Cautare

53866 de rezultate pentru "gmail com casa de pensii a mai" (6.06 secunde)
Numai la mana oficialilor de la Casa Judeteana de Pensii Constanta sa nu ajungi, ca sansele sa-ti rezolvi vreo problema stringenta sunt ca si inexistente.
10 lucruri cu care Google+ poate distruge Facebook Inca de dinainte de lansarea Google+ se vorbea intens despre cum va reusi noua retea de socializare sa distruga Facebook.
Cum sa "ocoliti" politica de confidentialitate a Google Google, in ciuda numeroaselor avertismente pe care le-a primit din partea Uniunii Europene, cum ca ar putea incalca legislatia europeana, a mers mai departe si a pus in aplicare politica sa de confidentialitae incepand de la 1 Martie 2012.
Casa Maicii Domnului, aflata intr-un frumos parc localizat intre Efes si Seljuk, este socotita, conform traditiei locului, drept locul in care Fecioara Maria si-a petrecut ultimii ani ai vietii pamantesti.
Puteti citi in continuare prima parte a transcriptului interviului acordat de presedintele Traian Basescu pe 22 septembrie, in cadrul emisiunii "Nasul", de la postul de televiziune B1 TV. ... Si noianul asta de informatii, de ce s-a intamplat, chiar si pentru oamenii care va cunosc...
Incepand de ieri, s-a dat startul pentru aderarea la fondurile de pensii private obligatorii. Angajatii cu varsta pana in 35 de ani vor fi nevoiti, ca in termen de patru luni, sa opteze pentru una din societatile care vor administra pensiile private.
In judetul Sibiu au fost depuse 950 de declaratii, 910 dintre ele fiind inregistrate la Casa Judeteana de Pensii Sibiu, iar 40, la Casa Locala de Pensii Medias.
Cererile pentru locuinte noi prin programul Prima Casa 2 se lasa asteptate, pentru ca oamenii trebuie sa se incadreze la anumite venituri, sunt de parere bancherii.
Recent, Grupul Economic pentru Economie Aplicata (GEA) impreuna cu Blocul National Sindical (BNS) si Confederatia Sindicala Cartel Alfa au anuntat ca, incepand cu luna martie, vor demara o campanie de strangere a 100.000 de semnaturi in vederea modificarii Legii privind pensiile obligatorii (Pilonul II) in sensul introducerii unui randament minim garantat al fondurilor de profil egal cu rata inflatiei.
Pentru a proteja cetatenii, Comisia de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private (CSSPP) impune restrictii in realizarea reclamelor pentru fondurile facultative de pensii.
Romanii care cotizeaza la sistemul public de pensii nu mai traiesc sa incaseze toata suma cotizata. Fiecare angajat cotizeaza putin peste 20% din salariu la sistemul de pensii. Statul incaseaza banii timp de 35 de ani.
Daca nu v-ati decis pentru ce fond de pensii obligatorii sa optati, de acum inainte alegerea va va fi mult simplificata. Si asta pentru ca primele trei companii care vor administra fonduri de pensii obligatorii au fost autorizate.
Statul isi propune sa controleze cu atentie optiunile romanilor in materie de pensii private obligatorii.
Nivelul de deductibilitate pentru contributiile la pensii facultative (Pilonul III) ar putea urca la cel putin 400 de euro de la începutul anului viitor sau chiar de la 1 octombrie 2008, de la 200 de euro, cât este în prezent. Ministrul economiei si finantelor, Varujan Vosganian, a declarat ieri ca masura ar putea fi luata în cazul în care autoritatile vor constata ca efortul bugetar în acest sens ar fi compensat de efectul de stimulent al unei astfel de decizii.
Fondul de pensii poate sustine plata acestora atat pentru lunile noiembrie si decembrie ale acestui an, cat si pentru anul viitor, a declarat premierul Calin Popescu Tariceanu, in sedinta de guvern, asigurand ca situatia este sub control desi in anumite perioade pot aparea unele deficite, dupa ce presedintele Traian Basescu a afirmat ca acest fond este "inabusit".
Comisia de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private (CSSPP) a primit in cursul acestei luni trei solicitari de autorizare de constituire ca societati de pensii administrate privat, potrivit unui comunicat al institutiei.
Inceput de an - lume care inca se reculege dupa sarmale. Sau lume care, dupa ce un an intreg - anul trecut - au dormit pe ei, astazi parca se trezesc ca dintr-un vis si-si dau seama ca despre ei nu s-a scris taman frumos.
Saturn este acum in casa IX si aduce o perioada de asezare, de stabilizare a conceptiilor dv.
Saturn este acum in casa IX si aduce o perioada de asezare, de stabilizare a conceptiilor dv.
Daca pensionarii doljeni sperau ca anul 2007 sa le aduca mai multe facilitati, bani mai multi si, pentru cei mai tineri, posibilitatea de a contribui la un fond de pensii privat, care se anunta obligatoriu o data cu intrarea tarii noastre in Uniunea Europeana, din pacate toti mai au de asteptat.
google-analytics.com