Cautare

61219 de rezultate pentru "doi italieni care au inpuscat patronul unui club prinsi la craiova" (5.57 secunde)
Domeniul instalatiilor electrice si automatizarilor, privit ca o investitie într-o firma, cuprinde mai multe tipuri de activitate care pot aduce profit. ... Montajul instalatiilor electrice, proiectarea sistemelor pentru automatizarea proceselor tehnologice, comertul cu produse si echipamente electrice, consultanta în domeniu, toate sunt activitati care pot aduce profit unui eventual investitor.
Domeniul instalatiilor electrice si automatizarilor, privit ca o investitie într-o firma, cuprinde mai multe tipuri de activitate care pot aduce profit. ... Montajul instalatiilor electrice, proiectarea sistemelor pentru automatizarea proceselor tehnologice, comertul cu produse si echipamente electrice, consultanta în domeniu, toate sunt activitati care pot aduce profit unui eventual investitor.
Echipa feminina de handbal SCM Craiova a aflat programul meciurilor de la turneul de baraj pentru Liga Nationala, care se va desfasura in perioada 22-26 mai, pe teren neutru, la Buzau, cu participarea a cinci formatii.
Operatorul aerian Carpatair ar putea pierde în curând monopolul asupra curselor cu plecare de pe Aeroportul din Craiova. Alte trei companii aeriene, dintre care doua low cost, sunt interesate de efectuarea unor zboruri de pe Aeroportul din Banie datorita traficului intens de pasageri înregistrat în ultimul an la Craiova.
Doua centre de cumparaturi, Craiova Mall si West-Gate Center, vor fi gata în 2009, iar pentru al treilea - Oltenia Mall - se asteapta investitori. ... Dupa ce multe supermarketuri si-au deschis portile sau urmeaza sa fie inaugurate în Banie, a venit rândul mall-urilor.
Duminica trecuta, postul Telesport a prezentat o interesanta retrospectiva a parcursului Universitatii Craiova in turul campionatului, retrospectiva al carei invitat am fost.
Procurorii Serviciului Teritorial Craiova al DIICOT au dispus ieri-seara trimiterea in judecata a 11 persoane, intr-un amplu dosar privind fraude cu carti de credit clonate.
Voiculescu, patronul lui Mircea Badea, sau Sarbu, patronul lui CT Popescu (Autor : Val Valcu) Cristian Tudor Popescu se refera, intr-o disputa cu Mircea Badea, la patronul acestuia, Dan Voiculescu. ... Asta nu inseamna ca au facut bine oamenilor.
Anghel Iordanescu a sarit in apararea lui Edi si i-a transmis un mesaj taios lui Gigi Becali, patronul echipei. "Stiu cat de mult a insistat patronul FCSB ca Edi sa preia echipa. ... Eu sunt unul dintre cei care a facut pledoarie pentru FCSB.
O firma italiana contractata de Ministerul Transporturilor a propus modernizarea liniei electrice de cale ferata care deserveste ruta Craiova - Calafat.
Pe langa Johnson Controls, care a inceput chiar recrutarile de personal pentru fabrica pe care o va pune in functiune in incinta Ford, alti furnizori au ales sa isi deschida operatiuni in curtea fabricii auto din Craiova. ... Aflati din GdS care sunt furnizorii ce vin la Craiova.
În conditiile în care timpul liber al parintilor este din ce în ce mai scurt, înfiintarea unor locuri de joaca pentru copii pare sa fie o afacere de succes.Asa cum, în ulima perioada, gradinitele particulare au devenit o alternativa la învatamânul de stat pentru ca ofera o serie de facilitati - lectii de limbi straine si de dans, gimnastica, balet, locurile de joaca particulare sunt si ele o alternativa moderna la cele din fata blocurilor.
Les Elephants Bizarres lanseaza cel de-al doilea album pe 29 martie si vor sarbatori evenimentul printr-un concert ce va avea loc in Club Colectiv.
"Mi-e sete de tine" Tour este primul turneu al baietilor de la Alb Negru, care se va desfasura in 14 orase. ... 28 februarie - Falticeni, Club Ebony 1 martie - Barlad, Restaurant Alona 7 martie - Sf.
Primarul Antonie Solomon atenteaza la faima culturala a Craiovei.
Premierul Emil Boc a anuntat luni ca a semnat decizia de eliberare din functia de secretar de stat pentru problemele revolutionarilor a lui Emilian Cutean, in urma deciziei instantei de a-l condamna la 5 ani de inchisoare cu executare pentru coruptie.
Emilian Cutean, condamnat, luni, la 5 ani de inchisoare cu executare, a afirmat marti, intr-o conferinta de presa, ca se considera nevinovat. ... Stiu doar ca toate problemele mele au inceput odata cu lupta mea impotriva impostorilor din randul revolutionarilor", a declarat Emilian Cutean.
Mai sunt doar cateva zile pana ce trupa legenda a rock-ului romanesc se va intoarce din nou pe scenele de club din mari orase ale tarii. Joi 15 noiembrie, Celelalte Cuvinte va sustine un concert la Arad, iar in ziua imediat urmatoare, vineri 16 noiembrie, la Timisoara.
Plini de entuziasm in 2008, furnizorii de componente auto ai americanilor apeleaza la solutii low-cost din cauza crizei financiare, care face ca si fabrica de la Craiova sa produca la capacitate redusa.
"De ce trebuie sa-mi spuna mie cei de la presa ce trebuie sa fac in Craiova asta cu carutele?", i-a intrebat retoric primarul Antonie Solomon pe consilierii locali, iritat ca i s-a atras atentia asupra ilegalitatii circulatiei atelajelor prin municipiu.
google-analytics.com