Cautare

10348 de rezultate pentru "evenimente rutiere cluj ianuarie 2010" (3.16 secunde)
BERBEC (21 martie - 20 aprilie) Daca esti nascut sub semnul Berbecului, saptamana aceasta vei experimenta evenimente importante sau emotii puternice legate de o femeie apropiata tie : ... In timpul saptamanii vei primi vesti sau vei urmari evenimente in legatura cu o separare in familia unor prieteni sau vecini.
Actrita si-a facut aparitia la Opera Nationala din Cluj intr-o rochie neagra, cu trena, creatia designerului italian Carlo Pignatelli!
"Eu de mult timp imi doream o discoteca mare, cu evenimente saptamanale si chiar cu muzica live", a spus Laurian Stroe, fiul lui Mircea Stroe - creatorul brandului Helin in Craiova.
La trei ani de la deschidere, Centrul de evenimente Jubile The Ballroom, situat in zona de nord a Capitalei, in Pipera, a inregistrat, un total de peste 30 000 de vizitatori.
Nu imi place sa stric evenimente offline. ... Emil Calinescu) Sunt anumite evenimente offline in care, contrar asteptarilor multora, nu fac scandal.
418 romani nu mai sunt reprezentati in Parlament Din ianuarie 2011 si pana in prezent, 11 posturi de deputati si senatori sunt vacante In 2008, una dintre mizele introducerii si aplicarii legii votului uninominal la alegerile parlamentare a fost sa aduca parlamentarul mai aproape de cetateanul care l-a ales.
De la 1 ianuarie, majoritatea magazinelor din oras nu mai accepta plata cu moneda veche, sucursala BNR nu mai are casierii de ani buni, iar unele banci fac astfel de servicii doar pentru clientii fideli. ... BNR mai are doar patru sucursale cu casierii, la Bucuresti, Iasi, Cluj si Timisoara.
ANRE analizeaza cererea si ia in calcul faptul ca in 2010 gazele din import au fost si mai scumpe si mai multe decat anii anteriori. ... Furnizorul local de gaze, GDF SUEZ Energy Romania, a cerut autoritatii in domeniu cresterea pretului gazelor naturale de la 1 aprilie 2010.
Evolutia PIB fata de acelasi trimestru din anul anterior, serie bruta (%) Economia a crescut in primele trei luni din acest an cu 1,7% fata de perioada corespunzatoare din 2010, sustinuta in principal de industrie, potrivit datelor revizuite publicate de Institutul National de Statistica (INS). ... euro) in perioada ianuarie-martie.
Liderul PRM Cluj, Gheorghe Funar (foto), a remis un comunicat in care arat ca Emil Boc - presedinte al PD si primar al municipiului Cluj-Napoca - "a inceput o actiune de intimidare a procurorilor de la DIICOT - Serviciul Teritorial Cluj", in loc sa ia atitudine "impotriva actelor de coruptie, a santajelor si a traficului de influenta care sunt documentate de catre procurori si politisti".
Liviu Spataru (vicepresedinte PNL Caras-Severin) "dezavueaza ruptura dintre PNL si PD", in timp ce presedintele PD Cluj, deputatul Daniel Buda, isi exprima speranta ca la nivelul judetului Alianta D.A. ... Aceeasi opinie o au si liberalii din Cluj, din Bistrita, dar si primarul general al Capitalei, Adriean Videanu.
Fosta disidenta a regimului comunist Doina Cornea a fost trasferata, luni, de la Spitalul Militar Cluj-Napoca la Spitalul Clinic de Recuperare pentru continuarea tratamentului de recuperare dupa accidentul vascular cerebral suferit.
PSD Cluj il acuza pe premierul Calin Popescu-Tariceanu ca face campanie electorala pe bani publici si cere decontarea de catre PNL a cheltuielilor pentru vizita pe care acesta o va face vineri in judetul Cluj, considerand-o electorala.
Fabrica Nokia din Cluj a inregistrat in mai productia primului million de dispozitive mobile in Romania, la doar trei luni de la inceputul productiei, potrivit unui comunicat emis miercuri de companie."Nokia a anuntat atingerea numarului de 1.000.000 de dispozitive mobile produse la noua sa fabrica din Cluj, Romania.
Duminica, pe Arena Nationala, Steaua a invins-o cu scorul categoric de 3-0 (1-0), pe Universitatea Cluj, in finala Cupei Romaniei. ... Cei 5.000 de fani ai Universitatii Cluj erau convinsi ca echipa lor va fi invinsa si de aceea au afisat un banner pe care scria:
LIGA CAMPIONILOR - SLAVIA PRAGA - CFR CLUJ SLAVIA PRAGA - CFR CLUJ // Cu George Tucudean din primul minut! ... Andrei Craitoiu) Slavia Praga si CFR Cluj se vor intalni miercuri, de la ora 22:00, in mansa a doua a play-off-ului Champions League.
Standuri considerabil mai mari decat in anii trecuti, deci si o oferta de carte mult mai diversa, cu reduceri considerabile de pret, precum si mai multe spatii de evenimente gandite astfel incat sa ajute publicul sa se bucure de cele mai diverse lansari de carte ale celor peste 150 de expozanti si ale Invitatului de Onoare, Statele Unite ale Americii.
Nationala Romaniei, nationala under 20 si cu loturile echipelor Dinamo si Universitatea Cluj au sambata plecat impreuna spre Turcia.
Ziua Culturii Nationale, celebrata in intreaga lume Ziua de nastere a marelui poet roman Mihai Eminescu a fost declarata in 2010 "Ziua Culturii Nationale". ... Evenimentul va avea loc miercuri, 15 ianuarie, de la ora 19.00, la sediul institutului din capitala Marii Britanii.
58/2010 (modificata prin OUG nr. 82/2010) care reglementeaza modul in care trebuie sa depuna declaratii si sa achite contributiile la asigurarile sociale (la pensii) si la somaj persoanele care au contracte de drepturi de autor sau alte contracte si conventii civile. ... 58/2010, modificata prin OUG nr.
google-analytics.com