Cautare

1682 de rezultate pentru "falsi politisti video" (4.97 secunde)
Falsul medic cerea minim 900 de lei pentru injectii cu acid hialuronic. Trei falsi esteticieni au fost prinsi de politisti in ultima saptamana. Interventiile estetice facute de nespecialisti pot provoca infectii.
Doi politisti s-au sesizat. Asa au observat ca niciuna dintre femei nu avea un copil in brate, ci doar un somoiog de carpe.
Doi barbati, tata si fiu, din judetul Mures, au fost depistati in trafic de politisti din Targu Jiu avand asupra lor 30 de bancnote posibil falsificate, in cupiura de 100 de lei.
Politisti din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale din cadrul Politiei Sectorului 4, impreuna cu un procuror din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 4 Bucuresti, in perioada OCTOMBRIE 2010 - IANUARIE 2011, au documentat activitatea unei grupari cu preocupari pe linia comiterii infractiunii de fals de monedă
Astfel, a fost introdusa o acciza de 45% la confecþiile din blanuri naturale, de 55% la articolele din cristal, de 35% pentru parfumuri, 20% pentru aparatura audio-video, cuptoare cu microunde, aparate de aer condiþionat, 30% pentru aparate de luat imagini fixe si alte camere video cu inregistare, 100% pentru arme de vinatoare si 50% pentru iahturi si barci cu motor pentru agrement.
Cel putin asa arata harta celui mai popular joc video de pe planeta, din acest moment - World of Tanks (WoT): ... Meciul a fost transmis si comentat in direct pe un site video specializat, care difuzeaza zilnic astfel de turnee.
O alta depozitie, de 15 minute, inregistrata video, a venit de la un fost ofiter superior care nu si-a divulgat identitatea. ... Richard Dolan, care este vizibil in video, a confirmat si el autenticitatea sursei.
NASA a lansat un serviciu care transmite, cu ajutorul a 4 camere video de inalta definitie, in timp real, non-stop, imagini ale suprafetei pamantesti, vazuta din spatiu, de pe Statia Spatiala Internationala (ISS).
Sau dupa cum au spus unii adepti ai teoriei conspiratiei, ei sunt un fel de camere video extraterestre care ne urmaresc fiecare miscare.
Un obiect deasupra capului Impresionat, Maussan i-a oferit lui Carlos Diaz o camera video, cerandu-i sa incerce sa inregistreze OZN-ul la urmatoarea aparitie. ... A treia incercare a lui Diaz de a captura OZN-ul pe video este si cea mai spectaculoasa.
Inregistrarea video de 27 de minute a fost postata pe forumurile jihadiste si data publicitatii de Centrul American de Supraveghere a Site-urilor Islamiste (SITE). ... Barbatul a aparut si in martie intr-o inregistrare video de propaganda al grupului islamist somalez Shebab, in care se auzea pe fundal muzica rapp.
Discutiile s-au axat pe sumele prevazute pentru sanatate, dar nimeni nu a suflat o vorba despre investitiile discutabile in camere video, calculatoare sau expozitii, care sunt aproape egale cu fondurile pentru reabilitarea anumitor componente ale Spitalului de Urgenta din Craiova.
Discutiile s-au axat pe sumele prevazute pentru sanatate, dar nimeni nu a suflat o vorba despre investitiile discutabile in camere video, calculatoare sau expozitii, care sunt aproape egale cu fondurile pentru reabilitarea anumitor componente ale Spitalului de Urgenta din Craiova.
BBC Newswire va coordona continuturile video, audio, text si pe cele generate de utilizatori obtinute din surse interne sau internationale si este proiectat sa imbunatateasca eficienta, sa aiba o abordare mai clara si sa ofere mai multa expunere continutului editorial de valoare din cadrul programelor de stiri ale BBC.
In trecut, Mihai Tatulici a fost invitatul interviurilor video PaginademediaTV, unde a povestit despre perioada de inceput, despre Ion Cristoiu, despre Cornel Nistorescu, dar si despre cum a ajuns Mircea Badea in presa. VIDEO. ... http://www.paginademedia.ro/2015/05/video-mihai-tatulici-si-a-lansat-volumul-de-memorii-singur-intre-veacuri-amintirile-lui-tatulici-la-paginademediatv/#sthash.3UAXfoNM.dpuf
VIDEO AICI MIN. ... VIDEO AICI MIN. ... VIDEO AICI Lugano: Da Costa - Mihajlovic, Sulmoni, Golemic, Daprela - Sabbatini, Ledesma, Mariani (Culina '73) - Crnigoj (Bnou-Marzouk '75), Gerndt, Bottani (Milosavlevjici '71).
Sony a prezentat trei camere video high definition de mici dimensiuni, capabile de a inregistra chiar si la rezolutie maxima 1920x1080 pixeli (1080p). ... 2 MP video / 4 MP foto, capabil a filma la doar 1080i.
laptop-uri, telefoane mobile, camere video, televizoare, aparate de inregistrat si chiar discuri optice. ... De la Anul Nou furnizorii de echipamente audio si video vor fi obligati sa faca contributii in beneficiul autorilor de continut media.
Jocurile video asteptate in 2012 Fotbal, viteza, razboi si apocalipsa. ... Romanii cumpara anual in jur de 270.000 de jocuri video si console cumpara anual romanii.
- 1,2 miliarde de subscriptii mobile broadband in 2011 - 5,9 miliarde de subscriptii mobile estimate in 2011 - 85% din terminalele mobile livrate in 2011 includ un browser web - 88% reprezinta procentul de trafic pe segmentul pe tablete facut de iPad • Video - 1 trilion (un milion de milioane) numarul de accesari de clipuri pe YouTube - 140 numarul de clipuri vazute pe YouTube per persoana la nivel global - 48 ore de continut video uploadat pe YouTube in fiecare minut - cel mai vizionat clip pe YouTube in 2011 a fost Rebecca Black - Friday - 76,4% este procentul detinut de YouTube ppe video la nivel global - 201,4 miliarde de clipuri vizionate pe luna la nivel global - 88,3 miliarde de clipuri vizionate pe luna doar pe YouTube • Imagini - 14 milioane de conturi Instagram create doar in 2011 la nivel global - 60 de imagini pe secunda uploadate pe Instagram - 100 miliarde de imagini pe Facebook pana la jumatatea lui 2011 (acum sunt peste 300 miliarde) - 51 milioane de utilizatori Flickr - 4,5 milioane de imagini uploadate pe Flickr zilnic - Apple iPhone 4 cea mai populara camera pe Flickr
google-analytics.com