Cautare

61281 de rezultate pentru "crima din chitila" (5.87 secunde)
Medicii legisti au stabilit ca tanara de 25 de ani care a fost impinsa pe linia de metrou, la statia Dristor I, de Magdalena Serban, a murit din cauza leziunilor craniene si faciale puternice suferite dupa ce a fost lovita de garnitura de tren, au declarat, pentru Libertatea, surse de la Institutul National de Medicina Legala.
In cadrul lucrarilor Congresului, la care au participat 2.300 de revolutionari, s-au dezbatut, potrivit presedintelui BNR, Dorin Lazar Maior, aspecte vizand adevarul istoric din decembrie 1989 si obtinerea unor functii in administratia centrala pentru reprezentantii BNR.
Tara cu doar 3 milioane de depresivi De dimineata, trecand prin fata televizorului, m-a oprit locului stirea legata de sinucigasul din dragoste care, decizand sa moara, spre a-si pedepsi iubita care oricum nu-l iubea, a mai luat cu el 5 nevinovati, fara amestec in chestiunea suferintei lui.
Faptul ca rromii de aici nu aveau si nu au alta modalitate de existenta decat furturile si praduielile si ca au instaurat atunci in sat o atmosfera de teroare, care se mentine si acum (mai ales acum!), a determinat o reactie normala din partea unei comunitati exasperate.
Valul de furie si de revolta care ravaseste lumea musulmana si aglomerarile ei din alte tari nu da semne de reflux.
Crima socanta in Teleorman unde doi adolescenti au murit. Principalul suspect este un tanar de 24 de ani care ar fi ucis din gelozie. ... Surse din ancheta spun ca acesta si-ar fi recunoscut fapta in fata magistratilor
PC intentioneaza sa depuna la Parlament saptamana viitoare un proiect de lege care sa interzica infractorilor romani sa mai paraseasca tara o perioada de zece ani dupa ce si-au ispasit pedeapsa pentru crima, viol, talharie, proxenetism si pentru alte fapte grave.
"Am reclamat la Ministerul Mediului crima ecologica produsa la Harsova de Cariera de piatra, insa, din data de 17 martie a. ... si pana in prezent, nu am primit nici un raspuns din partea lor.
"Am reclamat la Ministerul Mediului crima ecologica produsa la Harsova de Cariera de piatra, insa, din data de 17 martie a. ... si pana in prezent, nu am primit nici un raspuns din partea lor.
Sub pretextul ca s-a impotmolit ambulanta, iar wola care trebuia s-o insoteasca nu a ajuns (sau a ajuns?), autoritatile probabil ca au ridicat din umeri si au lasat totul in grija Divinitatii.
Nebunia rostogolirii acestui caz de disparitie a unei femei din Brasov ajunge la casele de pariuri cu subiecte ca "se va gasi cadavrul Elodiei?" sau "e vinovat sotul ei de crima?". ... Barbate-su a plecat din Brasov?
crima, mister, thriller. Bazat pe un roman al scriitoarei Darcey Bell, A Simple Favor (2018) urmareste povestea lui Stephanie, o vloggerița care incearca sa descopere adevarul din spatele dispariției bizare a celei mai bune prietene.
Crima misterioasa intr-un bloc din Bucuresti, in aceasta dimineata. O femeie a fost omorata in bataie de o alta femeie, dupa ce au baut si petrecut impreuna.
Emilian Nicolae, seful politiei Cernavoda, a confirmat decesul barbatului si a spus ca deja este vorba despre o crima dubla. ... Barbatul era bolnav de cancer si, din cate se pare, medicii i-ar mai fi dat doar trei saptamani de viata.
O crima! O crima! ... Rugaciune la Dumnezeu ca sa ii opreasca din rautatea lor!". Pimen nu are ochi sa-i vada nici pe liderii UE, pe care-i compara cu sovieticii care ne-au ocupat tara, in 1945:
Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, azi, ca un nou imprumut de la FMI reprezinta o crima impotriva poporului roman, in conditiile in care actuala putere foloseste acesti bani pentru a "cumpara" un an de stat in functie.
Sportul mondial este zguduit de o crima oripilanta petrecuta in Australia. ... Antrenorul a primit ingrijiri din partea echipajului de ambulanta sosit la fata locului, dar nu a mai putut fi salvat.
Din ce in ce mai multi raufacatori incearca sa-si pacaleasca victimele cu ajutorul internetului, pentru a obtine date personale si numere de conturi bancare, potrivit unui nou sondaj, publicat ieri. ... "Retelele de crima organizata au acaparat internetul.
Miroase-a carne arsa pe pamant Se dau mesaje ca va fi iar bine Dar moartea, numai ea e de cuvant A dat si popa popilor mesajul De miluire, l-a trezit nitel Murmurul celor care plang sub stresini Si-apoi se culca iar, cazut in el La Clubul Colectiv a luat de-a valma Moartea a luat en gros, in colectiv Vieti tinere, venite sa petreaca Dar rasul lor s-a nimerit tardiv Se zbat in chin de iad, se zbat cu jarul Ramas in ei, copii ai nimanui Prea multi sunt inca-n morga fara nume Si altii doar cu moartea capatai Se dau politice incurajari, dar nimeni Nu-i vinovat de vina asta mare Peste o zi, o luna, crima toata Va deveni o crima oarecare Feriti stau unii, sunt munciti de spaga?
Blocada rusa asupra exportului de cereale din Ucraina este crima de razboi, a declarat Inaltul Reprezentant pentru Afaceri Externe al Uniunii Europene, Josep Borrell.
google-analytics.com