Cautare

1022 de rezultate pentru "ilie cazacut" (3.36 secunde)
Democratul Dan Carlan (foto) si peremistul Ilie Ilascu au fost la un pas de a se lua ieri la bataie in plenul Senatului in cursul dezbaterii motiunii Opozitiei intitulate „Guvernul face un cadou de Sarbatorile de iarna:
Aceleasi surse sustin ca, in cursul zilei de vineri, pe la sediul din Kiseleff au trecut Viorel Hrebenciuc, Ilie Sarbu, Gabriel Oprea, la discutii participand, alaturi de Mircea Geoana, si Miron Mitrea, care are de asemenea birou in Kiseleff.
Conform celor declarate de Adrian Nastse, in calitate de presedinte al Camerei Deputatilor, cererea de efectuare a perchezitiilor ar fi trebuit semnata de Ilie Botos, procurorul general al Romaniei, pentru ca asa cere legea.
Senatorii l-au validat ieri pe Ilie Sarbu in calitatea de secretar al Biroului Permanent, pe locul ramas liber dupa demisia lui Antonie Iorgovan. ... Ilie Sarbu a fost validat ca secretar al Biroului Permanent cu 76 de voturi "pentru" si cu un singur vot impotriva.
Ilie Marin participa in fiecare zi, de luni pana vineri, intre orele 10.00 - 18.00 la targul organizat in Piata Amzei. ... De asemenea, gasiti si tavi, lingurite si fructiere din argint la standul lui Ilie Marin din Piata Amzei.
Senatorul Ilie Sarbu, liderul grupului parlamentar PSD din Senat, a a distribuit pe FaceBook un link, pe care il puteti citi in continuare:
Investitii "suplimentare" Directorul Eco Sud, Irena Ilie, sustine ca, de fapt, firma pe care o conduce le-a facut concesii craiovenilor, renuntand la obligatia primariei de a aduce 160.000 de tone de reziduuri anual in rampa contra cost.
"Aceste evaluari s-au facut de un institut de specialitate pe care il are la ora actuala Regia Nationala a Padurilor, respectiv Ministerul prin Institutul de Cercetari si Amenajari silvice", a declarat fostul ministru al Agriculturii, Alimentatiei si Padurilor, social-democratul Ilie Sarbu, vanator inrait.
Eugen Barbu, Corneliu-Vadim Tudor, Dan Zamfirescu, Ion Dodu Balan, Dinu Sararu, Adrian Paunescu, Ilie Badescu, Mihai Ungheanu, Nicolae-Dan Fruntelata, Arthur Silvestri si Ilie Purcaru.
Biletul transmis de Calin Popescu-Tariceanu lui Traian Basescu nu are consecinte juridice, iar declaratia sefului statului are raspunsul juridic in motivarea diplomatica a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) emisa in cazul telefonului dat de premier, in mai 2005, procurorului general de atunci, Ilie Botos.
Coplesit de grija satului, Ion Radoi din comuna Farcas, judetul Dolj, ne-a scris in speranta ca-l vom ajuta sa-si gaseasca dreptatea pe care crede ca o are si nu i-o da primarul Ilie Nemtaru.
Premierul Calin Popescu-Tariceanu a anuntat la sfA¢rsitul saptamA¢nii trecute ca liderul filialei gorjene, Dan Ilie Morega, a fost suspendat pentru o luna din partid, perioada in care secretarul general al PNL va face o ancheta la organizatia judeteana din Gorj.
Considerati principalii combatanti in lupta pentru scaunul de primar in municipiul Oradea, Ilie Bolojan si Mihai Groza sunt deja pe baricade. ... Donatii pentru PNL Candidatul PNL la Primaria Oradea, Ilie Bolojan, surprinde din nou, asa cum a facut si pe vremea cand era prefect de Bihor.
Liderul PNL Gorj, Dan Ilie Morega, l-a acuzat, miercuri, intr-o conferinta de presa, pe vicepresedintele filialei, Emanoil Negut, seful Corpului de Control al Guvernului, ca a incercat sa realizeze "o mica cooperativa prin care sa dezbine organizatia".
Vicepresedintele PSD, Ilie Sarbu, a prezentat vineri, la Forumul National al Agricultorilor, organizat de PSD la Alexandria, motiunea simpla pe Agricultura, intitulata "Promisiuni si minciuni", pe care formatiunea sa o va depune saptamana viitoare la Senat.
Presedintele PSD si ministrul Agriculturii, Ilie Sarbu, au participat la o intalnire cu agricultorii şi cu oamenii de afaceri din judetul Suceava.
Liderul PNL Gorj, Dan Ilie Morega, a declarat ca va initia la nivel parlamentar demersuri pentru ca, impreuna cu alti alesi liberali sau de la alte partide, sa blocheze reorganizarea sistemului energetic, asa cum a fost propusa de ministrul economiei, Adriean Videanu.
Fara sa recunoasca faptul ca s-a inteles cu Dan Ilie Morega pentru un post de viceprimar in Turburea, presedintele executiv al PSD Gorj, Ion Calinoiu, a afirmat ca le va cere sustinatorilor si simpatizantilor PSD sa o voteze, la alegerile din aceasta duminica, pe candidata liberala, Daniela Ursulescu:
Premierul Emil Boc i-a intrebat pe ministrii PSD, la finalul sedintei de guvern, daca si-au schimbat punctul de vedere privind sprijinul fata de Dan Nica, iar ministrul Ilie Sarbu a raspuns ca decizia PSD ramane valabila, seful Guvernului replicand ca in aceste conditii asteapta decizia lui Basescu.
Deputatul Dan Ilie Morega, presedinte al PNL Gorj, ameninta ca alesii liberali din Consiliul Judetean (CJ) vor boicota sedinta de vineri a CJ, daca de pe ordinea de zi nu va fi scos proiectul de hotarare referitor la alegerea vicepresedintelui institutiei.
google-analytics.com