Cautare

632 de rezultate pentru "infractiuni" (3.89 secunde)
In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
În cadrul actiunii s-au desfasurat activitati specifice pentru prevenirea si combaterea activitatilor ilegale, depistarea, identificarea si tragerea la raspundere a celor care incalca prevederile legale sau comit infractiuni.
Monitorizarea facuta de societatea civila, reunita in Coalitia pentru un Parlament Curat, asupra candidatilor inscrisi in cursa electorala a dezvaluit ca foarte multi dintre aspirantii la un fotoliu de parlamentar au fost condamnati penal sau au fost cercetati pentru diferite infractiuni de-a lungul timpului.
Fostul primar al municipiului Satu Mare, Horea Anderco, a fost arestat de PNA in cursul lunii aprilie 2003 pentru mai multe infractiuni de luare de mita si abuz in serviciu contra intereselor publice. ... Pentru o parte din infractiuni s-a dispus disjungerea cauzei si continuarea cercetarilor.
In al treilea rand, ca legiuitor si ministru de interne, ar trebui sa stiti ca orice cetatean, cu atat mai mult un demnitar ca subsemnatul (senator al Romaniei si vicepresedinte al Comisiei pentru cercetarea abuzurilor, combaterea coruptiei si petitii), are obligatia de a sesiza de indata oragnele judiciare in cazul in care intra in posesia unor informatii, indicii sau probe privind savarsirea unor infractiuni, in caz contrar intrand sub incidenta infractiunilor de nedenuntarea unor infractiuni sau de omisiunea sesizarii organelor judiciare.
Fostul sef al statului, Ion Iliescu, a fost pus sub invinuire in dosarul mineriadei din iunie 1990 Fostul sef al statului, Ion Iliescu, a fost pus sub invinuire in dosarul mineriadei din iunie 1990, sub aspectul savirsirii mai multor infractiuni, printre care instigare la tratamente neomenoase, cercetare abuziva si arestare nelegala, ne-au informat surse judiciare.
In alte cazuri, jucatorii au devenit victimele unor infractiuni. ... Nu toti jucatorii ajung victimele unor accidente sau infractiuni.
Cand a inceput ancheta acestei spectaculoase infractiuni, detectivul JEFFREY ALLEN (Woody Harrelson) nu stia ca propriul sau nepot, politistul cinstit, CHRIS ALLEN (Casey Affleck), a fost partener cu unul dintre talharii din banda care a actionat la Atlanta.
Acuzatiile care ii sunt aduse lui Cosmin Popescu de procurori au legatura cu infractiuni de coruptie savarsite de Ionel Mantog, in dosarul de stramutat de lux in care acesta a fost trimis in judecata in septembrie.
Reprezentantii PIN au depus luni la BEC o contestatie referitoare la prezenta pe listele partidelor a lui Cristian Anghel (PNL), Petru Filip (PD), George Becali (PNG), politicieni despre care afirma ca au dosare la DNA, Parchetul General, respectiv la instante, pentru infractiuni de coruptie.
3 din Codul de procedura penala, si anume luare de mita, instigare la fals in inscrisuri oficiale si uz de fals, ultimele doua in legatura directa cu infractiuni de coruptie“, se arata in raspunsul DNA remis NewsIn. Cercetari intarziate de modificarile legislative Potrivit DNA, aceste invinuiri ii fusesera prezentate lui Miron Mitrea initial in cursul lunii februarie 2006.
Generalizari precum cele facute de unii politicieni italieni, care au mers pana acolo incat sa faca referire la romani ca la 'o natiune de violatori' nu sunt in spiritul tolerantei si unitatii promovate de Uniunea Europeana“, se arata in scrisoarea europarlamentarilor romani.Marinescu si Bodu mai arata ca „politicienii, mai mult decat altii, trebuie sa promoveze toleranta si sa aiba o viziune pe termen lung asupra tuturor implicatiilor generate de un astfel de comportament nationalist“, pentru ca, „altfel, infractiuni comise de cetateni romani asupra celor italieni pot determina reactii emotionale puternice din partea concetatenilor dumneavoastra, care ii pot afecta in mod ireversibil pe toti romanii care traiesc decent in tara dumneavoastra, precum si solida comunitate de afaceri italiana din Romania“.„Nevinovatii trebuie protejati impotriva actiunilor extremiste“Europarlamentarii amintesc ambasadorului Italiei la UE ca, din cei aproape un milion de romani care traiesc si muncesc in Italia, producand 1% din PIB-ul acestei tari, „doar o mica parte se fac vinovati de comiterea unor infractiuni pentru care trebuie sa fie trasi la raspundere, conform legii“.
Printre aceste situatii, la litera m se mentioneaza situatia in care „s-a dispus trimiterea in judecata pentru savarsirea unei infractiuni de natura celor prevazute la art.
Presedintele comisiei Senatului Romaniei pentru drepturile omului, culte si minoritati, Gyorgy Frunda (foto), a declarat luni ca ar trebui luata in considerare posibilitatea restrictionarii temporare a circulatiei in strainatate a cetatenilor romani care au comis grave infractiuni.
Basescu a spus ca a vazut la televizor cazul unui om care a fost arestat pe holurile unei televiziuni dupa zece ani de la savarsirea unei infractiuni, aratand ca nu intelege sensul unei condamnari atat de tardive.
"Unele infractiuni, care genereaza pagube la bugetul de stat, se vor cerceta doar la sesizarea unitatii respective.
Gabriela Stan, medicul sef al unitatii, pentru infractiuni de abuz in serviciu si purtare abuziva. Astfel, cei trei au fost nevoiti sa aglomereze holurile Parchetului de pe langa Curtea de Apel Constanta pentru a afla de ce au fost chemati in instanta.
Potrivit Inspectoratului General al Politiei de Frontiera, in punctele de trecere si la "frontiera verde" au fost constatate 22 de infractiuni si 44 de contraventii, savarsite atat de cetateni romani cat si straini.
9, bunurile destinate, folosite sau rezultate din infractiuni ori contraventii pot fi confiscate numai in conditiile legii.
In proiect se arata ca aceasta sanctiune se aplica in scopul prevenirii savarsirii de noi infractiuni, ce pot avea consecinte grave atat pentru dezvoltarea fizica, psihica si morala a minorului, cat si pentru copiii ce s-ar putea naste in urma acestor raporturi.
google-analytics.com