Cautare

53896 de rezultate pentru "gmail com casa de pensii a mai" (6.13 secunde)
Ministerul Muncii cheltuieste patru milioane de lei din bugetul asigurarilor sociale, pentru o campanie de informare a pensionarilor cu privire la evolutia punctului de pensie si la masurile care trebuie luate pentru imbunatatirea serviciilor Casei de Pensii.
Motive din ce in ce mai putine de bucurie pentru persoanele care doresc sa se pensioneze. Peste o luna, pensionarea inainte de varsta legala va aduce penalizari mari, de pana la 30% din valoarea indemnizatiei acordate la limita de varsta.
Nici o banca dintre cele vizitate ieri de redactorii GdS nu a deschis finantarile pentru creditele "Prima casa", desi programul ar fi trebuit sa inceapa pe 20 iunie, dupa cum anunta guvernul cu surle si trambite.
Astfel, daca ai asteptat ani intregi sa strangi banii necesari pentru o investitie imobiliara, aminteste-ti zicala "Graba strica treaba" si rezerva-ti timp pentru a face alegerea corecta.
Tinerii care incearca sa-si cumpere prima casa prin programul guvernamental cu acelasi nume au posibilitatea sa aleaga dintr-o paleta foarte mare de banci, 20 la numar, care acorda credite cu dobanda mica pentru cei care se incadreaza in conditiile de creditare.
Daca pe alte meleaguri sa ai o casa de vacanta a devenit un lucru aproape banal, se pare ca la malul marii lucrurile stau cu totul altfel, daca avem in vedere ca o parte dintre sefii institutiilor deconcentrate din Constanta, oameni de vaza de altfel, spun ca nu detin alte locuinte in afara de cele in care locuiesc.
Cei care doresc sa viziteze casa natala de la Scornicesti a fostului lider comunist, Nicolae Ceausescu, trebuie sa stie ca obiectivul a fost inchis pentru public. Nepotul lui Ceausescu, Emil Barbulescu, a spus ca a luat aceasta decizie intrucat nu avea cine sa se ocupe de vizitatori.
Programul "Prima Casa" nu a ajutat pana acum nici un tanar din Slatina. ... Tinerii din Olt care au salarii modeste nu au nici o sansa sa isi cumpere locuinte prin programul "Prima Casa".
Unor politicieni le merge de minune pe timpul crizei. Ministrul Economiei, Adriean Videanu, si-a terminat o casa la Snagov care are peste 1.300 de metri patrati. "Casa are numai patru camere. ... Eu sunt un om care a muncit", se apara democrat-liberalul.
Presedintele Traian Basescu a participat la conferinta organizata de Institutul de Studii Populare si Fundatia Konrad Adenauer. Puteti citi in continuare ideile emise de presedinte, sintetizate de HotNews.
Este de necontestat faptul ca Romania este intr-o situatie fara precedent si ca trebuie luate rapid decizii pentru ca statul roman sa nu intre in incapacitate de plata, sa poata plati in continuare salariile si pensiile, sa asigure indeplinirea functiilor sale de baza.
Au avantaj angajatii, pentru ca vor primi mai multi bani in mana, dar angajatorii vor suporta costuri si mai mari cu forta de munca. ... GdS a calculat cat vor plati in plus firmele si angajatii la stat (contributii si impozite) dupa majorarea salariului minim.
Prezentam integral interviul acordat de Victor Ponta agentiei MEDIAFAX (Autor : ... Ce ati face, in calitate de premier, din perspectiva bugetului pe 2012? Ati merge pe varianta unui deficit mai mic de 3%, sau mai mare?
Pusa in fata neincrederii occidentalilor, referitor la incapacitatea sa de a gestiona frontierele de vest ale Uniunii Europene, Romania a suferit un soc la auzul refuzului Frantei si Germaniei de a permite intrarea noastra in spatiul Schengen.
In data de 20 aprilie 2010, in plenul Senatului Romaniei, au avut loc dezbateri asupra proiectului de lege privind sistemul unitar de pensii publice.
Presedintele Traian Basescu a declarat ieri, la Beirut, ca o parte din banii de la FMI poate fi folosita in mod exceptional pentru a echilibra pensiile si salariile mici in cazul in care criza se va agrava.
Solomon propune ca varstnicii cu pensii sub 1.000 de lei sa aiba gratuitate pe mijloacele de transport in comun ale RAT Craiova Dupa ce l-a acuzat pe Marinica Dinca de "propuneri populiste"
"Guvernul condus de premierul Emil Boc a ales o cale ingrijoratoare de a introduce reformele: confruntarea cu partenerii sociali, manipularea realitatilor, asmutirea unor categorii de cetateni impotriva altora.
Case, pensii si salarii marite si "supraimpozitarea hiperbogatilor", promisiunile de campanie ale PSD, fara a mentiona insa si resursele financiare necesare implinirii acestora.
Procesul de recalculare a pensiilor, prin care a fost determinat punctajul mediu anual conform formulei de calcul introdusa de Legea 19/2000, a ajuns la final.
google-analytics.com