Cautare

10350 de rezultate pentru "evenimente rutiere cluj ianuarie 2010" (5.97 secunde)
la Curtea de Conturi Directia Regionala de Drumuri si Poduri CLUJ.
TVR CLUJ si LIBRIS EDITORIAL organizeaza joi, 15 iunie, ora 18.00, la libraria Carturesti Carusel din Bucuresti evenimentul de lansare a cartii: ... ALIVE TVR CLUJ. Volumul inaugureaza seria proiectelor TVR Cluj reunite sub denumirea TVR DE COLECTIE care-si propune sa aduca Arhiva de Aur pe rafturile bibliotecilor.
'In data de 29.03.2010 am adresat primului ministru al Guvernului Romaniei, Emil Boc, o interpelare intitulata "Nerespectarea termenului de raspuns la interpelari", prin care ii semnalam ca nerespectarea termenului de raspuns la interpelari prevazut de art.63 alin.4 din Regulamentul Senatului (cel mult doua saptamani) a devenit o practica a membrilor Guvernului Romaniei.
Mai mult de jumatate (63%) dintre romani se pregatesc pentru o eventuala reducere a veniturilor in 2010, iar 45% nu si-au planificat bugetul si nici nu intentioneaza, pentru ca nu stiu ce ar putea sa aduca anul 2010, releva un studiu realizat de Aviva.
Lucian Dinita, Seful Politiei Rutiere, a vorbit in aceasta seara, la B1TV, la Breaking News, despre pericolele conducerii sub influenta bauturilor alcoolice. ... Sunt evenimente rutiere, pe care societatea le acuza si spune: "De ce nu era politia rutiera acolo?", a spus Lucian Dinita, seful Politiei Rutiere, la B1TV.
Medicii Valentin Calu, de la Spitalul Elias, Catalin Pivniceru, de la Spitalul "Sfanta Maria" si Sorin Ianceu, de la Spitalul Municipal din Beius, judetul Bihor, internati la Sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Clinic Judetean de Urgenta (SCJU) din Cluj-Napoca in urma accidentului aviatic din Muntii Apuseni, au fost audiati marti de catre procurori, in timp ce copilotul, care a fost operat luni, va fi audiat in perioada urmatoare.
IPJ Dolj a tinut pana in august 2010, cand Nicolescu si-a pierdut scaunul de comandant in urma rezultatelor dezastruoase descoperite dupa o verificare a Corpului de Control al Ministerului Administratiei si Internelor. ... II/3610 din 13.08.2010 al MAI.
Conducerea PSD Cluj a dat, duminica, publicitatii, lista provizorie a candidatilor filialei pentru alegerile parlamentare "care vor sa intre in cursa electorala sau care sunt doriti de membri", prin acestia numarandu-se si fostii lideri demisionari, Ioan Rus, Vasile Puscas si Vasile Dancu.
CFR CLUJ A CASTIGAT CAMPIONATUL. Porumboiu, despre arbitrajul de la U Cluj-CFR:
Celebrul tenor Jose Carreras, ce va concerta pentru prima oara la Cluj pe 29 Noiembrie 2015, le-a transmis un mesaj video fanilor sai clujeni! Jose Carreras va sustine un concert la Sala Polivalenta din Cluj-Napoca, pe 29 Noiembrie 2015, de la ora 19.00.
Accesul pe cei 42 de kilometri poate fi facut dupa constructia a doua noduri rutiere. Oficialii Bechtel declarau in luna iunie ca nodurile rutiere nu vor putea sa fie finalizate, insa se vor amenaja rute alternative, pentru a facilita, temporar, intrarea si iesirea de pe autostrada.
Atat economia mondiala cat si economia Romaniei vor inregistra o crestere in prima parte a lui 2010, pentru ca in ultima jumatate a anului economia sa-si reia scaderea, se arata in raportul "Outlook 2010: ... Analistii Saxo Bank considera ca 2010 va fi un an de reflatie (n.r.
Totusi, cei care vor detine bancnote sau monede vechi le vor putea preschimba in ianuarie la orice institutie de credit.
Intr-un interviu acordat in exclusivitate pentru VoxPublica, unul dintre liderii social-democrati ai Grupului de la Cluj vorbeste despre sansele PSD de a se reforma, de ce partidul nu a reusit sa se impuna in Transilvania, profilul alegatorului PSD si de ce il sustine pe Cristian Diaconescu in competitia pentru sefia partidului.
Modificarea adusa Legii nr.263/2010 privind sistemul unitar de pensii publice prevede ca pentru persoanele care au realizat un stagiu de cotizare de cel putin 25 de ani in activitati in locuri de munca incadrate in conditii speciale (aviatia civila, siderurgie, subteran, risc radiologic, unitati de transport maritim si fluvial, foraj sonde de titei si gaze, etc.) prevazute in anexele nr.
Guvernul a depus la Parlament, joi seara, proiectul de buget pentru 2010, cu solicitarea ca documentul sa fie dezbatut in regim de urgenta. Guvernul a aprobat, miercuri, proiectul de buget pentru 2010.
De la 1 ianuarie, majoritatea magazinelor din oras nu mai accepta plata cu moneda veche, sucursala BNR nu mai are casierii de ani buni, iar unele banci fac astfel de servicii doar pentru clientii fideli. ... BNR mai are doar patru sucursale cu casierii, la Bucuresti, Iasi, Cluj si Timisoara.
Peter Eckstein Kovacs a fost in1990-1992, deputat din partea UDMR Cluj, in perioada199-1996 a detinut functia de consilier local la Consiliul local al Municipiului Cluj-Napoca, iar in 1996-1999 a fost ales senator UDMR de Cluj.
ANRE analizeaza cererea si ia in calcul faptul ca in 2010 gazele din import au fost si mai scumpe si mai multe decat anii anteriori. ... Furnizorul local de gaze, GDF SUEZ Energy Romania, a cerut autoritatii in domeniu cresterea pretului gazelor naturale de la 1 aprilie 2010.
Evolutia PIB fata de acelasi trimestru din anul anterior, serie bruta (%) Economia a crescut in primele trei luni din acest an cu 1,7% fata de perioada corespunzatoare din 2010, sustinuta in principal de industrie, potrivit datelor revizuite publicate de Institutul National de Statistica (INS). ... euro) in perioada ianuarie-martie.
google-analytics.com