Cautare

61203 de rezultate pentru "crima din chitila" (8.66 secunde)
In acest sfarsit de saptamana, pe 18 si 19 august, a avut loc Chitila Film Fest, ediția a 8-a. Timp de doua zile, publicul a vizionat proiectii de scurtmetraj pe un ecran gigant, amplasat in Parcul Dendrologic din Chitila, pe malul lacului, in aer liber.
la munte si la mare", "Umilinta", "Zi ca-ti place" sunt doar cateva dintre productiile care vor putea fi urmarite in cadrul festivalului ajuns acum la cea de-a patra editie Ajuns deja la a patra editie, Chitila Film Fest 2014 isi va deschide portile in data de 15 august, pe malul lacului Chitila, langa singura rezervatie de nuferi din zona de sud a Romaniei.
In competitia Chitila Film Fest 2015, din cadrul festivalul de film in aer liber organizat pe malul lacului Chitila, s-au inscris 347 de scurtmetraje.
La Chitila Film Fest, Robin a urmarit-o de pe scena Corina a incins atmosfera duminica seara la cea de-a treia editie a festivalului Chitila Film Fest!
Intr-un parteneriat incheiat anul trecut, municipalitatea s-a angajat sa modernizeze pe cheltuiala proprie mai multe strazi din jurul Colosseum si inclusiv sa contruiasca mai multe pasaje subterane in zona.
Cea de-a treia editie Chitila Film Fest va avea loc in perioada 30 august - 1 septembrie 2013. ... Chitila Film Fest este o competitie nationala de filme documentare si scurtmetraje de fictiune si animatie, dedicata regizorilor romani.
Irina Margareta Nistor, Ruxandra Ion si actorul Valentin Teodosiu vor face parte din juriu! Ajuns deja la a patra editie, Chitila Film Fest 2014 isi va deschide portile in data de 15 august, pe malul lacului Chitila, langa singura rezervatie de nuferi din zona de sud a Romaniei.
Pe langa filmele din competitie, Corina, Taxi si Anda Adam vor incinge atmosfera la Chitila! Cinefilii se vor putea bucura anul acesta de cea de-a treia editie a Chitilia Film Fest, care a avut mare succes la cele doua editii anterioare si incepe acum din nou preselectiile!
Tonele de substante periculoase din incinta Electroputere SA Craiova au ajuns bombe ecologice in apropierea Bucurestiului prin reteaua Petromar. ... Petromar Intermed SRL se angajase in 2009 sa ecologizeze trei obiective din incinta Electroputere SA Craiova:
Inpolitics publica articolul lui Sorin Rosca Stanescu, postat pe siteul www.sroscas.ro - "O crima financiara. ... Este sau nu o crima sa dai din avutia statului, pentru ca nu te pricepi sau pentru ca esti de rea-credinta, peste doua miliarde de euro?
Presedintele Traian Basescu a criticat dur, la sedinta de bilant a Ministerul Administratiei si Internelor, coruptia din institutie, a subliniat ca aceasta are nevoie de reforma reala si zonele in care politia este toleranta cu crima organizata sunt vizibile clar pe harta.
Accident, crima sau sinucidere. ... Sa fi fost accident, sinucidere, crima, atac vascular cerebral sau atac de cord? Vestea ca celebrul creator de moda s-a stins din viata a lasat in soc toata Romania.
Din cele trei variante prezentate initial s-a ajuns la una singura, o combinatie intre primele trei.
Dumitrascu Nicoleta) Liniile preorasenesti care asigura transportul calatorilor intre Bucuresti si localitatile din judetul Ilfov sunt reorganizate, incepand de la 1 ianuarie.
Francezii de la Carrefour au inaugurat recent un hypermarket de 8.400 mp in Chitila, in gigantul de retail Colosseum, fiind a doua ancora a proiectului, dupa ce retailerul DIY Leroy Merlin a deschis un magazin de 16.500 mp acum mai putin de o luna.
O studenta la Arhitectura a murit in gara la Chitila. ... O studenta in varsta de 22 de ani a murit recent in Halta Pajura, in Chitila. ... Tanara, pe nume Alexandra, era indragostita de fotografie si trasese cateva cadre chiar din locul unde a murit.
Liderul PNL Calin Popescu-Tariceanu s-a declarat convins duminica, la Chitila, ca, la 1 iunie, liberalii vor castiga alegerile, anuntandu-si sustinerea pentru actualul primar, Emilian Oprea, si pentru proiectele acestuia privind soseaua de centura, parcul dendrologic si piscina olimpica.
Un medic din cadrul unei unitati a Marinei americane, acuzate in cazul asasinarii unui batran irakian, a afirmat ieri ca, dupa crima comisa, unitatea a fost felicitata de comandantul sau Medicul Melson Bacos a declarat ca, dupa ce militarii l-au scos pe batran din casa sa, din Hamadia (Irak), l-au legat, l-au pus in craterul format de o bomba si l-au ucis, comandantul unitatii, sergentul Lawrence Hutchins, le-a spus subordonatilor sai:
Este socat sa afle ca tatal sau, despre care credea ca murise in razboi ca un erou, este de fapt in inchisoare pentru o crima oribila, de la inceputul anilor 1920.
GHEORGHE de 38 de ani din jud. ... Chitilei dinspre oras Chitila catre Str. ... PETRE de 45 de ani din jud. ... Laminorului catre oras Chitila.
google-analytics.com