Cautare

1277 de rezultate pentru "dosar" (5.37 secunde)
Pe de alta parte, vicepresedintele PD, deputatul Ioan Oltean, unul dintre apropiatii presedintelui, pretinde ca Basescu nu are dosar de securitate.
In cauza a fost intocmit dosar de cercetare, care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere. ... In cauza a fost intocmit dosar de cercetare, care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
in anii 2003-2004 Moldovan i-a intocmit un dosar penal fostului director al Directiei Generale a Finantelor Publice Bihor, Ioan Lascau, la cererea altui prefect PSD de Bihor, Florian Serac, care fusese deranjat de anumite controale fiscale dispuse de acesta, indeosebi la firmele fratilor Micula, pe care ii proteja.
Elena Mosor, primarul comunei gorjene Alimpesti, este urmarita penal intr-un dosar si cercetata in altele, majoritatea faptelor fiind sesizate de localnici. ... Al doilea si al treilea dosar penal La Parchetul Novaci se afla in cercetare inca doua dosare in care acuzatul este Elena Mosor.
Presedintele CN al PSD, Adrian Nastase, trimis astazi in judecata in dosarul "Matusa Tamara" scrie, pe blogul sau, ca acest dosar este politic si ajunge in instanta intr-un moment politic - inceperea campaniei, avertizand ca-si va demonstra nevinovatia in fata judecatorilor.
Tastarea numarului de dosar trebuie facuta intr-un anumit fel, modalitatea fiind explicata prin mesajele date de robot.
Sorin Ovidiu Vantu va da in judecata site-ul de stiri care a publicat un presupus dosar al sau de colaborator al Securitatii, dosar despre care omul de afaceri sustine ca este fabricat si ca face parte dintr-un sir de manipulari care au inceput din 7 decembrie 2009, potrivit unui comunicat de presa.
domnilor, daca pana acum nu s-a reusit sa se intocmeasca un dosar care sa poata fi trimis in instanta si sa aiba argumentele pentru instanta, eu cred ca cea mai buna masuraa ar fi sa se renunte la acest dosar pentru ca nu facem altceva decat sa generam un scandal aruncand o asemenea cauza, intr-o perioada in care intram in alegeri.
Potrivit acestuia, s-a intentionat de la inceput inculparea liderului PC, dar acesta a fost introdus in ultima clipa in dosar, pentru a nu avea posibilitatea sa se apere. ... Reteta din cazul Adrian Nastase Procurorii numiti de Traian Basescu deschid un dosar adversarilor acestuia.
Am participat la cateva emisiuni de televiziune in care am incercat sa explic ca este o diferenta de la cer la pamant intre cineva care semneaza un angajament ca sa obtina o bursa in strainatate sau alt beneficiu si unul care este anchetat penal intr-un dosar de "propaganda dusmanoasa impotriva oranduirii socialiste de stat".
In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
Si acesta nu este singurul dosar in care Nicolae Marghiol este cercetat pentru comiterea unor astfel de infractiuni. ... Acest dosar este o sesizare a SC Bucovina Grand SRL Suceava privind savarsirea de catre Nicolae Marghiol a infractiunii de inselaciune. ... cu urmatorul dosar penal.
Dupa documentarea dosarului la acuzatiile de furt calificat, cele sase persoane implicate, printre care Ionel Ciocarlan, de 23 ani, Vasile Saviuc, de 24 ani, si Vasile Costel Saviuc, de 35 ani, toti din localitatea Basarabi, au fost gasiti vinovati si de fals material in inscrisuri oficiale, fals in inscrisuri sub semnatura privata si fals privind identitatea, dosar solutionat de instanta prin trimiterea in judecata a tuturor partilor implicate in dosar.
Cazul mineralierului Bumbesti, facut disparut de fosta conducere a CNM Petromin, revine in actualitate intr-un dosar penal foarte incalcit, care a luat drumul Departamentului National Anticoruptie.
a€žCiuvica vine cu un dosar. ... Vreau sa va spun ca un astfel de dosar contine 15-20 de file de la serviciul de filaj, 15-20 de file de la serviciul de interceptari telefonice, 15-20 de file de la serviciul de investigatii si asa se aduna un dosar consistent.
Se poate spune caa nici un ales al gaalaatenilor nu a "turnat" si cel putin unul dintre acestia are dosar de urmaarire. ... Nu stiu dacaa am dosar de urmaarire. ... Nu este exclus insaa saa am un dosar de urmaarire.
Deputatul PD Dumitru Puzdrea (ex-PRM) si-a vazut ieri dosarul de la CNSAS, el sustinand ca este vorba de un dosar de cadre ce contine doua file, "neinteresant", fapt contrazis de surse din colegiu care sustin ca este vorba despre un dosar de retea "bine periat".
"Se pare ca i-au facut lui Tariceanu dosar", l-a informat Cristian Diaconescu pe Mircea Geoana, intr-o discutie surprinsa de camera unui post de televiziune, la o conferinta de presa a Partidului Social Democrat.
In 12 iulie 2011, DNA comunica faptul ca ministrul Mediului, Laszlo Borbely, este implicat intr-un dosar de trafic de influenta, in care a fost deja pus sub acuzare consilierul sau, Szepessy Szabolcs.
Dosarul Dragnea, fara sa vorbim despre dosar Liviu Dragnea imi e la fel de simpatic ca si hepatita, iar "marele sau proiect" de regionalizare imi provoaca, mai degraba, ingrijorare.
google-analytics.com