Cautare

1859 de rezultate pentru "fapte penale" (3.28 secunde)
Reprezentantul PRM in Comisia juridica, Lucian Bolcas, sustine varianta ca plenul Camerei Deputatilor sa ceara inceperea urmaririi penale a lui Miron Mitrea, pentru faptele savarsite in calitate de ministru, informeaza un comunicat al PRM remis joi publicitatii.
(Fapte 1, 8) Christos a inviat! ... Dupa Invierea Sa din morti, Iisus S-a aratat de 10 ori ucenicilor Sai timp de 40 de zile si i-a invatat pe ei despre tainele Imparatiei lui Dumnezeu (Fapte 1, 3). ... (Fapte 22, 7).
Ca sef al Politiei judiciare l-a numit pe subcomisarul Traian Surducan, fost sef al Politiei municipiului Oradea, functie din care a trebuit sa-si dea demisia din cauza unor fapte compromitatoare retinute de Serviciul judetean Bihor de informatii si protectie al MAI.
Iata insa ca deputatii si senatorii de la malul marii se dovedesc adevarati virtuosi, daca e sa ne luam dupa numarul dosarelor penale colectionate pana in prezent.
Supozitii legate de fapte ale altora, nu ale celui acuzat. Supozitii legate de fapte care reprezinta sau nu incalcari ale legii. ... Deci fapte savarsite cu intentie, de catre cel acuzat, care reprezinta incalcari ale legii sanctionate penal.
Nereusind ca ajunga la un consens in vederea transmiterii unei recomandari catre plen sau a unui punct de vedere politic asupra dosarului lui Miron Mitrea, deputatii juristi au decis sa insereze in raportul privind solicitarea DNA de incepere a urmaririi penale a lui Miron Mitrea punctele de vedere ale fiecarui grup parlamentar.
"Chiar daca s-ar considera ca numai Curtea Constitutionala, in virtutea rolului sau de garant al suprematiei Constitutiei, prevazut de normele constitutionale ale art.142 alin.(1), poate califica faptele imputate presedintelui ca fiind sau nu fapte grave de incalcare a Constitutiei, Parlamentul nu poate fi impiedicat in exercitarea dreptului de a suspenda sau nu din functie pe presedinte, indiferent de avizul pozitiv sau negativ al Curtii, aviz care are un caracter strict consultativ.
Presedintele Traian Basescu a trimis ieri ministrului interimar al Justitiei, Teodor Melescanu, cererile de declansare a urmaririi penale a opt fosti si actuali ministri. ... Cei opt fosti si actuali ministri sunt suspectati de savarsirea unor fapte de coruptie.
Aceleasi legi au portite de scapare, astfel ca multi patroni si administratori se aleg fie cu amenzi si popriri pe conturile bancare, fie cu dosare penale solutionate în avantajul învinuitului. ... Daca au mai existat dosare penale, acestea s-au solutionat "în limitele legii", adica respectivii au primit amenzi.
Presedintele i-a cerut atunci lui Victor Ciorbea sa ridice la CCR exceptia de neconstitutionalitate privind OUG relativa la Codurile penale. ... Dl Victor Ciorbea a decis sa ridice la CCR exceptia de neconstitutionalitate privind OUG relativa la Codurile penale.
Comisia Ridzi a votat astazi recomandarea inceperii urmaririi penale si revocarea din functie a ministrului PD-L Monica Iacob Ridzi.
Afirmatia din articol conform careia "In dosarul penal cu nr.2279/P/2010, procurorii Parchetului de pe langa Sectorul 2 Bucuresti desfasoara acte premergatoare inceperii urmaririi penale impotriva numitului Tabara Cristian sub aspectul savarsirii infractiunii de viol asupra unui minor, fapta prevazuta de articolul 197, alin.3 din Codul Penal" si care precizeaza ca purtatorul de cuvant al Parchetului de pe langa Judecatoria Sector 2 a confirmat existenta dosarului penal nr.
44 ca, pentru realizarea acestui scop, alaturi de reglementarea cazurilor si conditiilor esentiale in care opereaza confiscarea pentru fapte penale si contraventionale (delicte, fapte antisociale grave), legiuitorul constitutional a interzis nationalizarea si a permis exproprierea in anumite conditii.
Conform sursei citate, decizia sefului statului are la baza concluziile raportului intocmit de Comisia speciala instituita in urma sesizarii facute de Parchetul General de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie pentru analiza plangerilor penale referitoare la savarsirea unei infractiuni in exercitiul functiei de catre Nagy Zsolt.
Parchetul de pe langa Judecatoria Craiova a confirmat, la inceputul acestei saptamani, inceperea urmaririi penale in doua dosare care vizeaza "tunuri" financiare de amploare, in dauna bugetului Administratiei Nationale a Imbunatatirilor Funciare.
Pedeapsa cu inchisoarea, amenzi penale usturatoare, acestea vor fi tratamentele de care se vor bucura firmele care vor fi descoperite, de catre organele de control financiar, ca au prejudiciat bugetul statului.
Procurorii anticoruptie au cerut Camerelor aviz pentru începerea urmaririi penale fata de Adrian Nastase, Ioan Melinescu si Serban Mihailescu. În loc sa asteptam sentinta, reluam ancheta.
Fostul primar al localitatii Ciocarlia, Nicolae Marghiol, are la activ nu mai putin de 19 dosare penale.
Grupul parlamentar al PSD din Camera Deputatilor se va reuni, miercuri, incepand cu ora 10.00, inaintea sesiunii extraordinare, pentru a stabili cum vor vota deputatii social-democrati in privinta solicitarilor DNA de avizare a inceperii urmaririi penale in cazurile Nastase si Mitrea.
violent, nume schimbat, dosare penale, legaturi cu Serviciile Date incredibile legate de criminalul de la coafor.
google-analytics.com