Cautare

966 de rezultate pentru "fapte" (3.84 secunde)
(Fapte 1, 8) Christos a inviat! ... Dupa Invierea Sa din morti, Iisus S-a aratat de 10 ori ucenicilor Sai timp de 40 de zile si i-a invatat pe ei despre tainele Imparatiei lui Dumnezeu (Fapte 1, 3). ... (Fapte 22, 7).
Supozitii legate de fapte ale altora, nu ale celui acuzat. Supozitii legate de fapte care reprezinta sau nu incalcari ale legii. ... Deci fapte savarsite cu intentie, de catre cel acuzat, care reprezinta incalcari ale legii sanctionate penal.
Limitele punctului de vedere formulat sunt stabilite in a concluziona daca exista, intr-adevar, fapte susceptibile de a justifica o cercetare penala si daca actele procedurale intreprinse pana in prezent stau sub semnul unor abuzuri de natura politica, care nu justifica o astfel de cercetare", precizeaza Lucian Bolcas, intre argumentele invocate in favoarea pozitiei sale fata de cazul Mitrea.
"Chiar daca s-ar considera ca numai Curtea Constitutionala, in virtutea rolului sau de garant al suprematiei Constitutiei, prevazut de normele constitutionale ale art.142 alin.(1), poate califica faptele imputate presedintelui ca fiind sau nu fapte grave de incalcare a Constitutiei, Parlamentul nu poate fi impiedicat in exercitarea dreptului de a suspenda sau nu din functie pe presedinte, indiferent de avizul pozitiv sau negativ al Curtii, aviz care are un caracter strict consultativ.
fiind cucernic si temator de Dumnezeu, cu toata casa sa, facea milostenii multe la saraci, si se ruga lui Dumnezeu totdeauna" (Fapte 10,1-2).
Vorbim adesea de fapte, convinsi ca percepem realitatea asa cum e ea. ... Rau este ca uneori, confruntata cu fapte pe care nu le poate aborda cu metoda sa, stiinta nu spune:
Posted on 22/02/2014 by Mircea Badea • Tolontan, concentreaza-te! • Fapte: ... • Fapte: ... • Fapte: ... • Fapte: ... • Fapte: Esti un basist cretin si abject
Oprirea vehiculelor pe drumurile publice se realizeaza prin executarea semnalelor regulamentare de catre politistul rutier sau, dupa caz, de catre politistul de frontiera, atunci cand constata incalcari ale normelor rutiere ori in situatia in care exista indicii temeinice despre savarsirea unei contraventii ori a unei fapte de natura penala, pentru identificarea persoanelor care au comis astfel de fapte si a bunurilor care fac obiectul urmaririi, precum si pentru verificarea detinerii de catre conducatorii vehiculelor a documentelor prevazute de lege.
Dictionarele definesc dovezile drept corpul de fapte sau informatii care indica daca o credinta sau o propozitie este adevarata sau valabila. Deci dovezile sunt niste fapte sau informatii. - Pentru OZN-uri - spune Skondras - exista o cantitate imensa de fapte sau informatii disponibile care atesta realitatea fenomenului.
Presedintele proaspetei infiintate comisii parlamentare de ancheta a acivitatii presedintelui, liderul PC Dan Voiculescu, a declarat in cadrul unei conferinte de presa ca menirea acestei comisii este de a cauta fapte noi de incalcare a Constitutiei (si nu numai) din partea presedintelui si nicidecum de a le verifica pe cele deja semnalate in materialul PSD.
"Au inceput sa-l acuze acum pe presedinte pentru fapte pe care le-a comis in scoala, in gradinita, in facultate. ... Presedintele poate fi demis doar pentru fapte comise in timpul exercitarii mandatului.
44 ca, pentru realizarea acestui scop, alaturi de reglementarea cazurilor si conditiilor esentiale in care opereaza confiscarea pentru fapte penale si contraventionale (delicte, fapte antisociale grave), legiuitorul constitutional a interzis nationalizarea si a permis exproprierea in anumite conditii.
1.2 S-a pronuntat impotriva sa o hotarare judecatoreasca de condamnare pentru fapte de coruptie, evaziune fiscala sau fapte comise cu violenta;
"Avand in vedere ca textul constitutional nu defineste notiunea de 'fapte grave', pentru a statua daca sunt indeplinite conditiile pentru suspendarea din functie a domnului Traian Basescu, Presedintele Romaniei, Curtea Constitutionala trebuie sa stabileasca mai intai intelesul acestei notiuni...".
- (1) Oprirea vehiculelor pe drumurile publice se realizeaza prin executarea semnalelor regulamentare de catre politistul rutier sau, dupa caz, de catre politistul de frontiera, atunci cand constata incalcari ale normelor rutiere ori in situatia in care exista indicii temeinice despre savarsirea unei contraventii ori a unei fapte de natura penala, pentru identificarea persoanelor care au comis astfel de fapte si a bunurilor care fac obiectul urmaririi, precum si pentru verificarea detinerii de catre conducatorii vehiculelor a documentelor prevazute de lege.
Ca sef al Politiei judiciare l-a numit pe subcomisarul Traian Surducan, fost sef al Politiei municipiului Oradea, functie din care a trebuit sa-si dea demisia din cauza unor fapte compromitatoare retinute de Serviciul judetean Bihor de informatii si protectie al MAI.
Pana la modificarea care a creat probleme doamnei Ruse, Curtea Constitutionala nu verifica decat fondul problemei (si aceasta doar consultativ), adica motivele pentru care presedintele era suspendat, in sensul de a stabili daca acestea sunt sau nu fapte grave de incalcare a Constitutiei.
Senatorul Valer Marian a formulat o interpelare in care acuza fapte ilegale ale ministrului de interne.
Deturnarea sensului alegerilor din 2004 Potrivit lui Geoana, prima categorie priveste "suita de fapte grave prin care Traian Basescu a incalcat Constitutia", facute inca din prima zi de mandat. Aceste fapte sunt subsumate proiectului definit de Traian Basescu prin care acesta isi aroga calitatea de "presedinte-jucator".
Potrivit lui Geoana, prima categorie priveste "suita de fapte grave prin care Traian Basescu a incalcat Constitutia", facute inca din prima zi de mandat. Aceste fapte sunt subsumate proiectului definit de Traian Basescu prin care acesta isi aroga calitatea de "presedinte-jucator".
google-analytics.com