romaniei organizeaza prin Muzeul National de Geologie in perioada 13-15 septembrie 2013 expozitia cu vanzare de bijuterii, cristale, pietre pretioase si semipretioase, Toamna Cristalelor.
Institutul Geologic al Romaniei, sub inaltul patronaj al Ministerului Educatiei Nationale si al Ambasadei Republicii Federative a Braziliei la Bucuresti, organizeaza in perioada 25 octombrie - 14 noiembrie 2013 expozitia intitulata "Brazilia - Bogatie si Culoare".
Din partea Frantei, scrie Le Monde, a participat Institutul de Stiinte a Pamantului (Universitatile de la Grenoble si din Savoia, CNRS, IRD, LCPC) si Biroul de Cercetari Geologice si Miniere (BRGM).
Masuri prioritare de protectie), fata de care Presedintele Romaniei si-a manifestat public totala adeziune cu prilejul lansarii din 16 septembrie 2008, ca si in Raportul final editat de curand de Institutul Cultural Roman, Comisia constata ca situatia Rosiei Montane exemplifica in cel mai inalt grad posibilitatea de atingere a securitatii nationale prin distrugerea patrimoniului subteran si suprateran (istoric si natural), in numele unei investitii economice prezentate ca unica varianta pentru o dezvoltare durabila.
google-analytics.com