Cautare

10398 de rezultate pentru "focuri de arma langa penitenciar timisoara 09 2007" (2.79 secunde)
Baschetbalistii craioveni primesc vizita unei pretendente la titlu, BC Timisoara, formatie care luni a pierdut surprinzator pe terenul nou-promovatei CSS Giurgiu Iubitorii baschetului vor putea urmari astazi, de la ora 19.30, in Sala Sporturilor "Ion Constantinescu"
Prima victorie a stejarilor in Rugby Europe Championship Reprezentativa Romaniei a invins, sambata 18 Februarie 2017, pe Stadionul Arcul de Triumf, selectionata Spaniei, cu scorul de 13-3, intr-un meci din Rugby Europe Championship, anunta news.ro. ... Valentin Poparlan (Timisoara Saracens), 5. ... Dorin Lazar (Timisoara Saracens), 9.
Trupa Celelalte Cuvinte a pregatit un repertoriu deosebit pentru concertul acustic "Trup si Suflet", ce va avea loc in data de 28 februarie, la Casa Studentilor din Timisoara.
In ziua de 15 decembrie 1989, aproximativ 30 de enoriasi ai pastorului reformat Laszlo Tokes s-au adunat la casa parohiala a acestuia din Timisoara si au inceput sa protesteze impotriva a ceea ce ei considerau ca fiind mutarea abuziva a pastorului de la Timisoara la Mineu, intr-un fel de surghiun, prin decizia Bisericii Reformate.
Putine serbari scolare ratau, cel putin inainte de 1989, momentul poetic cu pricina.
Potrivit Reuters, focurile de arma s-au auzit la circa o ora dupa ce incepuse un concert al unei trupe rock din California Eagles of Death Metal. Conform sursei citate, una sau doua persoane au intrat in sala de concerte si au inceput sa traga focuri de arma in aer.
Autostrada Timisoara - Arad: deschisa circulatiei, dar nefinalizata Desi oficialii au inaugurat circulatia pe 32 de kilometri ai autostrazii Timisoara -Arad, lucrarile vor fi terminate abia anul viitor.
In dimineata zilei de 29 noiembrie a.c., politistii Serviciului de Investigatii Criminale din cadrul Politiei Capitalei, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti, impreuna cu politisti din cadrul Sectiei 5, Inspectoratului de Politie Judetean Cluj si Serviciului Special de Interventie Rapida, cu sprijinul informativ al Directiei Generale de Informatii si Protectie Interna, au efectuat perchezitii domiciliare la 8 adrese din Bucuresti.
La mai bine de doua zile de la masacrul din Paris, de la redactia Charlie Hebdo, cei doi criminali nu au fost prinsi nici pana acum desi sunt urmariti de 90 de mii de politisti.
S-au auzit focuri de arma noaptea trecuta in comuna Simian din judetul Mehedinti. Politistii de frontiera au fost nevoiti sa traga un foc de arma pentru retinerea unui barbat care pescuia pe Dunare in perioada de prohibitie a pestelui.
O noua autostrada care va lega Romania de Occident: noi visam, altii chiar lucreaza Dezvoltarea accelerata a infrastructurii de drumuri din Romania inregistrata in ultimii ani aduce din nou in actualitate autostrada Belgrad - Timisoara. Din pacate, totul ramane deocamdata la stadiul de idee.
Relatia dintre presedinte si Guvern a fost, in cei cinci ani ai mandatului lui Traian Basescu, un scandal permanent, in urma caruia nimeni nu a avut de castigat.
Totodata, comisia a propus marirea alocatiilor bugetare pentru reforma sistemului penitenciar si modificarea regulamentului. Astfel, detinutii nu vor fi supravegheati de politie sau de jandarmerie, conform practicii europene. Comisia a mai propus in raport construirea de penitenciare in parteneriat public-privat si implementarea institutiei “judecatorului delegat“ din Legea nr.
Cum arata viata la Rahova pentru Gigi Becali Patronul Stelei isi va petrece cel putin 2 ani intr-o celula de 26 de metri patrati cu 6 paturi suprapuse Gigi Becali a ajuns ieri dimineata la Penitenciarul Rahova, acolo unde a inceput sa-si ispaseasca sentinta.
Miercuri, 11 ianuarie 2017, la libraria Mihai Eminescu din Bucuresti, a avut loc lansarea volumului de poezii Libertate ucisa de Gheorghe Amza, in prezenta unui numeros public. Este cel de-al doilea sau volum de versuri, care se adauga numeroaselor carti de specialitate din prodigioasa sa cariera profesionala.
Medicul Serban Bradisteanu, ACHITAT in dosarul de coruptie privind dotarea spitalelor-penitenciar Medicul Serban Bradisteanu a fost achitat, marti, de Tribunalul Bucuresti, atat pentru abuz in serviciu, cat si pentru primirea de foloase necuvenite, in dosarul in care este acuzat ca ar fi primit mita 4 milioane de euro in contextul unei licitatii pentru echiparea spitalelor-penitenciar.
"Facem plangere la CEDO, eliberarea conditionata e un pas firesc" Fostul premier Adrian Nastase a fost din nou incarcerat, dupa ce a fost gasit vinovat de santaj si luare de mita in dosarul "Zambaccian".
Gigi Becali a fost eliberat conditionat dupa ce si-a ispasit 1 an si 11 luni din pedeapsa de trei ani si jumatate.
Pe 22 decembrie 1989, o retea secreta de rezistenta a PCR a deschis focul (I) (Autor:Sebastian Rusu) Istoricul Constantin Corneanu a declarat pentru Jurnalistii.ro ca anumiti cetateni considera ca Revolutia Romana din Decembrie 1989 a devenit pe parcursul tranzitiei dificile la democratie si la economia de piata din ultimii 28 de ani, vinovata de esecul unei societati si implicit a unui sistem politic.
Intre Timisoara si Viena, un drum cu masina dureaza sase ore. Sase ore pentru o calatorie intre doua burguri europene aflate in realitate in universuri uimitor de indepartate. Care e gustul iernii in Timisoara si care e mirosul lui decembrie in Viena?
google-analytics.com