Cautare

4476 de rezultate pentru "ignat ion" (2.83 secunde)
Senatorul Ionut Vulpescu a postat pe pagina sa de facebook un text dedicat presedintelui Ion Iliescu, prilejuit de aniversarea zilei de nastere a fondatorului PSD. ... xxx Se cunosc relatiile mele cu presedintele Ion Iliescu.
Am inteles, de altminteri, ca Ion Iliescu s-a declarat un sprijinitor al Guvernului Tariceanu, considerindu-se indrituit sa vorbeasca si in aceasta privinta in numele partidului pe care, ce-i drept, l-a creat, dar care a crescut numeric si s-a intarit structural fara aportul sau nemijlocit.
Joi a fost “impuscat” directorul societatii Apa Canal, Ion Stefan. La ultima sedinta a Consiliului Local, conservatorii si pesedistii au pus mina de la mina pentru a stringe voturile necesare demiterii lui Ion Stefan.
A-i cere doar lui Ion Iliescu sa transeze adevarul despre sangeroasele evenimente din decembrie ‘89 si de dupa este ca si cum i-ai cere lui Vladimir Tismaneanu sa ne spuna cu obiectivitate adevarul despre instaurarea comunistilor la putere dupa cel de-al doilea razboi mondial.
Ion Mincu si cu asigurarea unui culoar unic de urgenta pentru autospecialele de interventie pe banda IV intre str. ... Ion Mincu, si pe banda I si IV intre Arcul de Triumf si str. ... Ion Mincu. ... Ion Mihalache si artera de intoarcere dinspre bd. ... Ion Mihalache - Piata Victoriei;
Maria Ignat, 60 de ani, pensionar, Bucuresti: "Plajele sunt murdare, este urat, nu-mi place deloc. Mi-am cumparat, in urma cu cativa ani, un apartament la Mangalia, pentru a avea unde sa stau in fiecare sezon si pentru ca mi-a placut statiunea.
Kelemen Hunor (UDMR), chestor al Camerei Deputatilor, a declarat ca propunerea lui Ponta a fost sustinuta de PSD, PRM si de reprezentantul minoritatii nationale, Miron Ignat.
In ceea ce priveste secretarii, vor ramane, ca si anul trecut, social-democratul Victor Ponta, liberalul Titu Gheoghiof, democratul Gheorghe Albu si deputatul PRM Gelil Eserghep, iar chestori vor fi de la PSD Marin Diaconescu, de la PD Ioan Oltean, de la UDMR Hunor Kelemen si de la minoritati Miron Ignat.
Astfel, au votat "pentru" pesedistii Adrian Nastase, Miron Mitrea, Victor Ponta si chestorul Marin Diaconescu, vicepresedintele de la PRM Lucian Bolcas si chestorul de la minoritati Miron Ignat, iar "impotriva" democratii Gheorghe Albu si chestorul Ioan Oltean, liberalul Titu Gheorghiof si vicepresedintele de la PC Daniela Popa.
Printre noile carti aparute la Nemira se afla si volumele Tribar, de Andra Rotaru, Jocul de-a amiba, de Tara Skurtu si Frigul (elegie), de Mihai Ignat, din colectia de poezie Vorpal, volume ce vor fi lansate sambata, 2 iunie, ora 17.00, la scena Arena.
Initiativa construirii unui parc natural in Vacaresti, laudata de expertii internationali Dupa ce a fost publicat articolul din National Geographic, iar grupul de initiativa a fost incurajat verbal de ministrul mediului pentru acest demers, Helmut Ignat, fotograful care a prins cadrele publicate si in revista si care s-a implicat foarte mult in documentarea informatiilor, a facut mai multe postere cu imaginile luate in groapa Vacaresti si a facut o expozitie la scuarul Coltea din Piata Universitatii.
Celelalte trei posturi de chestor sunt ocupate de democratul Ioan Oltean, deputatul UDMR Kelemen Hunor si Miron Ignat reprezentant al minoritatilor.
Cristian Ignat, directorul firmei UTI, contractorul general, nu ne-a oferit nici el informatii despre prestigiul firmei Lefman si considerentele dupa care a fost aleasa aceasta societate pentru aplicarea unei investitii pe care primarul Craiovei o vrea de "cel putin 30 de ani fara reparatie".
Consiliul Local a aprobat in acest scop deplasarea consilierilor Nicolae Moga, Valentin Parvulescu si a deputatului minoritatii lipovene Ignat Miron in Rusia.
Astfel, aceasta reuniune se transforma intr-un fel de Ignat pentru Boc, care asteapta jungherul dupa 26 februarie. Daca ungurii nu-l mai vor pe Boc, raspunderea schimbarii premierului nu va mai fi pusa pe seama lui Basescu.
Claudia Ignat, director in cadrul FPB, ne-a comunicat ca, in ideea de a cunoaste si de a incerca sa ajute la rezolvarea problemelor care apar in mediul de afaceri local, conducerea FPB a avut o intalnire la sediul federatiei cu reprezentantul Colegiului Medicilor Dentisti Bihor, dr.
Sarbatorile de iarna din acest an reprezinta pentru taranii romani ultima ocazie de a-si taia porcul in mod traditional.
Astfel, dupa impunerea anesteziei pentru porcii taiati de Ignat, romanii vor trebui sa se conformeze si normelor europene in ceea ce priveste fabricarea casnica a tuicii si a rachiurilor de fructe.
Astfel, cei care vor sa-si taie porcul de Ignat, trebuie sa ceara din timp anestezierea animalului. Dupa sacrificare, medicul veterinar va face si analiza pentru trichineloza.
Animalul avea peste 200 de kilograme si a fost ridicat cu macaraua, când a fost taiat de Ignat, iar carnea a ajuns în galantarele din Piata Agroalimentara din Petrosani.
google-analytics.com