Cautare

10397 de rezultate pentru "focuri de arma langa penitenciar timisoara 09 2007" (7.03 secunde)
Ambasadorul Statelor Unite ale Americii in Libia, Christopher Stevens, si alti trei membri ai personalului ambasadei au fost ucisi, miercuri, in Libia, de o grupare islamista inarmata care a atacat cu focuri de arma consulatul SUA din Benghazi si a tras cu rachete asupra masinii in care se afla diplomatul.
Un sofer teribilist a fost filmat cand facea drifturi chiar in timp ce era urmarit de politisti. Acestia au fost nevoiti sa traga focuri de arma ca sa-l opreasca pe tanarul de 20 de ani aflat la volan.
Asa-zisul Minister de Interne al Transnistriei, regiune separatista prorusa a Republicii Moldova, a anuntat ca in timpul noptii de marti spre miercuri au fost trase focuri de arma dinspre Ucraina asupra satului Cobasna unde se afla un mare depozit de armament si munitii al armatei ruse, informeaza Reuters si AFP.
Un barbat a fost urmarit cu focuri de arma pe DN1 dupa ce refuzat sa opreasca la semnalul politistilor. Surse din ancheta spun ca barbatul si-a agresat unchiul, care avea un ordin de protectie impotriva sa.
Nunta cu scandal in Cluj: Un barbat s-a enervat si a tras doua focuri de arma.
Sirene pentru raiduri aeriene au fost declansate in orasul Mitrovica din nordul Kosovo, duminica dupa-amiaza, iar relatarile presei locale indica o prezenta masiva de masini pentru urgente ce trec prin zona.
Focuri de arma pentru oprirea unui sofer, baut, drogat si cu permisul suspendat, in Targu Mures. A lovit cateva masini si a rupt trei copaci
Cercetarea stiintifica medico-militara, pe cale de disparitie! ... Victor Voicu, directorul Centrului de Cercetari Stiintifice Medico-Militare: "Riscul agresiunilor de tip chimic/toxicologic, biologic, radiologic, nuclear este permanent" ● ... E un domeniu care a avut momente de crestere si de descrestere.
La data de 02.02.2011, orele 23.50, Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti si Serviciul Omoruri din cadrul DGPMB au fost sesizate de catre Dispeceratul 112 cu privire la faptul ca, intr-un imobil situat pe raza sectorului 1, B.
"Sunt un om care crede cu tarie ca a venit clipa sa facem un efort de reconciliere nationala", a spus Mircea Geoana, liderul PSD, reiterand hotararea de a avea un Guvern pana de Craciun, condus de un premier independent, in persoana lui Klaus Iohannis.
Timisoara Inpolitics informeaza : Ilie Sarbu (foto)vrea ancheta parlamentara pentru incidentele de la Timisoara Vizita liderilor PDL la Timisoara s-a facut in contextul unor masuri de securitate absurde, cu lunetisti pe blocuri, ca pe vremea lui Nicolae Ceausescu, afirma liderul PSD Ilie Sarbu, pe site-ul partidului.
28 octombrie 1979, Timisoara, Romania) este un fost fotbalist roman, actualmente antrenor al formatiei FC Dunarea Calarasi.Ca jucator, a evoluat la mai multe cluburi de renume, cum ar fi: FC Politehnica Timisoara, Rapid Bucuresti, FC Universitatea Craiova sau Dinamo Bucuresti.
Hoti din locuinte, prinsi cu focuri de arma Suspectii furasera dintr-un local din Capitala. Politistii au fost nevoita sa traga de cinci ori cu pistolul, pentru a-i opri pe hotii din locuinte. Politia Municipiului Bucuresti a transmis cum s-a desfasurat operatiunea de prindere a hotilor:
Leontin Salajan, un fost ofiter care locuieste in Zalau si care a activat in Ministerul Apararii Nationale si in Ministerul de Interne, a intentat doua procese actualului si fostului procuror general al Romaniei, Ilie Botos si Joita Tanase.
Cel putin 16 persoane au fost ucise, sambata, intr-o serie de atacuri, revendicate de talibani, asupra sediului politiei din Kandahar, care a fost vizat timp de mai multe ore de focuri de arma dintr-o cladire apropiata, ocupata de insurgenti.
Tragatorul roman Alin George Moldoveanu a cucerit luni medalia de aur in proba de pusca cu aer comprimat 10 m, la Jocurile Olimpice de la Londra, cu 702,1 puncte.
- continuare -Agentii KGB raman doar o ipoteza de lucru neconfirmata cu dovezi concludente(II) Istoricul Constantin Corneanu a declarat pentru Jurnalistii.ro ca nu contesta existenta unor agenti straini in Romania cu anumite planuri de actiune, insa implicarea acestora in izbucnirea revoltei populare de la Timisoara reprezinta o negare a unui adevar istoric, a faptului ca:oamenii s-au revoltat la gandul ca Ceausescu refuza sa se predea in fata Istoriei.
Dupa ce a fost evaluata alaturi de pietele de gros din Cluj, Bucuresti si Timisoara, cea din orasul nostru a primit o bila alba din punct de vedere al functionarii, respectiv grad de ocupare, chirii, volumul tranzactiilor, utilizatori.
In discutiile de modificare a clauzelor din contractul de privatizare dintre statul roman si Ford au aparut puncte divergente. ... In plus, Ford ar vrea sa scape de activele Mecatim Timisoara, pe care le cedeaza statului roman. De fapt, actionarii minoritari ai firmei din Timis ar putea crea probleme Ford.
Silvia Terziu, designerul roman care a cucerit Parisul si care intentioneaza sa o "curteze" pe celebra Lady Gaga, deoarece s-a gandit sa-i propuna sa o imbrace in perle pe binecunoscuta artista, pregateste un eveniment de mare anvergura la Timisoara.
google-analytics.com