Cautare

146 de rezultate pentru "indemnizatia" (3.24 secunde)
Indemnizatii • Indemnizatia pentru cheltuieli generale vizeaza acoperirea cheltuielilor din statul membru in care se exercita dreptul de vot precum costurile de administrare a biroului membrilor, factura telefonica si taxele postale, achizitionarea, utilizarea si intretinerea echipamentului computerizat si costul calatoriilor.
118/2010, cuantumul brut al salariilor personalului platit din fonduri publice s-a diminuat cu 25%, astfel ca indemnizatia functiei de viceprimar a scazut la 3.711 lei. De la 1.01.2011, salariile bugetarilor s-au majorat cu 15%, indemnizatia de viceprimar ajungand la 4.268 de lei.
Lucratoarele liber profesioniste trebuie sa fie înscrise pe listele artizanilor, comerciantilor sau cultivatorilor directi înainte de perioada de acordare a indemnizatiei de maternitate si sa fi platit contributiile corespunzatoare.  Banii trebuie ceruti în cel mult sase luni de la nastere Indemnizatia de maternitate pentru absenta obligatorie se acorda salariatelor care trebuie sa stea acasa obligatoriu doua luni înainte de data presupusa a nasterii si trei luni dupa data efectiva a nasterii, dar si celor care desfasoara activitati lucrative obositoare sau periculoase (si nu li se pot încredinta alte sarcini de seviciu).
Indemnizatia de care beneficiaza acesta se ridica la 3.300 de lei. ... Asta inseamna ca indemnizatia aferenta lunii ianuarie, care a avut 31 de zile, se va ridica, in cazul acestei persoane, la 3.349 de lei.
O persoana disponibilizata devine o povara pentru stat, din cauza ca trebuie sa i se acorde indemnizatia de somaj, deci se consuma tot resurse din vistieria statului. ... Omul se transforma rapid din muncitor in somer, astfel ca statul trebuie sa scoata din vistierie indemnizatia de somaj.
Cum se calculeaza indemnizatia Indemnizatia de somaj se calculeaza dupa o anumita formula.
Patru deputati liberali, Catalin Micula, Cornel Popa, Cristian Boureanu si Relu Fenechiu, au depus la Parlament un proiect de lege pentru modificarea si completarea Legii 19/2000 privind sistemul public de pensii si alte drepturi de asigurari sociale, proiect ce vizeaza indemnizatia pentru cresterea si ingrijirea copilului.
Potrivit regulamentului intern, deputatului care nu-si poate motiva absenta i se retine din indemnizatia lunara. Astfel, pentru fiecare zi de absenta, parlamentarului chiulangiu i se retine o suma de bani ce reprezinta a 21-a parte din indemnizatia lunara, la care se adauga diurna de deplasare.
Liderul grupului PD-L din Camera Deputatilor, Mircea Toader, a declarat astazi la o conferinta de presa ca el si colegii sai doresc ca Parlamentul sa-si inceteze activitatea parlamentara in timpul campaniei electorale si sa cedeze indemnizatia pe timp de o luna.
Parlamentarii pot cumula pensia cu indemnizatia de deputat sau senator, chiar daca bugetarilor de rand le este interzis acest lucru.
Presedintele PIN, Lavinia Sandru, a declarat ieri ca premierul Emil Boc va reduce indemnizatia pentru cresterea copilului doar peste cadavrul sau. ... Guvernul intentioneaza sa regandeasca indemnizatia de crestere a copilului, reducand "generozitatea" unor astfel de plati, a declarat luni premierul Emil Boc, in plenul Camerei Deputatilor.
Indemnizatii de somaj mai mici Indemnizatia de somaj va reprezenta, incepand cu anul viitor, 75% din valoarea indicatorului social de referinta, de 500 de lei, si nu va mai fi raportata la salariul minim, majorat la 670 de lei.
beneficieze de indemnizatia de somaj de 250 de lei trebuie sa se inscrie la agentiile judetene de ocupare de care apartin, in termen de 60 de zile de la data finalizarii studiilor, informeaza Mediafax.
Pai, in afara de scandalul iscat in urma unei iminente scumpiri a intretinerilor pentru locuinte, tinerele mame, care pana in 2005 primeau lunar indemnizatia pentru cresterea copilului, s-au trezit in plina iarna ca trebuie sa-si completeze un alt dosar pentru a obtine in continuare aceste indemnizatii.
Ministrul Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei, Gheorghe Barbu, a venit cu o alta propunere, aceea de a extinde indemnizatia la toti cei care au copii.
Emil Boc, primarul Clujului si presedintele PD, va accepta sa i se micsoreze indemnizatia de edil-sef al municipiului. El a aflat ca Filiala PSD Cluj intentioneaza sa ceara consiliului local scaderea indemnizatiei primarului, pentru ca acesta lipseste din localitate pentru rezolvarea problemelor de partid la Bucuresti.
Potrivit proiectului adoptat marti seara, pentru un parlamentar care a indeplinit un mandat, in masura in care este la varsta de pensie, aceasta sa fie la nivelul a 40% din indemnizatia de parlamentar, la cel care a avut doua mandate, pensia sa fie la nivelul a 60%, in timp ce la cel care a avut trei mandate, nivelul pensiei sa fie de 80% din indemnizatia de parlamentar.
Este vorba de consilierii numiti in functie in iunie 2004, care au primit lunar si pensie pe caz de boala, si indemnizatia de consilier. ... Primele contestatii, in urma stabilirii debitelor, au si sosit, consilierii intreband daca nu pot sa ramburseze indemnizatia de consilier incasata.
Indemnizatia de calatorie este destinata sa acopere costul intregii calatorii (incluzand, printre altele, cheltuielile de transport al bagajelor, cheltuielile de masa si taxi).
El a precizat ca, potrivit regulamentului de desfasurare a sedintelor comune ale celor doua Camere, sanctiunea pentru neparticiparea la aceste sedinte consta in neacordarea indemnizatiei de sedinta, care reprezinta a 21-a parte din indemnizatia lunara a unui parlamentar.
google-analytics.com