Cautare

53866 de rezultate pentru "gmail com casa de pensii a mai" (4.23 secunde)
Desi pensionati pe caz de boala, 77 de craioveni sunt de negasit la domiciliu de catre organele de control.
Publicata in iulie 2016, cartea Dieta-Minune dicteaza un nou trend in materie de cure de slabire. Are deja cateva sute de mii de cititori si adepti cu rezultate spectaculoase.
De ce va deveni Google Plus singurul produs Google Nu stiu cum vi se pare dumneavoastra ca merge treaba pe Google Plus, dar Mike Elgan de la Computer World crede ca va zdrobi concurenta din mediile sociale. Ca Google are o uber-strategie de a domina viitorul onlinelui.
Scandalul spionajului pe celulare, virat spre hackeri Dupa ce creatorul Wikileaks a dezvaluit cum ne spioneaza guvernele, acum intreaga atentie e mutata catre "baietii rai".
Saptamana viitoare Microsoft isi relanseaza serviciul de e-mail, Live Hotmail. Noua versiune se afla in dezvoltare de mai bine de un an, iar acum a venit momentul relansarii sau al imbunatatirii serviciului vechi, dupa cum spun unii, eveniment care va avea loc luni.
www.engadget.com anunta ca Google si Orange ar putea colabora pentru producerea telefonului mobil Google.
Pe blogul Pagini de istorie locala, Constantin Tudor publica un nou episod din serialul sau foarte bine documentat, intitulat: O istorie a Calarasiului in imagini fotografice de ieri si de azi, si pe care il puteti citi in continuare.
Vartolomeu Bartos, directorul Directiei de Munca, Solidaritate Sociala si Familie Satu Mare (fosta Directie a Muncii), a avut anul trecut venituri din salarii de 305 milioane de lei, aproximativ 25 milioane de lei/luna.
Avand in vedere faptul ca in ultimele sase luni preturile locuintelor au cunoscut cresteri extrem de mari (pana la 50%), multi craioveni incearca sa-si construiasca singuri propria locuinta.
Ceea ce in vara parea imposibil de realizat, un nou Rast care sa stearga din amintiri dezastrul pe care l-a lasat Dunarea dupa ce a intrat noaptea, pe furis, in sat, se apropie de finalizare.
Acum va puteti cumpara nu doar o locuinta terminata, ci si una "la rosu" sau chiar o casa care este doar in stadiul de proiect. Constructorii cred ca, astfel, se vor debloca tranzactiile imobiliare, dar nu va fi stimulata si constructia de locuinte noi.
Acum va puteti cumpara nu doar o locuinta terminata, ci si una "la rosu" sau chiar o casa care este doar in stadiul de proiect. Constructorii cred ca, astfel, se vor debloca tranzactiile imobiliare, dar nu va fi stimulata si constructia de locuinte noi.
La Mangalia a avut loc sambata, 16 decembrie, Consiliul de Coordonare al filialei judetene a Partidului Democrat, la care au fost prezenti circa 300 de membri delegati ai PD Constanta - primari, viceprimari, consilieri, directori de institutii publice etc.
Deficitul bugetului de pensii, in primele cinci luni ale anului, a fost de circa 1,247 miliarde lei, in conditiile in care incasarile din contributii au fost de 15,089 miliarde lei, iar cheltuielile s-au ridicat la 16,336 miliarde.
Persoanele fizice care desfasoara activitati independente nu vor mai depune declaratiile de asigurare la Casa Judeteana de Pensii (CJP) Dolj incepand cu data de 1 iulie 2012, a anuntat directoarea economica a CJP, Daniela Licu.
Avand in vedere notificarea Banc Post SA de incetare a Conventiei privind plata drepturilor banesti ale pensionarilor prin cont curent personal, incepand cu 1 octombrie, pentru asigurarea continuitatii platii la adresa exacta, Casa Judeteana de Pensii Bihor roaga titularii de pensii sau indemnizatii de legi speciale, precum si reprezentantii legali sau mandatarii imputerniciti prin procura speciala sa depuna personal sau prin posta, pana pe 31 august, cererea privind plata acestor drepturi prin posta, comunicand obligatoriu adresa de plata (ex.
Salariatii cu varsta pana in 35 de ani sunt obligati, incepand de astazi, sa opteze pentru o societate care sa le administreze pensiile private obligatorii. Potrivit conducerii Casei Nationale de Pensii, pensiile private obligatorii ofera siguranta romanilor, dar nu reprezinta o afacere.
Casa Judeteana de Pensii Constanta are la ora actuala circa 1300 de procese cu pensionarii care au diverse nemultumiri.
Desi termenul limita de depunere a declaratiilor si de achitare a impozitelor expira maine, functionarii publici inca nu stiu cum se aplica noile norme ale Codului Fiscal si se contrazic in declaratii.
Bancile locale nu au primit inca noile conditii de acordare a creditelor garantate de stat, ordonanta de urgenta data pentru programul "Prima casa" este evaziva, iar BNR spune clar ca nu poate nimeni sa oblige bancile sa scada dobanzile.
google-analytics.com