Cautare

3759 de rezultate pentru "gheorghe victopitesti" (3.47 secunde)
Tudor Gheorghe canta, Funeriu rage Mi se pare mai important sa scriu despre grosolaniile la adresa lui Tudor Gheorghe, decat sa comentez improvizatiile politice ale lui Ludovic Orban.
Opincarul Alexandru Gheorghe Ilinca din satul Orlesti, judetul Valcea, a fost prezent recent la targul de Sfintii Petru si Pavel organizat in curtea Muzeului Satului. Opincarul Alexandru Gheorghe Ilinca creeaza opinci inedite:
Liana Gheorghe, sef de sectie, Centrul de Gastroenterologie si Hepatologie, Institutul Clinic Fundeni, a subliniat ca, deocamadata, in tara noastra, BII inca nu inregistreaza o crestere alarmanta, probabil, si pentru ca inca mai respectam alimentatia traditionala. ... Liana Gheorghe.
Nicolae Gheorghe - nici roman, nici tigan sau rom, ci doar om Pe 8 august s-a stins din viata sociologul Nicolae Gheorghe, fondatorul primului ONG al romilor, CRISS, si cel caruia miscarea internationala a romilor ii este cea mai datoare.
Mariustuca.ro / Profesorul doctor Gheorghe Mencinicopschi este internat la Institutul CC Iliescu pentru analize de rutina, dar nu se afla intr-o stare grava (Autoare:
Miercuri, 18 mai, in prezenta unui public numeros, a avut loc lansarea volumul de poezii Zbor Frant de Gheorghe Amza, la Libraria Mihai Eminescu. ... Pana atunci, Gheorghe Amza a scris 89 de carti de specialitate, unele dintre ele fiind de referinta in domeniul tehnic. Gheorghe Amza:
Moartea lui Andrei Gheorghe ar fi survenit, potrivit primelor investigatii, din pricina problemelor cu inima pe care le avea realizatorul radio-TV.
In afara de sefii serviciilor deconcertate, la "apel” si-au facut aparitia si primarii Dumitru Moinescu, Doru Calapod, membrii PNL si PD (cu diferite functii prin partidele in cauza sau prin Consiliul Local sau Judetean Constanta), dar si parlamentarii de Constanta - ca de exemplu Laurentiu Mironescu, Stelian Dutu, Gelil Eserghep si Edi Martin (probabil prezent pentru a-si sustine moral tatal, ex-prefectul Gheorghe Martin).
Bubenek a precizat ca vorbeste in numele presedintelui PNTCD, Gheorghe Ciuhandu, care nu a reusit sa vina de la Timisoara pentru a participa la intalnirea cu presa.
La greva vor participa 2.600 de salariati, ceea ce inseamna aproximativ 90% dintre angajati, restul fiind in concediu sau in zile libere”, ne-a declarat Gheorghe Spanu, presedintele Uniunii Teritoriale a Sindicatului Miscare - Comercial Constanta.
La dezbaterea organizata la Azuga au fost prezenti senatorii Ilie Sarbu, Alexandru Cordos, Nicolae Moga , Laurentiu Coca, Viorel Arcas, Georgica Severin, Ecaterina Andronescu, Gabriela Firea, Darius Bogdan Valcov , Cosmin Nicula, Damian Draghici , Cristian Sorin Dumitrescu, Alexandru Petru Fratean, Stefan Radu Oprea, Daniel Savu, Dan Tataru, Alexandru Mazare, Ion Rotaru, Timotei Stuparu, Octavian Liviu Bumbu, Serban Nicolae, Gheorghe Pop, Liviu Marian Pop, Florian Popa, Sorin Lazar, Niculae Badalau, Neculai Bereanu, Matei Suciu ,Toni Grebla, Ionel Daniel Butunoi, Gabriela Cretu, Aurel Durut, Marian Pavel, Florin Constantinescu.
Partidul lui Vadim Tudor a initiat un proiect legislativ privind obligativitatea purtarii uniformelor scolare in invatamantul de stat si privat, a anuntat ieri la Cluj senatorul Gheorghe Funar. ... Acestea sunt stabilite de directorul scolii impreuna cu comitetul de parinti“, a precizat Gheorghe Funar.
Tinerii penelisti au avut si ieri, 26 august a.c., de invatat, de data aceasta de la ministrul Agriculturii, Gheorghe Flutur, noul ministrul al Sanatatii, Eugen Nicolaescu si ambasadorul Germaniei la Bucuresti, Wilfried Bruber.
Gheorghe Funar, senator PRM si secretar general al Partidului Romania Mare, a efectuat ieri o vizita in judetul Constanta, participand si la lansarea candidatului acestei formatiuni politice pentru functia de primar al localitatii Techirghiol, in persoana Adrianei Slincu.
Ministrul Transporturilor, Gheorghe Dobre, a dat explicatii ieri conducerii PD cu privire la declaratiile presedintelui Traian Basescu referitoare la grupurile de interese din jurul ministerului pe care il conduce si a subliniat ca afirmatiile sefului statului il vizeaza doar "in sens generic".
Dosarul fostului director al Companiei Nationale Administratia Canalelor Navigabile Constanta, Gheorghe Nicolau, dupa ce a trecut in prima instanta de fostul Parchet National Anticoruptie, aflat pe atunci in mainile pensionatului Ioan Otel, a ajuns la Parchetul de pe langa Tribunalul Constanta.
Viceprimarul Gheorghe Nedelescu spune ca, daca acest proiect, in premiera pentru Craiova, ii va convinge pe consilierii locali, cel mai mare castig ar fi alungarea scuterelor din zonele 0, I si II ale orasului.
Ministrul de stat pentru coordonarea activitatilor din domeniul economic, vicepremierul Gheorghe Pogea, a revenit ieri la Seciuri, pentru a analiza impreuna cu autoritatile locale posibilitatea stramutarii la Targu Carbunesti a celor peste 300 de familii sinistrate.
Scurt istoric Gradina zoologica din Calarasi a fost infiintata la 1 iunie 1980, de Gheorghe Tatavura, tatal lui Cristian Tatavura. ... Gradina zoologica este rodul pasiunii lui Gheorghe Tatavura, care a obtinut finantare si sprijinul administratiei locale (Primaria Calarasi).
Democratii s-au aratat pentru prima data dezamagiti de prestatia ministrului liberal al Agriculturii, Gheorghe Flutur, desi acesta este unul dintre preferatii presedintelui Basescu. ... Vicepresedintele PD Cezar Preda a declarat sambata la Buzau ca ministrul Agriculturii, Gheorghe Flutur, este "un demagog" si, totodata, "o mare dezamagire".
google-analytics.com