Cautare

355 de rezultate pentru "flagrant" (2.65 secunde)
A fost prins in flagrant cand primea banii. Medicul a fost plasat in arest la domiciliu pentru 30 de zile.
- A venit momentul in care s-a organizat un flagrant si ati fost retinut pentru trafic de influenta de catre PNA.
Asa cum se arata in hotarirea judecatoreasca, comisia prezidata de secretarul general al prefecturii, Ionel Ciobotea, a incalcat flagrant legislatia in vigoare, in acest caz Ordonanta de Urgenta a Guvernului nr.
Bucuresti a depus ieri o contestatie la Biroul Electoral Central (BEC), prin care cere interzicerea afiselor in care candidatul independent Ion Iliescu apare sub sigla si sloganurile electorale ale Uniunii Nationale PSD+PUR sau alaturi de candidati ai acestei aliante electorale, incalcand "flagrant" legea.
Marcat de democratie, primele candidaturi multiple si votul secret, Congresul PSD a luat-o razna inca de la inceput, abatandu-se flagrant de la regulile traditionalelor reuniuni tovarasesti de profil.
La sfarsitul saptamanii trecute, Dicu a fost prins in flagrant delict de procurorii DNA in timp ce primea 20.000 de euro de la un om de afaceri din Ramnicu Valcea.
Cu acest prilej, Traian Petrescu a subliniat faptul ca situatia actuala a rampei de gunoi de la Poarta nr.6, administrata de Salport, incalca flagrant reglementarile legale de autorizare a unui astfel de obiectiv.
Jipa se mandreste cu cele cinci dosare solutionate si probate Astfel, in noaptea de 6 spre 7 ianuarie 2003, in zona Penitenciarului Valea Seaca, de pe raza orasului Basarabi, o patrula formata din politisti din cadrul Politiei Basarabi, a surprins in flagrant mai multe persoane care perforasera conducta de transport motorina a SC Petrotrans SA, reusind sa incarce intr-o cisterna cantitatea de 30 tone de motorina.
Proiectele celor patru coduri, penal, civil, de procedura penala si civila, facute pe genunchi de comisiile de specialitate si fara nici un fel de consultare a societatii civile, incalca flagrant drepturile omului prevazute in Constitutie.
Cum aceste reclamatii sfidau in mod flagrant drepturile Elenei Buhaev, aceasta a facut la randul ei o serie de sesizari la MEdC, la care nu a primit nici un raspuns.
Potrivit unui comunicat al Ministerului moldovean de Interne, organizatoarea acestei afaceri, Alexandra Dimitrov, in varsta de 54 de ani, directoarea SC Cornel Dimitrov, a fost retinuta in flagrant, in timp ce primea 350 de euro de la un cetatean.
De ce credeti ca procurorii nu au facut flagrant in cazul dumneavoastra? A.S.: Puteau sa o faca, pentru ca patru ani m-au ascultat, nu sase luni.
Conform unor politisti si parlamentari din judetul Arad, comisarul Parasca si anumiti sefi din Inspectoratul Judetean de Politie nu au luat masurile procedurale necesare pentru prinderea in flagrant delict de luare de mita a primarului municipiului Arad, Gheorghe Falca, in cazul supermarketului Total Alfa.
In plus, continutul discursului, in care vorbea despre "procesul de reinnoire si revigorare a partidului", contrasta flagrant cu cei 75 de ani ai celui care vrea sa conduca in urmatorii doi ani PSD.
In plus, continutul discursului, in care vorbea despre "procesul de reinnoire si revigorare a partidului", contrasta flagrant cu cei 75 de ani ai celui care vrea sa conduca in urmatorii doi ani PSD.
Presedintele PPCD Bucuresti, Remus Opris, a declarat ieri ca inregistrarea la tribunal a aliantei politice Polul Popular Crestin Democrat-PBND si PCD reprezinta “o mare injustitie“, care nedreptateste flagrant partidul.
Senatorul PSD Antonie Iorgovan a declarat ieri ca pachetul legislativ pe care Guvernul Romaniei si-a asumat raspunderea in fata Parlamentului incalca flagrant principiile Legii fundamentale a Romaniei, motiv pentru care 101 deputati si 39 de senatori PSD au semnat o sesizare adresata Curtii Constitutionale.
In aceste conditii, declaratiile optimiste ale Sulfinei Barbu, care contrazic flagrant evidentele, demonstreaza faptul ca ministrul Mediului si-a pierdut nu numai simtul realitatii, dar si onoarea.
Concret, legea compusa de PSD-istii Stan Ion (fost presedinte al Comisiei SRI), Gabriel Oprea, Eugen Bejenariu si George Maior prevede trecerea comunitatii de informatii in subordinea premierului - fapt care serveste de minune cauza liberalilor dar contravine flagrant vointei lui Traian Basescu.
PSD atrage atentia asupra crearii unui precedent periculos, orice coalitie ce se formeaza peste noapte putand schimba presedintele Camerei Deputatilor, si apreciaza ca „decizia Aliantei incalca flagrant prevederile Constitutiei, conform carora presedintii Camerei Deputatilor si Senatului se aleg pe durata mandatului Camerelor“.
google-analytics.com