Cautare

1277 de rezultate pentru "dosar" (3.18 secunde)
Trebuie precizat ca administratia Combinatului a cerut initial doar constatarea nelegalitatii grevei, urmind ca apoi sa intenteze un alt proces prin care sa ceara despagubiri, dar pina la urma acest lucru s-a intimplat in acelasi dosar.
Reamintim ca Genica Boerica este în prezent în arestul politiei bucurestene, dupa ce, în noaptea de marti spre miercuri, Tribunalul Bucuresti a prelungit în sedinta secreta, cu 30 de zile, mandatele de arestare preventiva emise pe numele lui Boerica, Constantin Radu Dragan si Dorian Aurel Prie, inculpati într-un dosar penal pentru o restituire ilegala de TVA de 11 miliarde de lei vechi obtinuta de la Directia Generala a Finantelor Publice Dolj.
Peste câteva zile, la dosar a aparut adresa mentionata, obtinuta (dupa cum spune George Ilinca) de la directorul executiv de atunci, Jean Nitulescu. ... Avocatul EURO EXPO a cerut ca reprezentantii Universitatii sa depuna la dosar registrul în care a fost înregistrata adresa la vremea respectiva.
Peste câteva zile, la dosar a aparut adresa mentionata, obtinuta (dupa cum spune George Ilinca) de la directorul executiv de atunci, Jean Nitulescu. ... Avocatul EURO EXPO a cerut ca reprezentantii Universitatii sa depuna la dosar registrul în care a fost înregistrata adresa la vremea respectiva.
Peste câteva zile, la dosar a aparut adresa mentionata, obtinuta (dupa cum spune George Ilinca) de la directorul executiv de atunci, Jean Nitulescu. ... Avocatul EURO EXPO a cerut ca reprezentantii Universitatii sa depuna la dosar registrul în care a fost înregistrata adresa la vremea respectiva.
In acest dosar au fost cercetate si seful Serviciului Autorizari, Gabriela Mirea, dar si arhitecta sefa a municipalitatii, Eleonora Marin, care au ramas ca martore in procesul ce se deruleaza la Tribunalul Galati.
000 de lei, una dintre ele reusind performanta posibila doar in Romania de a mai da un tun desi facea deja obiectul unui dosar penal pentru evaziune fiscala.
Un nou dosar privind o restituire ilegala de TVA a ajuns luna trecuta pe rolul Judecatoriei Craiova, avand chiar maine primul termen de judecata.
In unele cazuri, care au si fost conexate intr-un dosar deschis pe numele a trei persoane - Alina Anton, Elena Geanta si Ionut Zgaroi, casieri la casele de schimb din Craiova ale lui Podgoreanu, pentru comiterea infractiunii de inselaciune in forma continuata politistii au reusit sa stranga suficiente probe.
Parchetul arata ca "purtatorul de cuvant al Parchetului de pe langa Judecatoria Sector 2 nu a confirmat existenta pe rolul acestei unitati de parchet a respectivei cauze, intrucat nu a fost inregistrata aceasta cauza la Parchetul de pe langa Judecatoria Sector 2, iar la numarul de dosar indicat in articolul de presa figureaza o alta cauza avand alt obiect si alte parti".
Documente necorespunzatoare la dosar Presedinta completului de judecata, Viorica Costiniu, a remarcat la judecarea recursului lui Sorin Ovidiu Vantu si a altor doi acuzati, chiar de la inceputul dezbaterilor, ca la dosar ar exista documente si acte de urmarire penala care nu ar indeplini formalitatile procedurale.
Scopul final este crearea unui dosar penal pentru Dan Voiculescu. ... Atat Dan Voiculescu cat si Camelia Voiculescu vor fi tinte in dosar, desi "justitiarii" ros-portocalii vor face tot posibilul pentru a implica in dosar si unele vedete ale "Antenelor".
Procedural, orice televiziune careia ii expira licenta trebuie sa depuna la CNA un dosar pentru prelungirea licentei. Un dosar care sa contina inclusiv un certificat de atestare fiscala ca nu exista datorii la stat sau, in caz de insolventa, un plan de reorganizare aprobat de instanta.
Procesul privind fapte de coruptie in sport a fost finalizat in 6 martie, judecatorii instantei supreme stabilind atunci ca vor da o solutie in acest dosar in 20 martie. La termenul anuntat pentru pronuntare, instanta a amanat o decizie in acest dosar pentru 3 aprilie.
Daniela Crudu, Simona Trasca si Madalina Pamfile, saltate de Politie intr-un dosar de prostitutie De lux, chiar de mare lux, daca printre prestatoare se vor regasi si starletele care prin nuri si prostie fac deliciul noptilor albe ale telespectatorilor consumatori de entertaniment cu bulina rosie.
Din seara zilei de 20 iunie 2012, fostul premier al Romaniei se afla in stare de executare a sentintei Inaltei Curti de Casatie si Justitie, care l-a condamnat la doi ani de inchisoare in "Trofeul Calitatii", dosar eminamente politic.
- prejudiciu zero la dosarul Flota, in care este inculpat Traian Basescu (instrumentat de DNA) - dosar politic Adrian Nastase (condamnat fara probe) - NUP pentru Roberta Anastase si Sever Voinescu Cotoi - furtul filmat la legea pensiilor - dosarul ALRO (ajutata de Codrut Olaru) - interceptarile disparute cu traficul de influenta pe filiera Cocos-Udrea-Stolojan - Kovesi l-ar fi pus pe procurorul Horia Selaru sa inchida dosarul lui Traian Basescu privind spalarea de bani in urma unei tranzactii cu terenuri - instrumentari politice cu acuzatii infirmate de instante - ministrii PNL Paul Pacuraru si Tudor Chiuariu, dosar politic Teodor Atanasiu - dosar politic - ancheta referendum iulie 2012 - ca procuror general al Romaniei ii trimitea pe e-mail rechizitorii din dosare jurnalistului Mircea Marian de la Evenimentul Zilei
cazul Florin Cergan, un dosar care treneaza si care pune astfel sub semnul intrebarii functionarea normala si impartiala a sistemului de Justitie V a supun atentiei un caz prezentat in cadrul emisiunii "Realitatea la raport", difuzata de Realitatea TV, ce pune sub semnul intrebarii functionarea normala si impartiala a sistemului de Justitie din Romania.
REFERENDUMUL, proces politic mamut, cu 7,4 milioane acuzati Procurorul Papici, unealta basista din DNA, a fabricat un dosar dictat de Macovei si Kovesi Ce declara Dragnea?
Si Daniela Nastase, sotia fostului premier, a fost gasita vinovata in acest dosar. ... Sentintele initiale In martie 2012, in acest dosar, fostul premier a fost condamnat de instanta de fond la trei ani de inchisoare cu suspendare pentru santaj, fiind achitat pentru luare de mita.
google-analytics.com